Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kullananlar bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar bebiş için soğan kürü kullanıyorum 9 gündür.ama ne bi akıntı ne bi kanama hiç bişey olmadı.sanırım bende işe yaramadı.herhangi bir sorunum çıkmadı doktora gittim acaba kist vs olanlar da mı kanama akıntı oluyor?eşimde de hiç bir sorun çıkmadı bu arada.2 senedir istiyoruz ama daha yeni doktora gittim bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.

kızlar bebiş için soğan kürü kullanıyorum 9 gündür.ama ne bi akıntı ne bi kanama hiç bişey olmadı.sanırım bende işe yaramadı.herhangi bir sorunum çıkmadı doktora gittim acaba kist vs olanlar da mı kanama akıntı oluyor?eşimde de hiç bir sorun çıkmadı bu arada.2 senedir istiyoruz ama daha yeni doktora gittim bir kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım.
Canım herkesde akıntı olmuyor..belirti yaşamadanda kisti yok olanlar var soğanla..

Valla canım bende 15 gün kullandım yeni bitti bende de olmadı o dediklerin

Evet canım 1 buçuk senedir korunmuyoruz ama bir türlü tutmuyor bende birde bunu deneyim dedim
Bende bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu doktoru bir süre ilişki yasak dedi. Bu arada soğan kürünü deniyim dedim. En azından denemedik demeyiz :) inşallah faydasını görürüz. Rabbim tez zamanda anne olmamızı nasip etsin inşallah

Bende bu ay doktora gidemedim eşim bel fıtığından ameliyat oldu doktoru bir süre ilişki yasak dedi. Bu arada soğan kürünü deniyim dedim. En azından denemedik demeyiz :) inşallah faydasını görürüz. Rabbim tez zamanda anne olmamızı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım rabbim herkeze evlat sevgisini tattırsın

mrb canım ben soğan kürünü uyguluyorum şuan gebe kalmak için çok fazla akıntım olmadı ama önceden yine yapmıştım o yapışımda iltihap vardı sıkıntılıydı o yapışımda aşırı akıntı oldu herhalde iltihap ve kist olmadığı zaman akıntı çok olmuyor

soğan suyu içtim adetim 6 gün gecikti sadece göğüs hassasiyeti var normal midir?

Hamile olabilir misiniz? Test yaptınız mı? Çünkü soğan suyu söktürücüdür bildiğim kadarıyla.

hayal kırıklığı olur diye yapmadım. çünkü soğan kürü sırasında kanamam vardı onun etkisiyle gecikmiştir dedim.

Bende kullandim inci gibi kistlerin var demisti doktor kasık ağrısı ve normal akıntı oldu sadece ben çok inandım yinede işe yaradığına :-)

Back