hayır canım konuşmadım...
canım bence bir arasan sana da kürler gönderir benim fsh kürler sayesinde düstü
canım benim hormonlarım normal yüksek değil ki benim pko var sadece . kilom fazla o kadar.:26:
pekmezimi daha iyimiş ben gene keçi boynuzu tozunu aldım eşime pekmezinimi alayım canım ben şimdi bizde hız düşük sayıda biraz düşük
Merhabalar hocam ben pko luyum 2 senedir cocuk sahibi olamiyorduk gecen ay sizin kurunuzu uyguladim Rabbime sonsuz sukurler olsun simdi 5 haftalik hamileyim. Allah sizden razi olsun hatta kuru uygularken size bir kac soru sormustum ama yayinlanmadi. size bir sorum olucak, gebeligin ilk aylarinda ananas tuketimi dusuk riskini azaltiyomus diye duydum bu dogru mudur hocam. simdiden cok tesekkur ederim
canım bu saraçoglu sitesinden sizlere umut olsun
aktardamı satıyorlar onu cnm cok soru soruyorum ama:SShayır canım konuşmadım...
pekmezi daha etkii diyorlar kısçem...
bugün bu mesajı okummuştum canım biliyorum teşekkür ederim ilgin için sağol....[/QUOTE
ne demek canım ama sogan bulunmaz bir nimet geçen ay benim içimi tertemiz yaptı
benim çok az kaldı canım beni oğlanı yedireyim yarım satte bitiririm yarınasarkarsa serçem adet olabilirmiş inşallah olmazmy baby söyledi sen naptın bitirdinmi?
canim yok daha olmadim dua bitince olucam icime oyle dogdu :26:
aktardamı satıyorlar onu cnm cok soru soruyorum ama:SS
bugün bu mesajı okummuştum canım biliyorum teşekkür ederim ilgin için sağol....[/QUOTE
ne demek canım ama sogan bulunmaz bir nimet geçen ay benim içimi tertemiz yaptı
kesin eminim öyledir canım ....haklısın o yüzden denedim bugün regl btsin başlayacağım hemen ..
ins 9 ay boyunca olmazsın bebiş gelir my babym ile senin adet tarihlerin yakın
sagol arkadasim seninde oyle olur insallah ama hic umudum yok bu ay icin napalim ksimet diyilmis gelen ay kuru mutlaka yapicam yine bakalim neler olucak adetime gunler belkide saatler kaldi
aaa kızlar ocak ayından beri eşim keçiboynuzu içiyo ama başka amaçla alerjiye iyi geliyo diye.hem de yedi.ama bişi olmadı ki yaaa.ona iyi geliyodur gelemesine de bana tııınnnnn demek kimarkette falan pekmezi var ama doğal değildir bence
sagol arkadasim seninde oyle olur insallah ama hic umudum yok bu ay icin napalim ksimet diyilmis gelen ay kuru mutlaka yapicam yine bakalim neler olucak adetime gunler belkide saatler kaldi
canım böyle yapma.
dikkatini başka şeye ver dicem ama ne amaçla burda yazışıyoruz ne konuşuyoruz diceksin
mutlaka bizim için hayırlı olan bi zaman vardır ve o zaman gelir olur
aynen katılıyorum sana canıım hakkımızda hayırlısı neyse ne zamansa ozaman olsun kısçelerim
aktarda vardır pazarlarda satılır canım büüyük marketler de de olabilir canım bak bakalım..
bi bakıyım onunla ugrasıyım az daha bı kasıkmı verıyorsun cnm sen bide kaç senedır bebek ıstıyorsun