- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal yolla mı gebelik oldu? soğan kürünün faydasını gördünüz mü?kızlar ben adet bitiminde başladım içmeye 7. gün falan işte kasıklarımda kıpırdanmalar oldu, kistim olmuştu inşallah gitmiştir bendede az az kanama ve kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor 3 gün sadece 1 bardak içtiğim halde böyle oldu korkup bıraktım![]()
canım soğan küründen çooook sonra hamile kaldım ben o yüzden faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. yani yine de kistlerimin dökülmesine faysası oldu. aşırı kullanımı da zararlıymış doktorum bırak diyince bıraktım.normal yolla mı gebelik oldu? soğan kürünün faydasını gördünüz mü?
Normal yolla mi hamile kaldınızadet düzensizliğim yok canım. teşekkür ederim bu ay soğan küründen böyle düzensizlik oldu. dün adet oldum.
Normal yolla mi hamile kaldınızkızlar ben adet bitiminde başladım içmeye 7. gün falan işte kasıklarımda kıpırdanmalar oldu, kistim olmuştu inşallah gitmiştir bendede az az kanama ve kahverengi akıntı oldu hala da devam ediyor 3 gün sadece 1 bardak içtiğim halde böyle oldu korkup bıraktım![]()
Kac kez kullandıncanım soğan küründen çooook sonra hamile kaldım ben o yüzden faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. yani yine de kistlerimin dökülmesine faysası oldu. aşırı kullanımı da zararlıymış doktorum bırak diyince bıraktım.
1 kez o da günde 1 bardak 3 günKac kez kullandın
evet canım benim eşimde varikoselde vardı 3 buçuk yıl sonra nasib etti rabbim.Normal yolla mi hamile kaldınız
menogon artı çatlatma iğnesi kullandım ve o ay normal ilişki önerdi doktor.Normal yolla mi hamile kaldınız