- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
Aynen aynen canım hızlı ve şiveli konustularmı baglantı kopuyor benım.bana laf veriyorlarmıs anlamadıgım ıcın dınlemıyorm tabı ılk baslarda gelın bızı tınlamıyor dıye bozuluyorlarmıs esımın akrabaları eşim asya sana diyolar diye tercume edıyordu bana cok komikti ya adam bana laf sokuyor ben anlamıyorum gülüyorum tabi :)
Kızlar ayrıca yarın gece nöbetı ıkınıze devredıyorum kv bızde kalıcak esım sehırdısında olcagı ıcın gorumcem gelcektı yanıma sınavları varmıs kv aradı sen gel dıye bende ben yatak yeriyorum yatamıyorum anne dedim korkmam ben ütüm var bır yıgın utu yapıcam hem dedim iyi ozaman ben geliyim dedi.dertleşiriz dedi.tamam sen bilirsin buyur gel dedim.sizce ayıp etmısmıyım buarada?
inşallahh canlarımm hepimizzz hazirann mayıs annelerinden oluruz tez zamanda
öyle çok itiyorumm kiiii
namık demir diye yazdım google dokuz eylül çıktı ama araştırırım ben onları obür ay olmassa 2sinden birine giderim sigortaya bakıyolardır tabii dimi
Aynen aynen canım hızlı ve şiveli konustularmı baglantı kopuyor benım.bana laf veriyorlarmıs anlamadıgım ıcın dınlemıyorm tabı ılk baslarda gelın bızı tınlamıyor dıye bozuluyorlarmıs esımın akrabaları eşim asya sana diyolar diye tercume edıyordu bana cok komikti ya adam bana laf sokuyor ben anlamıyorum gülüyorum tabi :)
Kızlar ayrıca yarın gece nöbetı ıkınıze devredıyorum kv bızde kalıcak esım sehırdısında olcagı ıcın gorumcem gelcektı yanıma sınavları varmıs kv aradı sen gel dıye bende ben yatak yeriyorum yatamıyorum anne dedim korkmam ben ütüm var bır yıgın utu yapıcam hem dedim iyi ozaman ben geliyim dedi.dertleşiriz dedi.tamam sen bilirsin buyur gel dedim.sizce ayıp etmısmıyım buarada?
iyigecelerrr bende çıkıyorumm şekerlerkızlaaaar benim gözlerim kapanıyor bayaa tek gözle okuyorum yazıları ben yatıyorum canlarım öptüm sizi ii geceler
inşallahh canlarımm hepimizzz hazirann mayıs annelerinden oluruz tez zamanda
öyle çok itiyorumm kiiii
yok yaa ayıp olmamıştır yanlış bişey söylemedinki takma bu kadar kafana herşeyi arkadaşım belli çok duygusal bir insansın ALLAH gönlüne göre versin
iyigecelerrr bende çıkıyorumm şekerler
ALLAH a emanet olun valla sabah ezanı okunuyorr
hadin iyigecelerrr
bu arada kuzey güney tekrarı var tvde hisarbuseliimmm evlenceklerrrr cemreyleee artıkk
soğan kürünü denediğim ilk ay hamile kaldım arkadaşlar.ben pkoluyum.1 yıldır istememize rağmen olmuyodu.soğan kürünün pkolulara iyi geldiğini duymuştum,gününü hiç aksatmadan 15 gün günde iki defa yaptım,o ay hamile kaldım.tabiki önce Allahın izniyle,sonra soğan kürünün sayesinde hamile kaldım.
Ca im kullandiginda akintin cok oldu mu
Ya canim ins hadi halay basi cek canim
Insallah hamilesindir canim
Halay başı aday adayımız hadi bakalım duralım inşallah şu halaya artık:)
benim güçlü adayım da aybukehadi Allah utandırmasın
ayy kızlar süpeesiniz kelimesi az gelir sizin için, ne güzel yürekli insanlarısınızAllah hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah
bugün adet günüm, ama şimdilik bir belirtim yok, yanıyorum yanıyorum yanıyorum bol bolüşümem gerekirdi değil mi adet olcak olsam off hadi inşallah yarabbim bak yüzümüze
Bana da hamile gibi geliyorsun arkadasim.umutlandirmak istemem amaa.test yapp yaa catladikkk vallahhi meraktan.bnmde bgn adet gunum ins gelmezz kendileri henuz gelen yok ama hissediyorum eli kulagindaevet canım bence sen hamilesin bak söylüyorum yarın birgün kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmm yazacaksın ins
Yani akinti diycektim
Bana da hamile gibi geliyorsun arkadasim.umutlandirmak istemem amaa.test yapp yaa catladikkk vallahhi meraktan.bnmde bgn adet gunum ins gelmezz kendileri henuz gelen yok ama hissediyorum eli kulaginda(
Canim cikmaz neqatif insallah ben adet oldugum gune kadar ovi testi yaptim silik cikiyordu koyu bile diye biliriz ama gebelik testi de silik bile yokdu kim demisse gebelik icin ovi kullanin diye yalan bende dogru gostermedi iste neyse mybayby sende insallah hamilesin arkadasim hadi liste bos hamile yok test yapinda yazalim tabi halayda vartestte negatif çıkarsa diye korkuyorum
akıntım oldu.sende pko varmı cnm.
akıntım oldu.sende pko varmı cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?