• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım adetin 7. günü başlıyorsun sabah ve akşam iki kere içiyorsun yemeklerden önce. hazırlarken 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun soğanı 4e 6ya bölüp içine atıyorsun ve 5dk daha kaynatıyorsun. sonra süzüp ılıyınca içiyorsun. ben böyle yapıyorum bildiğim kadaryla doğrusu da bu

adet olmayı beklersem ben ohoo
rahat bi 4 ay beklerim biliyorum huyumu
arada söktürücü bi formül bilen var mı

ben de köln taraflarindayim canim. ne iyi yapmista gitmis vallakaydirigubbakcemile4, ben de loto ciksin hemen gidicemkaydirigubbakcemile3 durulmaz burda valla.. almanca zor bir dil, hele ki artikeller insanin icini kurutuyor-tatlicadiarzu-, üstünde durmak lazim...

esimde öyle düsünüyo valla iyiki gelmisim die..zor dil ben pek bisey ögrenemedimsempatiksalakcinni esim almanya islerine bakiyo bazen telde konusuyo gülmekten bi hal oluyom cok kabasin diyom dil böyle diokaydirigubbakcemile3 hayirlisi sende dönersin belki lotaya ihtiyac kalmadan:lepi:

esimde öyle düsünüyo valla iyiki gelmisim die..zor dil ben pek bisey ögrenemedimsempatiksalakcinni esim almanya islerine bakiyo bazen telde konusuyo gülmekten bi hal oluyom cok kabasin diyom dil böyle diokaydirigubbakcemile3 hayirlisi sende dönersin belki lotaya ihtiyac kalmadan:lepi:

heheheh insallah:Saruboceq:

kizzlarr, ben maalesef sogan kürüne yarin baslayamiyorum. az önce i.saracoglunun sitesinde testere disli aslan pencesiyle beraber sogan kürü yapabilir miyim diye sordum hemen yanit yazdilar, beraber uygulamayin diye.. malesef size katilamiyorum bu ay ama listeyi takip edicem...

kizzlarr, ben maalesef sogan kürüne yarin baslayamiyorum. az önce i.saracoglunun sitesinde testere disli aslan pencesiyle beraber sogan kürü yapabilir miyim diye sordum hemen yanit yazdilar, beraber uygulamayin diye.. malesef size katilamiyorum bu ay ama listeyi takip edicem...

ewt ya iki kür bi arada uygulamayin dio...birbirinin etkisini kaybettiriyo sanirim...sende diger ay yap insallah:1hug:

canim gec olsun güc olmasin...bu aykini yap diger ayda sogana baslarsin yada simdi yapican kürün ara verme durumu varsa hemen sogana basla

ara verme durumu yok ne yazik ki canim, 1 ay yapmaliyim. ya ben biraz sabirsizim hemen olsun istiyorum herseyikaydirigubbakcemile2, aslinda bildigim halde yapmak istedim ama sonrada ya zarari olursa diye düsünüp teyid etmek istedim. nitekim yapma dediler:olmaz:. bekliycem atikboshayallersmile

ara verme durumu yok ne yazik ki canim, 1 ay yapmaliyim. ya ben biraz sabirsizim hemen olsun istiyorum herseyikaydirigubbakcemile2, aslinda bildigim halde yapmak istedim ama sonrada ya zarari olursa diye düsünüp teyid etmek istedim. nitekim yapma dediler:olmaz:. bekliycem atikboshayallersmile

bekle canim sabirrrrr...sagligindan olursun allah muhafaza...bekle sonra yaparsin ins

Back