Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullananlar bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

adet düzensizliğim yok canım. teşekkür ederim bu ay soğan küründen böyle düzensizlik oldu. dün adet oldum.

Ben çok sık idrara çıkıyorum arkadaşlar acaba soğan küründen olabilir mi? Bu gün 12 günüm

Merhaba kızlar yeni üyeyim sogan kürü ile ilgili kafama takılan bisey var. Kürde 10. Günüm fakat ilk gün 1 bardak icebildim sonra sabah aksam icmeye devam ettim. Normal 15 gunde bitiriyim mi yoksa 1 gün fazla mı icmeliyim kafam karıstı :( cevaplar icin simdiden tesekkurler.

kızlar ben adet bitiminde başladım içmeye 7. gün falan işte kasıklarımda kıpırdanmalar oldu, kistim olmuştu inşallah gitmiştir bendede az az kanama ve kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor 3 gün sadece 1 bardak içtiğim halde böyle oldu korkup bıraktım :bicak:

kızlar ben adet bitiminde başladım içmeye 7. gün falan işte kasıklarımda kıpırdanmalar oldu, kistim olmuştu inşallah gitmiştir bendede az az kanama ve kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor 3 gün sadece 1 bardak içtiğim halde böyle oldu korkup bıraktım :bicak:
normal yolla mı gebelik oldu? soğan kürünün faydasını gördünüz mü?

normal yolla mı gebelik oldu? soğan kürünün faydasını gördünüz mü?
canım soğan küründen çooook sonra hamile kaldım ben o yüzden faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. yani yine de kistlerimin dökülmesine faysası oldu. aşırı kullanımı da zararlıymış doktorum bırak diyince bıraktım.

Bnde kullandım adetim söktü lakin yıneee de gebelik olmadı .

Normal yolla mi hamile kaldınız

canım soğan küründen çooook sonra hamile kaldım ben o yüzden faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. yani yine de kistlerimin dökülmesine faysası oldu. aşırı kullanımı da zararlıymış doktorum bırak diyince bıraktım.
Kac kez kullandın

Back