Canım herkesde akıntı olmuyor..belirti yaşamadanda kisti yok olanlar var soğanla..kızlar bebiş için soğan kürü kullanıyorum 9 gündür.ama ne bi akıntı ne bi kanama hiç bişey olmadı.sanırım bende işe yaramadı.herhangi bir sorunum çıkmadı doktora gittim acaba kist vs olanlar da mı kanama akıntı oluyor?eşimde de hiç bir sorun çıkmadı bu arada.2 senedir istiyoruz ama daha yeni doktora gittim bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.
Valla canım bende 15 gün kullandım yeni bitti bende de olmadı o dediklerinkızlar bebiş için soğan kürü kullanıyorum 9 gündür.ama ne bi akıntı ne bi kanama hiç bişey olmadı.sanırım bende işe yaramadı.herhangi bir sorunum çıkmadı doktora gittim acaba kist vs olanlar da mı kanama akıntı oluyor?eşimde de hiç bir sorun çıkmadı bu arada.2 senedir istiyoruz ama daha yeni doktora gittim bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.
Anladım canım teşekkür ederim.bende hiç bi belirti olmayınca işe yaramadı mı acaba diye tereddüt etmiştim.Canım herkesde akıntı olmuyor..belirti yaşamadanda kisti yok olanlar var soğanla..
Sende mi bebiş için kullandın canımValla canım bende 15 gün kullandım yeni bitti bende de olmadı o dediklerin
Yok canım bendede bi değişiklik yok ama benim gögsümün ucu ve kasıklarım ağrımaya başladı de oluyormuAnladım canım teşekkür ederim.bende hiç bi belirti olmayınca işe yaramadı mı acaba diye tereddüt etmiştim.
Evet canım 1 buçuk senedir korunmuyoruz ama bir türlü tutmuyor bende birde bunu deneyim dedimSende mi bebiş için kullandın canım
Bende bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu doktoru bir süre ilişki yasak dedi. Bu arada soğan kürünü deniyim dedim. En azından denemedik demeyiz :) inşallah faydasını görürüz. Rabbim tez zamanda anne olmamızı nasip etsin inşallahEvet canım 1 buçuk senedir korunmuyoruz ama bir türlü tutmuyor bende birde bunu deneyim dedim
Amin inşallah canım rabbim herkeze evlat sevgisini tattırsınBende bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu doktoru bir süre ilişki yasak dedi. Bu arada soğan kürünü deniyim dedim. En azından denemedik demeyiz :) inşallah faydasını görürüz. Rabbim tez zamanda anne olmamızı nasip etsin inşallah
kızlar bebiş için soğan kürü kullanıyorum 9 gündür.ama ne bi akıntı ne bi kanama hiç bişey olmadı.sanırım bende işe yaramadı.herhangi bir sorunum çıkmadı doktora gittim acaba kist vs olanlar da mı kanama akıntı oluyor?eşimde de hiç bir sorun çıkmadı bu arada.2 senedir istiyoruz ama daha yeni doktora gittim bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.
Hamile olabilir misiniz? Test yaptınız mı? Çünkü soğan suyu söktürücüdür bildiğim kadarıyla.soğan suyu içtim adetim 6 gün gecikti sadece göğüs hassasiyeti var normal midir?
Hamile olabilir misiniz? Test yaptınız mı? Çünkü soğan suyu söktürücüdür bildiğim kadarıyla.
Yok canım gecikmez aksine bence sen bir test yaphayal kırıklığı olur diye yapmadım. çünkü soğan kürü sırasında kanamam vardı onun etkisiyle gecikmiştir dedim.
Yok canım gecikmez aksine bence sen bir test yap
Nasılsın canım bir gelişme var mı?Test yaptim negatif cikti. Yarin 8 gun olacak hala hastalanmadim.
Nasılsın canım bir gelişme var mı?
hala hasta olmadım. cuma kan testi yaptırdım birşey cıkmadı.[/QUOTE canim eger adet duzensizligin varsa agnucaston kullan bitkisel hayit otu hapi. hem duzene sokuyor hem hamile kalmayi kolaylastiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?