Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

arkadaşlar bende sogan kürüne başladım bugün 8 gün oldu bende yumurtalık iltihabı vardı etkisi olup olmadıgını bilemiyorum açıkcası siz ne dersiniz bu konuda

arkadaslar meraba bısı sormak ıstıyorum bende soğan kuru yapıyorum bugun 5. gunum sık ıdrar sıkayetım var normalde gunde 3-4 defa giderdim acaba sogon suyundan kaynaklanabılırmı sızdede boyle oluyomu

bende bugün başladım soğan kürüne inşallah myomlardan ve kistlerden kurtulurum :Saruboceq:

kızlar bende başlayacam şu soğan kürüne bendede pco var ama kokusu çok midemi bulandırıyor ya ne yapmam gerek içene ne katabilirim

kızlar bende başlayacam şu soğan kürüne bendede pco var ama kokusu çok midemi bulandırıyor ya ne yapmam gerek içene ne katabilirim

Geçmiş olsun canım.Aslında okadarda kötü değil bence.Ama bi yerde okuduğum bişeyi söylim sana belki yardımcı olur.ılık içilicekya bu kür.derin bi nefes al nefesini tut bir iki yudumda iç.hemen nefesini vermeden,1-2 yudum ayran iç.bu sayade soğanın kokusunu almakdan kurtuluyomuşsun.bunu bi yerde okudum doğru bir yöntem mi bilmiyorum kişi bubu çözümü kendi üretmiş yani.kolay gelsin...:teselli:

Kızlar bendede polikistik over var ve soğan kürünün çok iyi geldiğini okudum.Bu küre ne zaman başlamalıyız?Şu an adetliyim adetliyken başlanırmı?Birde Yasmin isimli ilacı kullanıyorum.Bu ilacı kullanırken kürüde uygulasak bir zararı olurmu?Bu kürün tam zamanlarını bilen arkadaşlar ltf yardım edin.Yani ne zaman başlayacağız ilk kürden sonra ikinci küre ne zaman başlayacağız vs.vs..Bilgisi olan arkadaşlar benide detaylı aydınlatın nolur.....

Adet bitiminden 7 ila 10 gün sonra kür başlanır ve 15 gün boyunca uygulanır.

Adet bitiminden 7 ila 10 gün sonra kür başlanır ve 15 gün boyunca uygulanır.

Canım bilgilendirdiğin için çok tşk ederim..İnternette okudum soğan kürünü 2 kere uygulamak gerekiyomuş..İlkinde adet bitiminden 1 hafta sonra 15 gün..İkinci kür ise 2. kez adet görmeden 10 gün önce tekrar 5 veya 7 günlük kür uygulamalısınız diyo..Benim anlayamadığım nokta ilk küre adet bitiminden 7 gün sonra başlayacam ve 15 gün devam edecem bunu anladım..Ama 2. kür ise adet başlamadan 10 gün önce uygulayın diyo.Zaten ilk kür bitince 2-3 gün geçiyo ve ben 2. adetimi oluyor olucam.O arada zaman kalmıyoki anlayamadığım nokta bu.Biraz karışık gibi oldu anlatımım ama zaten benimde kafam karıştı..

O ayki adetin bittikten sonra diğer adetine 10 gün kala uygulayacaksın ikinci kürü.

yani İlk kürü uyguladın diyelim 15 gün. Kür bitti, 2-3 gün sonra zaten adet olacaksın. O adetin bitecek diğer adetine 10 gün kala ikinci kürü uygulayacaksın.

Merhabalar..Bende vajinal iltihap var.Fitil antibiyotik iğne hepsini yaptı doktorum.Dün akşam bu küre başladım.İyi geleceğine inanıyorum..Sizce iyi gelir mi? bu nedenle yapan varmı aranızda merak ediyorum..Birde spiral var bende doğum kontrol hapına başladım 2 ay kullanabildim.Doktorum hapa alışmadan spirali çıkartmadı iyi ki çıkarmamış.Belarayı kullanmıştım.Bir dahaki ay yasmine başlamayı düşünüyorum. soğan kürü işe yararsa yani iltihap geçerse hapada gerek kalmayacak.öff ya kadın olmak ne kadar zor..

arkadaşlar ben kasım ayı başında muayene olmuştum doktor sol yumurtalıkta 3 cm kist var dedi. adet bitiminden 7- 8 gün sonra soğan kürüne başladım. her zaman geciken adetim bu sefer zamanında oldu kullanırkende hep sol tarafımda bir ağrı hissetttm. ve akıntım oldu. ilk gün adet kanım çamur gibiydi. biraz korktum. adetin 3. günü ultrason çekindim. ve kist yok olmuştu. nasıl sevindim anlatamam. yani bence işe yarıyor. Şmdi 10 gündür incir kürü uyguluyorum. 21 günlük kür sonunda soğan kürünü bir kez daha ama 7 gün uygulayacağım.

bende bir kere kullandım ilkinde ise yaradı gercekten..iki uc gun sonra yine baslıycam ..birde tavsiyem adacayı icin ben kısa bir sure adacayı icmistim cok ise yaradı

slm kızlar.benim adetim düzenli ama akıntım var çok olmasada sarı akıntılarım var.acaba bende denesem mi?

bence dene canım ben deniyorum suanda bir hafta oldu.benim afedersin peynir kırıntısı seklınde az az akıntım oluyordu.bir haftadır hatta içtikten 3 gün sonra fazlaca dökülmeye başladı.denemende fayda var sonuçta zararı yok bitkisel.

Merhaba Kızlar
Soğan kürü adet düzensizliğine de iyi geliyor mu? Ben 3 ay duphaston la adet gördüm sonra 1 ay kendiliğinden oldu, (11 Kasım'da) bu ay olmadı 10 gün kadar gecikti. Soğan kürüne başlayalı 6 gün oldu hala bir şey yok acaba yanlış kür mü uyguluyorum. Bir de bu ay adet görmedim bu durumda kürün başlangıcını nasıl ayarlayabilirim ki? Lütfen bilen varsa acele cevap yazarsa çok sevinirim.

canım tesekkür ederim.tadı nasıl bişey.şuan adetim dewam edio bitsin 1 hafta sonra baslayacam

tadı çok hoş değil:)) ama bu seni vazgeçirmesin sakın gercekten yararı oluyor.soğandan tiksindim artık. ben tadını almadan burnumu kapatıp içiyorum yine burnumu acmadan hemen ağzıma ekmektır sudur herhangi bişey alıyorum öyle geçiştiriyorum.sende öyle yapabilirsin.:1hug:

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over şikayeti olan olan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen ortadan kaldırmaktadır.
Kürü 15 gün uygulayıp sonlandırın.

Soğan kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…