• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben 2 aydır adet olmuyorum inş sogan kuruyle adet olurum olursam 15 gun boyunca içicem dimi arkadaşlar

bence iyi gelir canim.. hatta sogan kürünü uyguladigin 15 gün icinde bile olabilirsin. 15 günü tamamla, sakin birakma, cünkü ancak öyle tam tedavi uygulaniyormus..

arkadaşlar bu sogan kurunu yaparken adet olursak devammı edicez bırakıcazmı yadan bırakıp adet bıtıncemı devammı edicez

sogan kürü listemizz...
katre06...............04.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran
karats.................11.haziran

Son düzenleme:
sogan kürü kisti olanlara pko su olanlara cok iyi geliyor ama bi sorunu olmayanlarda icerse rahimi temizliyo ve cok fayda sagliyo diye biliyorum...uygalamak isteyende mutlaka 15 gün uygulasin benim gibi yarida birakip pisman olmayin:))

bortwen canim almanyada nerdesin?benim esimde almanya köln dogumlu..sonra buraya gelmisler sonra okul icin gidip 5 sene kalmis ulm de ve tübingen de..simdide bana almanca ögretmeye calisiyo:))))ama bende is yok istekaydirigubbakcemile3

ben besmele cekip gozumu kapatip bir bakdak ictim sabah aksamada taze hazirlayip icecegim tadi fena degil icilmeyecek gibi degil kizlar insallah sifa olur yarabbim.

şimdi kızla benim sorunum pko
son 5 aydır düzene girmişti adetlerim ama bu ay 10 gün geçti
gebelik yok
zaten şu an düşünmüyoruz
bu kürü tam anlamıyla nasıl yapıyoruz birisi bana anlaşılır şekilde yazarsa çok makbule geçecek

Son düzenleme:
bortwen canim almanyada nerdesin?benim esimde almanya köln dogumlu..sonra buraya gelmisler sonra okul icin gidip 5 sene kalmis ulm de ve tübingen de..simdide bana almanca ögretmeye calisiyo:))))ama bende is yok istekaydirigubbakcemile3

ben de köln taraflarindayim canim. ne iyi yapmista gitmis vallakaydirigubbakcemile4, ben de loto ciksin hemen gidicemkaydirigubbakcemile3 durulmaz burda valla.. almanca zor bir dil, hele ki artikeller insanin icini kurutuyor-tatlicadiarzu-, üstünde durmak lazim...

canım adetin 7. günü başlıyorsun sabah ve akşam iki kere içiyorsun yemeklerden önce. hazırlarken 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun soğanı 4e 6ya bölüp içine atıyorsun ve 5dk daha kaynatıyorsun. sonra süzüp ılıyınca içiyorsun. ben böyle yapıyorum bildiğim kadaryla doğrusu da bu

Back
X