- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
nasıl oliim kuzum, 10 kilo aldım, çocuk da kıpır kıpır gece-gündüz maşallah darısı başınıza evet geri sayımla beraber heyecan da başladı, hazırlıkları tamamlamaya çalışıyorum, yalnız olduğum için ağır ilerliyor maalesef. her şeyi kendim düşünüp karar vermeye çalışıyorum ve aynı zamanda çalışmaya da devam ediyorum. sonu güzel olacak inşallah hastane çantamı hazır etsem rahatlıycam biraz, aralık anneleri doğuma başladı çünkü 8. ayı geçen hafta doldurduk. gününü beklerse evet 30 küsur gün kaldı. . . yarın muayene var, bakalım neler oluyo içeride.
Sen sonuç için hangi gün gideceksin? sonucu yaz burdan. sonra da hemen tedavi dimi? başka neler yapıyosun?
ayy canımmm tatlı telaşlar heycanlar bunlar biliyorsun
herşeyin sonunda ohh bee diyceğin kadar güzel günlerin olsun inşallah
ee tabi dogum çantası hazır olsun artık bir an önce bu kısma da el at canım benim
sen normal mı yapıcaksın sezeryanmı belli mi ?
sonucu cuma almaya gideceğim muhtemelen
Evet baya pahali yaa ayda 2 kutu bizimde insallah faydasi olur canim. Genetikte temiz cikar insallah cok iyi yapmissiniz herseyi onceden ogrenmek avantaj cunku bahsettigim mucizesine kavusan arkadasimda genetik yaptirmak istedi bi tersluk olmasin die pihtilasmasi benimkindende ciddi boyutta cikti ilaci omur boyu kullanmak zorundaymis ogrenmeseydi kaybedebilirdi bebegini Allah korusun. Proxeep plusi nerden almistiniz kuzum internette daha uyguna bulduk ama devvitrin.com,saglikliveguzel.com diye bi site var alisveris yaptinmi hic ordan daha once
canım bizde eczaneden aldık sitelerden almadık hiç bilemiyorum bahsettiğin siteleri de
evet canım zaten sırf o yüzden yapılsın da kafamda bi soru işareti kalmasın istedim bende
cuma almaya gideceğim sonuçları yrn bi ararım çıktıysa cuma verirler perşembe sonuç vermiyoruz diyordu çünkü :)
inşallah bi sorun çıkmaz haber ederim tabi