- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
en cahil olduğum konu bu biyolojik konular sanırım.hiçbir şey anlamdıme şimdi benim bu yumurtanın çatladığını nasıl anlicam yav:18: canım doktorumun tavsiyesiyle dün gece eşimle ilişki oldu.ilşkiden hemen sonra eşim banyoya gitti ve benim kasıklarımda bi basınç bi sancı nefes alamıyordum sürüne sürüne kıvranarak tuvalete sürükledm kendmi çünkü midem de bulanmya başladı.rahim filmi çektn mi ilaç verrken bi basınç sancı olur kasıklarda benm de öyle oldu ama o rahim filmi ağrısının bin katıydı 2 saat o şiddetle devam etti.eşim ne ettiyse de acile gitmedm.çünkü doktr soru sorck dye utandmneyse 2-3 saatten sonra azaldı acı.ve bugünde hala kasıklarmda yara varmş gbi hissedyrm kendimi.ilk defa böyle birşey oluyor.yarın doktora gidecem
:18:gitmişken yumurtam çatlamış mı kesin diye hakkında yine soru sorsam mı acep
canım en güzeli sen bence doktorunun dedigini uygula cünkü o ultrasonla bakıyodur ve catladıgını görmüstür canım.aynı sey bendede oldu gülüm dedim içimden acaba kistimmi olustu yoksa korktum belkide yumurtan catladı canım.cekildim canım rahim filmi benimde 2 gün önce aynı sekilde agrım olduhayırlara vesile olsun insallah.bi git gülüm keske gitseydin doktora ozaman yarın mutlaka git gelişmelerden haber et sor tabi gülüm ne olmus bi baksın cok öptüm gülüm