Soğan Kürü Kullananlar, Kanama Oldu mu?

kizlar bende iciyorum bugun 10 gunum gecen ay adet olamadim kahve renginde lekelenme oldu iki gundur goguslerimde agri ve adet sancisi cekiyorum bendede kist var allah nasip ederse mayista 7. tup bebek denemsi yapacagim hayirlisi allah herkesin gonlune gore versin birgun bende inaniyorum birgun bizde anne olacagiz sabir diliyorum hepimize bu kurden sonra incir kurune baslayacagim

kızlar bede pcos hastasıyım ocak ve subatta düzenli adet oldum bu ay 5 de olmam lazımdı ve sogan suyunu kullandım 12. günümdeyim ne akıntı nede regli oldum

kızlar selam...bende pkoyum ve 15 günlük kür uyguladım..15 gün bitmeden adet oldum...şimdi adetime 12 gün var 10 gün kala yine ikinci kürü yapacagım..yani 10 gün içecegim bakalım neler olacak...inşallah yine gelir de düzene girer..ben tavsiye ediyorum kesinlikle...ben sogan suyunu içmeseydim belki de haala adet olmamıştım...3 ay bile olmadıgım oluyor çünkü.

soğan suyunu bende içtim 15 günbitti. 7 gün geçti ama hala adet olamadım hayıt suyuda aldım aktardan incire başladım şimdi incir bitsin hayıt içeceğim

soğan suyunu bende içtim 15 günbitti. 7 gün geçti ama hala adet olamadım hayıt suyuda aldım aktardan incire başladım şimdi incir bitsin hayıt içeceğim

canım bende senin gibiyim yarın 15gün olacak soğan kürü ama bende sadece karın ve kasık ağrısı var birde sırtım çok ağrıyor ama haken adet olamadım ve birde ben duphaston adlı ilacı kullanıyorum adet olamadığım için doktor verdi cuma günü de o bitecek bakalım ne zaman adet olucam..ya kızlar acaba soğan kürünün etkisisni bu ilaç değiştirebilirmi fikri olan var mı :uhm:

selam kızlar.benim sorunum sizlerinkinden biraz farklı.ben hiç ilaç kullanmadan adet olmadım bu yaşıma kadar ve doktorum asla çocuğun olamaz donasyonu dene dedi.sizce soğan kürünün ban faydası olurmu.çok kötüyüm lütfen yardım edin.

Merhaba kızlar,

Ben de pco hastasıyım. ıki aydır soğan kürü sayesinde regl oluyorum. O kadar sevindim ki anlatamam, ilaçsız regl olduğum zamanı hatırlamıyorum çünkü.ıki aydır adetimden 7 gün sonra başlayıp 2 hafta içtim soğan suyunu. Bu ay regl olmama 10 gün kala başlayıp 1 hafta içmeyi düşünüyorum. ınternetten biraz araştırdım. Soğan kürünün sürekli kullanılmasını tavsiye etmiyorlar. En fazla ne kadar kullanabiliriz? Ara verip tekrar başlayabilir miyiz? Bilgisi olan var mı? Sevgiyle kalın...

meyra cım soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonramı başlıyoruz yani.sonra 15 günmü kullanıcaz ve sonraki adet dönemini beklicez.yine adet olunca ve regl bitince 7.inci gün tekrar soğana başlayıp 15 günmü yapıyoruz hep böylemi yapılacak 4-5 ay canım

arkadaşlar ben sogan suyunu uyguladikdan 2 gun sonra kanamam basladi ama cok az adet kanamasi gibi degil. ve bgun 6.gun sogan syunun hala hafif kanamam oluyuor sizce bu normalmi,,, lutfen acil cvp bekliyorum. ve sogan suyunu devam etirmeliyimim

bıtanem sogan kuru sokturucu nıtelıkte bı kur oldundan bence normal hemde dogal ama sogan kuru sunu unutma rahmı ıncelttıde soylenıo sogan kuru adet duzensızlı we kanamalarda ı ozellıklerde protıstık ower rahatsızlını ortadan kaldırdı soylensede işe yarıo doru sökturuoda ama bence bazı bayan arkadslar denedıklerını yarısı ıse yaramadını soylemekte yarısıda bunu reddedıo kımıne ıyı gelıokımıne gelmıyor ama ben hap olarak sokturucu fatural kulandımda 7 gun kanamam oldu 1 hafta pat dıe kanama oldu 2 hafta sona bıdaha kanamam olmustu bole olabılıoyor..

bence onun yerıne maydonuz suyu we bı tane ıcıne lımon sık ıc bence daha mantıklı ada cayı alıskanlı edın gunde bı bardak derım

arkadaşlar ben soğan suyunu çok araştırdım ve dün başladım. sahurdan 10 dk önce ve iftardan 10 dk önce içiyorum. tamamen rahim temizliği için yapıyorum. daha önce kistim vardı, hap kullanmıştım geçmişti. şimdi ise vajinal akıntı ve ağrılı ilişki için kullanıyorum. herhangi bişi varsa temizlesin diye.
ayrıca soğanın ve suyunun zayıflatıcı detox etkisi var. suyunu ılık içtiğin için tadı kötü olmuyor...
daha 1 gün olmasına rağmen yumurtalarımda hafif bir adet yorgunluğu gibi ağrı var, ama temizlendiği için bu normal.
7 eylül de başladım gelişmeleri yazıcam inş
sue:teytey:

merhaba kızlar ben 3 ay önce yapmıştım reglimin 3.günü başlamıştım reglim bitmişti birden dehşet bel ağrım olmuştu ve reglim bittikten sonra kanamam başladı yoğun olarak ara kanama oldu yani sonra bitti sonra reglime yakın yine kanamam oldu ben kürü 11 gün uyguladım sıkıntı bastı çünkü myomlarımdan kurtulmak amaçlı yapmıştım ama bıraktım bir daha yapmadım bi sonraki ay yine ara kanamam oldu doktora gittim taş gibi duruyordu myomlarım gitmemişti yani kanamyla ne attım bilmiyorum ara kanamalarımda kürü bitirmeme rağmen devam etti yumurtlama döneminde tamda yani metobolizmamı alt üst etti bin pişman oldum yaptığımaa

Merhabalar..... Ben foruma yeni katıldım...
Benimde geçen ay 3cm bir kistim vardı soğan suyu içtim bu ay adet bitiminde tekrar doktora gittim kist aynı duruyor yine 3cm....

2005 ten beri adet düzensizliği ile ilgili tedavi görüyorum. 2 ayda bir oluyor. her ilaç bırakışım aynı sonuca dönüyor. en son 6 ay duphaston ıctım. 7. ayda dr bırak bakalım dedi. 2 ay olacak yıne regl yok. soğan kürü deniyorumç. bugun 8. günüm ama tık yok. soğan türü de önemliymiş. beyaz soğan kullanıyordum boşa mı içiyorum 7 gündür bunu:bbo:

Banada artık boşuna içiyomuşum gibi geliyo bugün 6. gün bitti ne ağrı var ne söylendiği gibi akıntı hiç bişey yok

soğan kürünün başlama dönemi mi birde konunun içinde alakasız olcak ama adaçayı çok acı ya boğazlarımı yakıyor. balla tatlandırsam sorun olur mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…