- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
evet şişliğimde çok fazla ama bebiş yakın değil maalesef eşimle aramız bozuldu bugün çok fena tartıştk tam önemli günlerde bu ay fos maalesefArkadaşım emin ol klomenden klomen insanın vucudunu inanılmaz değiştiriyor en azından bana öyle yaptı. Hem kasık ağrım oldu hem şişliğim. Kasık ağrım en çok yumurtlama döneminde oluyor sonra yavaş yavaş azalıyordu. Inşallah yumoşlar çalışıyor senin bebiş yakındır tatlım
hayır canım kullanmadım bu ay böyle deneyelim olmazsa bir dahaki ay dedi doktor sadece klomen kullandım doktor 15.16 günler önemli dedi ama ben hiç böyle belirti yaşamamıştım adet olucağım zaman yaşarım ayaktaylen kasıklarım sancıyor resmen
karın ağrım var adet belirtileri gibi bende şaırdım
valla biz de tartışıyorduk fena. Ama bu bebek fikri bizi bir araya getiriyordu. Germeyin arkadaşım aranızı heleki şu dönemlerde zihninizde berrak olmalı bebek için bu şartevet şişliğimde çok fazla ama bebiş yakın değil maalesef eşimle aramız bozuldu bugün çok fena tartıştk tam önemli günlerde bu ay fos maalesef((((((((
evet şişliğimde çok fazla ama bebiş yakın değil maalesef eşimle aramız bozuldu bugün çok fena tartıştk tam önemli günlerde bu ay fos maalesef((((((((
beybişim ya ben de ılık içiyordum ama afedersin ama ishal yaptı ben de sizde de bu durum oluyor muhoşgeldin canım ılık içiliyor
Canım valla akıntı var evet halkası koyulasti canım var midir acaba
Evet cnm lh yukseliyormus diye duydum, da umarim belirtilerin gercektirKızlar ben ovulasyon yaptım koyu çıktı hamilelikte lh yükselir mi
valla biz de tartışıyorduk fena. Ama bu bebek fikri bizi bir araya getiriyordu. Germeyin arkadaşım aranızı heleki şu dönemlerde zihninizde berrak olmalı bebek için bu şart
Kızlar bu soğan kürünü sıcak mı içiyorsunuz.
beybişim ya ben de ılık içiyordum ama afedersin ama ishal yaptı ben de sizde de bu durum oluyor mu
olur mu hiiiç seni sevdiğimden de geç git arkadaşım. Boşver ne düşünürlerse düşünsünler kocalarımızla aramız iyi olsun ki bebişimiz olsunah canım benim eşim çok inatçı şimdi kalksam huyuna gitsem bu seferde bebek için yanaşıyorsun çıkarcısın der
canim hos geldin bitanem bizde senden hayirli haberler aliriz insallahBurdayım canım Sağol :) beklemedegim ama umudum yok başım ağrıyor adet olurum yani inşallah sizlerden hayırlı haberler alırız sen nasılsın
ne gezmissin ama :44: ben nekadar bekledim yoktuzhemen çıkmam gerekti gezdim geldim.şimdi de sen yoksunn:)))
canim bendede oyle oplmusdu ama ben barismak icin biraz mic mic yapmisdim sende yap bebeyin icin bu arada hos geldinevet şişliğimde çok fazla ama bebiş yakın değil maalesef eşimle aramız bozuldu bugün çok fena tartıştk tam önemli günlerde bu ay fos maalesef((((((((
ah canım benim eşim çok inatçı şimdi kalksam huyuna gitsem bu seferde bebek için yanaşıyorsun çıkarcısın der
valla biz de tartışıyorduk fena. Ama bu bebek fikri bizi bir araya getiriyordu. Germeyin arkadaşım aranızı heleki şu dönemlerde zihninizde berrak olmalı bebek için bu şart
benim sorunum yok eşimin de yoktu aslında ama büyük bi problem yaşadık sonrasında eşimin sperm hareketleri yavaşladı şimdi düzeldi çok şükür ama ben onun spermi kalitesizken serophene kullandım yumurtlama ilacı o da döllenmeyince yumurtam çatlamamış tedaviyi kesti doktorum şimdi bekliyoruzyok canım bende öyle olmadı sende sorun nedir
hani antibiyotik içince de olur ya ishal onun gibi ishal yapıyor. Soğuk da içilmiyor çok çirkin oluyor tadıyok canım bende öyle olmadı sende sorun nedir
benim sorunum yok eşimin de yoktu aslında ama büyük bi problem yaşadık sonrasında eşimin sperm hareketleri yavaşladı şimdi düzeldi çok şükür ama ben onun spermi kalitesizken serophene kullandım yumurtlama ilacı o da döllenmeyince yumurtam çatlamamış tedaviyi kesti doktorum şimdi bekliyoruz
hani antibiyotik içince de olur ya ishal onun gibi ishal yapıyor. Soğuk da içilmiyor çok çirkin oluyor tadı
:44::18::18:iyi akşamlar kızlar
herkes farklı söylüyor kafayı yicem ben şimdi soğan kurune ne zaman başlamalıyım su an reglim devam ediyor
ne olur bi cvp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?