Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü kullananlar!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dış kabuğu çok toksik madde içeriyor. Ve çok acı. Arkadaşın yanlış uygulamış. Kendine işkence etmiş. Bi kere öyle deniim dedim de içilecek gibi değildi. Sen kabuklarını soyup yap.
Aynen devam o zaman :) tekrardan cok tesekkur ederim Allah bebegını sağlıklı sıhatlı kucagına almayı nasip etsin

Soğan kürüne başladım ben de. İlk günden itibaren kahverengi akıntı başladı. O kadar da değildir canım diyordum ne tuhaf ne çabuk ulaştın oralara da böyle etki ettin be soğan? Nasıl oluyor ya hala inanamıyorum bugün 4. Günüm, içtiğim bi saat içinde hoop yoğun bi kahverengi sıvı geliyor. Korkmuştum ama böyle olanlar da varmış. Rahatladım. İlginç gerçekten.

yarismada o kullanin kizlar yapanlarin emekleri bosa gitmesin iyi olan kazansin

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba uzun zaman geçmiş bende soğan kürüne başlayacam adetimin kaçıncı gününde başlamalıyım ve kac gun uygulamalıyım bu kuru ne kadar uyguladınız da hamile kaldiniz lutfen yardimci olun benimde enfeksiyonum var

Merhaba. Adet bittikten 2 gün sonra başladım ben. 15 gün bir öğün bile aksatmadan yaptım. Ertesi ay da incir kürü yaptım hamile kaldım.

Reactions: 10N
bebek için 15 gün içilip diğer adete 10 gün kala yeniden baslanıp 5 gün ya da 7 gün içilmesi gerekiyor deniliyor e o zaman 15 gün içip nasıl diger adete 10 gün kala yeniden küre baslıycaz gün klamıyor ki ben anlamadım siz nasıl uyguluyorsunuz kürü

Kızlar adetim uzun sürdüğü için 10.günü başlayıp 12,10 10 gün 3 ay üst üste yaptım 2,5_3cm olan kıstım 1cm ye düştü.Saraçoğlu4 ay üst üste yapılması gerektiğini söylüyor 4. Ayıda yapsam belki tamamen geçecekti.

6 aydan önce ve 15 günden fazla yapılamaz yazıyordu sitede ben 15 gün boyunca yaptım adetim bir hafta erken oldu 3 gün yogun bir sekilde sonra damla damla 6 gün sürdü doktora gitmedim umarım kist kalmamıstır bende de

Bn de klomen kullandım yumurtan var dedi doktor pazartesi gel tekrar bakalim dedi gittim baktı yumurtan küçük büyümemiş tam dedi bn de işe yarar mı?nasi yapicam yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…