- 2 Ekim 2009
- 6
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi ingilizceci
kızlar bende başlayacam şu soğan kürüne bendede pco var ama kokusu çok midemi bulandırıyor ya ne yapmam gerek içene ne katabilirim
Adet bitiminden 7 ila 10 gün sonra kür başlanır ve 15 gün boyunca uygulanır.
Canım bilgilendirdiğin için çok tşk ederim..İnternette okudum soğan kürünü 2 kere uygulamak gerekiyomuş..İlkinde adet bitiminden 1 hafta sonra 15 gün..İkinci kür ise 2. kez adet görmeden 10 gün önce tekrar 5 veya 7 günlük kür uygulamalısınız diyo..Benim anlayamadığım nokta ilk küre adet bitiminden 7 gün sonra başlayacam ve 15 gün devam edecem bunu anladım..Ama 2. kür ise adet başlamadan 10 gün önce uygulayın diyo.Zaten ilk kür bitince 2-3 gün geçiyo ve ben 2. adetimi oluyor olucam.O arada zaman kalmıyoki anlayamadığım nokta bu.Biraz karışık gibi oldu anlatımım ama zaten benimde kafam karıştı..
slm kızlar.benim adetim düzenli ama akıntım var çok olmasada sarı akıntılarım var.acaba bende denesem mi?
canım tesekkür ederim.tadı nasıl bişey.şuan adetim dewam edio bitsin 1 hafta sonra baslayacam
Merhaba Kızlar
Soğan kürü adet düzensizliğine de iyi geliyor mu? Ben 3 ay duphaston la adet gördüm sonra 1 ay kendiliğinden oldu, (11 Kasım'da) bu ay olmadı 10 gün kadar gecikti. Soğan kürüne başlayalı 6 gün oldu hala bir şey yok acaba yanlış kür mü uyguluyorum. Bir de bu ay adet görmedim bu durumda kürün başlangıcını nasıl ayarlayabilirim ki? Lütfen bilen varsa acele cevap yazarsa çok sevinirim.