beybisim umudunu kaybetme canım kırmızı kart yemeden moralini bozma sakin
bence hamile olma olasılığın çok yüksek
Canım adetin 7. Gunu başla hem yumurtlama dönemine denk geliyor
:44::18::18:iyi akşamlar kızlar
herkes farklı söylüyor kafayı yicem ben şimdi soğan kurune ne zaman başlamalıyım su an reglim devam ediyor
ne olur bi cvp
neden kimse konusmuyor herkes susmus :44:
burdayım canımmm ne diyim :44:
mybaybycim gordunmu listemizde bir tane olsun bile hamis yoknoldu ya bizim bu listeye neden boyle baktim birdaha bakmiyicam hamile listemize eklenene kadar
kızlar son üç adet taRİHİmi versem acaba yumurtlama günümü söyleyebilirmisiniz 6 haziran,12 mayıs,15 nisan
ıns beybısım hamıledır ya oda uzulmesın
adetı ne soktururkı kızlar ya ben sogan falanmı ıcsemkı adet olamadım ...nasılsa hamılelıkte yok beklemeden sogan suyu yada maydonoz dıye bılıyordum ondanmı ıcsemkı ne dıyonuz kızlar...
Cnmcigim biyoenerji bizdeki el olayı gibi evet, bütün babuşkalarda yok yani aslındaelini hiç sana dokundurmuyo bile, sen uzaniyosun o ellerini baştan ayağa senin üzerinde gezdiriyor degdirmeden, içinden bir şeyler okuyor ve elleriyle enerji alıp verebiliyor. Kötü enerji aldığı noktada sana sorunu söyleyip onaylamak icin birkaç soru soruyo, iyi olman icin o noktalarda odaklanıyo.. halk hekimi gibi, kısaca böyle işte.. eşimin bel ağrısı icin gidecektik c.tesi. cuma gün de BAT bnm, regl olursam ben de goruneyim diyorum bakalım..
malesef gebelık yokmus kızlar cok uzgunum ya ayrıca b 12 vıtamını de cok dusukmus ıgne yapılabılecek kadar dusuk dedı doktor ..ondanda olmayabılırsın adet dedı doktor
sağolasın şekerim bildiğin üzere hamile kalmak üzerine yoğun araştırmalar peşindeyiz
her tekniği deneme yolunda ilerliyorum şahsen
bugün itibariyle yımırtlama dönemim bitmiş durumda
artık 2 hafta sonra başlıcak stres:18:
sende ne var ne yok bakalım ? sen ne durumdasın?
Canım o kadar zor durumdayım ki anlatamam
hoşgeldin bizim gızz.. nedipban
Yan gelip yatmak yok mybaby hanııım yımırtladım bıttı dıye dıger adet gunune kadar gunasırı calısmalara devam ovu testı kullanmıoskı bılelım yumurtladgmızı kımınınkı gecte olabılıyor bırakma calısmaları
Hoşbulduk canım :) azcık salladım sehrı geldım :) sen ara vermedım dıyınce ben sen vermessınde ben verırımıyım dıye gaza geldım hahahaınsallah gol olmustur Dsen nedipdurusun baken?
yok canım tabiki ne zaman yımırtlarız bilmiyoruzzz o yüzden fırsat buldukça fik fiklicez gari
gaza mı geldinn kızz alemsin valla
Amaaan gaza geldım gelmesinede tadı tuzu olmuyor be hergun hergun robot gibi sonrada moralım bozuluyor benim.olsa bi dert olmasa bı dert anlıcagın canım.:)
napacan mecburrr
fik fiklemeden bebek olmuyo iştee
tad tuz aramıyacan
Aramayalım tamamda bu sekılde bır ılıskıdende olurmuki bebek sehvetli olun diye okumustum ben netten.bebek dusuncesını kafadan atıp keyfını cıkartmak lazımmıs ama nerdee:) pozisyon al sut ve gooool tabi tam kaleye denkgelıp gelmedıgı henuz mechul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?