Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü kullananlar!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ozlmadm17

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
270
80
18
33
Kızlar merhaba geçen hafta 3 4 gün soğan suyu içtim şimdi sorum şu benim bat 4 Ocak ve şimdiye kadar adet belirtim başlaması lazımdı en azından göğüs hassasiyeti 10 gün önceden başlardı ama yok bu kür adet mi geciktiriyor kızlar bilgisi olan paylaşır mi....

Adet geciktirmez bilakis tam gününde olduruyor. Kist falan var mıydı sende ?

Yok hayır kist falan yoktu. Benm 2 aydır adetim 1 hafta öne geliyordu
Kist falan olanlar soğan kürü yaptıkları ay hamile kalıyorlar genelde. Ondan sordum. bu arada bat 4 ocak mı 4 şubat mı ? Ocak geçeli 25 gün oldu da :) şubatsa da bekle biraz daha normalde olmayan farklı olan herşey gebeliğe yorulur. Beklemekten başka yapacağın bişey olmaz. Hayırlı haberler alırsın inşallah.

Adetim 4 Şubat canım dediğin gibi sanki herşey gebelik mi acaba diye düşünüyor insan

Aynen canım ama enfeksiyon vardı bende korkuyorum karışık duygular içerisindeyim
Bende enfeksiyon varken döngüm daha uzundu. Yendikten sonra 6 gün kısaldı. Enfeksiyon mu neden oluyordu acaba. Sen deyince farkettim.

Merhaba sonuç nedir? Hamile kaldınız mı kür ile

Yaa çok sevindim Bende soğan kürü uyguluyorum perşembe 15 gün olacak bana da dua edin olur mu sizde inşallah bebeğinizi hayırla kucağınıza alırsınız

İnşallah canim benim bugün baya uzuldum belirsizlik cok kotu sana tavsiyem adetin gevmeden test yapma kan verme canım sonrası beklemek insanı strese sokuyor Rabbim isteyen herkese versin

İnşallah canim benim bugün baya uzuldum belirsizlik cok kotu sana tavsiyem adetin gevmeden test yapma kan verme canım sonrası beklemek insanı strese sokuyor Rabbim isteyen herkese versin
Şimdiden strese girdim bile, soğan kürü uyguluyorum ama bir kaç kez tok karın içmek zorunda kaldım bir şey olmaz di mi? Bir de uygulamaya başladığım ilk gün çok fazla kahverengi akıntım geldi bu da normal sanırım

Merhaba adet olabildiniz mi yoksa hamilelik mi var bende aynı durumdayım adetim 7 Şubat ama hala bugün dahil olmadım sadece karın ve kasık ağrım var bende negatif çıkma korkusuyla test de yapamıyorum

Merhaba adet olabildiniz mi yoksa hamilelik mi var bende aynı durumdayım adetim 7 Şubat ama hala bugün dahil olmadım sadece karın ve kasık ağrım var bende negatif çıkma korkusuyla test de yapamıyorum
Canım ben hala adet olamadim kimyasal gebelik dedu doktor bekliyorum senin baya geçmiş kan ver istersen

Kahverengi akıntı çok güzel. Kist var ve temizleniyor demekki. Beyaz akıntında olabilir yoğun. O da enfeksiyon temizleniyor demek oluyor. Bende hiç bişey olmamıştı gerçekten de bişey yoktu ama temizdi rahmim. 15 güne tamamlayana kadar devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…