Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü kullananlar!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende uygulasammi diyorum soğan kürunu.aslinda bende sorun yok esimde vardı tedavi oldu.ama çok duydum bundan sonra hamile kalanı
Eğer başka bişey yapmıyorsan bunu yapabilirsin. Rahmi hazırlıyor gebeliğe. Ufak bi yapışıklılık bile varsa minik bi enfeksiyon bile varsa temizlenirsin. Öyle hamile kalırsın. Ama genelde hemen hamile kalanlar kistten dolayı, enfeksiyondan dolayı ya da yapışıklılık sebebiyle hamile kalamayan kişiler. Soğan kürü sorunu ortadan kaldırıyor ve hemen hamile kalıyorlar. Yani kişiden kişiye değişen bir durum. Herkeste aynı olmaz.

Canım enfeksiyon dışında yok şükür bir şeyim.
İnşallah etkisini görürüm sana çok dua edicem

Canım adet bitiminden 2gun sana 15 gun yapıp ara veriyoruz demi?
Birde yaptığın ay hamile kalabiliyor musun

Canım enfeksiyon dışında yok şükür bir şeyim.
İnşallah etkisini görürüm sana çok dua edicem
O zaman güzel sonuçlar alırsın inşallah. Dikkat ederek atlamadan yap olur mu.
Allah razı olsun :) birilerinin işine yarıyorsa yazdıklarım ne mutlu.

O zaman güzel sonuçlar alırsın inşallah. Dikkat ederek atlamadan yap olur mu.
Allah razı olsun :) birilerinin işine yarıyorsa yazdıklarım ne mutlu.
Tamam canım. İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bebişlerimizle :)

Kızlar benimde 8. Günüm küre başlayalı insallah hepimiz faydasını görürüz
Kürü 15 gune tamAmlayıp bitircem peki bidahaki ay adete yakın tekrar yapacak mıyım kürü biliyo musunuz
Bide bende pcos var ama adetlerim düzenli incir kürünü de yapmak ıstıyorum soğan bittkten sonra pcosa iyi gelir mi incir kürü bilemedim

Yumurtlamada sıkıntı varsa incir kürü yap. Onu da tahlilinde ki e2 değerinden anlayabilirsin 30-70 arasında falan olmalı. Eğer bu değerler arasındaysa yapma iyice sapıtır bünyen. Ama düşükse yap çok iyi geliyor.

29 güne bir adet olurdum. soğan kürü bende kist yaptı ve soğan kürü yaptığım ay adetim 10 gün gecikti bu ay da 1 hafta geçti hala olmadım.
herkes de aynı sonuçlar olmuyor bir sorununuz yoksa kürleri yapıp da dengenizi bozmayın arkadaşlar.

Benim hormon testımı adetliyken yapmadı bana doktorum e2 değerim 140 doktorada aslında cok guvenıyorum herkes tarafından cok begenılen bi doktor ama niye adetli yapmadı bilmiyorum inofolic verdi 3 ay ıcınde gebelik olmasa esinle birlikte gel dedi e2 degerm hakkında hıc bısey söylemedi prolaktin falanda normal lh yuksek dedi aslında benim kafamda cok takılıyor e2 ye internetten bakıyorum kimi yerde dğer normal diyor kimi yerde yuksek bende şaşırdım bu ay sonu gidicem doktora ilgin icin cok sagol sen baya bilgilisin :) sence e2 yuksek mi

hayret yillar once kist icin ictim kisti yok etti Allahin izniyle gectigimiz aylarda miyom icin yapmistim cok guzel adet oldum ve incir kuru yaptim beklemeyedim su an

E-nabız'dan gir bak değerlerine.
E2'den çok çektiği, o yüzden hamile kalamadığım için baya araştırdım öğrendim. E2 o değerlerdeyse asla incir kürü yapamazsın ! İyice arttırır.
Hatta Aslan pençesi çayı içip dengele değerlerini. LH'ı da düşürmüş olursun.

hayret yillar once kist icin ictim kisti yok etti Allahin izniyle gectigimiz aylarda miyom icin yapmistim cok guzel adet oldum ve incir kuru yaptim beklemeyedim su an

ben de çok şaşırdım benim hiçbir sorunum yoktu bozuldu düzenim o sebepten incir kürü yapmaya da korktum hormonlarımı da bozmayayım diye.

Yani baya yuksek benımkıde doktorun bu konuda hıcbısey söylememesi de cok tuhaf gittiğimde tekrar sorucam . Bu degerle de hamile kalmak zor öyle değil mi ? Aslan pençesini soğan kürüyle birlikte mi tüketeyim yoksa kür bittikten sonra mı baslıyım canım bu arada Rabbim bebegını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

E2 düşük olduğunda yumurta az büyüyor. Ama yüksek olduğunda aşırı büyüyor ve deforme olmaya şekli yapısı bozulmaya başlıyor. Bu şekildeki yumurtalar döllenip hamile kalınsa sonucu büyük ihtimal kimyasal gebelik olur. Çünkü yapısal bozukluk olacak döllenen yumurtada ve vücut kabul etmeyip dışarı atacak.
Ama üzülecek bir durum değil. Aslan pençesiyle çok kısa sürede düşürürsün. Hemde yüksek olan tüm değerlerin düşer. Soğan da Aslan pençesi de kadınlar için yaratılmış bi mucize. 1-2 ayda çok güzel hale gelir değerlerin. İkisini birlikte yapmanda da bi zarar yok. İki kür aynı anda yapılmaz. Ama kürün yanında çay içebilirsin. Adet olunca Aslan pençesine başla. Adet bittikten 2 gün sonra da soğan kürüne başla soğan kürünü 15 gün yap. Aslan pençesini yumurtlama olana kadar yap.

Canım ben adet bittikten 2 gun sonra basladım soğan kurune bugun 8. Gunum o zaman 15 gunu tamamlayıp testere disli aslan pencesine baslıyayım onun detaylarını da verir misin gerçekten cok tesekkur ederim eline yureğine saglık

15 günü tamamlayıp başlama. Bi daha adet olursan başla. Yumurtlama gününden sonraya denk gelir bittikten sonra kullanırsan. Bu ay sadece soğan kürü yap. Önümüzde ki ay Aslan pençesi yap. Aşağı yukarı yumurtlama zamanlarında olmalısın o zaman. İyi değerlendirin bu günleri.
Aslan pençesini de anlatayım dursun. Günde 2 kupa içiyorsun. Yemeklerden 1-2 saat sonra. Yapılışı da şöyle:
1.5 kupa suyu kaynat içine bir tutam Aslan pençesi at. Ortalama bir tatlı kaşığına denk geliyor. 5 dakika kaynat. Mümkün olduğunca sıcak iç.

Cok tesekkur ederımmm o zaman adet olduktan sonra baslıyorum aslanpencesıne birde az önce bi arkadasımla konustum arkadasım da soganı kabuguyla kaynatmam gerektiğini söyledi ben dıs kabugunu soyup kaynatıyodum doğru mu yaptım bilemedim insallah dogru yapmısımdır

Dış kabuğu çok toksik madde içeriyor. Ve çok acı. Arkadaşın yanlış uygulamış. Kendine işkence etmiş. Bi kere öyle deniim dedim de içilecek gibi değildi. Sen kabuklarını soyup yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…