günaydın arkadaşlar aranıza bugün katıldım..bende suan hastatım 7.gün bende başlıcam soğan kürüne..bilmiyorumkismile
hosgeldin...a.s.
bugün basla hemen 7.gününmüs..
senide listeye eklesin brotwen..
gelismeleri yaz tamammi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar aranıza bugün katıldım..bende suan hastatım 7.gün bende başlıcam soğan kürüne..bilmiyorumkismile
hosgeldin...a.s.
bugün basla hemen 7.gününmüs..
senide listeye eklesin brotwen..
gelismeleri yaz tamammi?
hoşbulduk ama ben şuan hastayım .7.gün bende başlıcam dedim ama o zaman da yalnız kalcam başlıcam sanırım mafoldumben
sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen....03.haziran
yukaridaki listeye benide alin kizlar bugun bende basladim
gecen sene bu zamanlar sogan suyu icmistiim yarim yamalak ve ardindan hamile oldugumu ogrenmistim.mutlulugum cok surmedi 4.ayimda erken dogum oldu(dusuk)bebegim veda etti bana simdi tekrar yapmak istiyorum.15 gunu tamamlayacagim insallah.hem artik miyomlarimnda var bunlardan kurtulmam lazim.
sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen....03.haziran
yazicam canim merak etmeyin rabbim hepimizin yuzune baksin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
katre06................03 haziran
bortwen...............03 haziran
Princess of Rain ..02 haziran
karats.................[11 haziiran]
eğer adetten yedi gün sonra yapılcaksa 11 de inş..bilmiyorumkismile
katre06................03 haziran
bortwen...............03 haziran
Princess of Rain ..02 haziran
karats.................[11 haziiran]
eğer adetten yedi gün sonra yapılcaksa 11 de inş..bilmiyorumkismile
ewt canim adetin 7. günü baslancak 15 gün icilcek..sende baslayinca yazarsin bak yalniz deilsin bizde yapicaz sonuclari hep beraber görücez...kaydirigubbakcemile5
kızlar bugün benmde 7. günüm ben de başladım. klomen de kullanıyorum. hayrlısı bakalm. Allah yardmcımız olsun
yarın dr randevum var bakalım yumoşlar büyümüş mü:Saruboceq:
benim prolaktinm yüksek canim.o yüzden yumurtlama da olmuyor.. gögsümde de bir kitle var, sogan kürü ona iyi gelir diye düsünüyorum:Saruboceq:... ben suan testere disli aslan pencesi kürü uyguluyorum. yarin kismetse sogan kürüne de basliycam:içelim:canim benim daha reglim bitmedi tahmini 3 haziran yada 4 haziran basliycam..
aaa senle ayni basliycaz bortwen..daha ii olur hem neler oldugunu yazariz..
sendede mi pko vardi? ben yazarim baslayinca tamammi:1hug:
arkadaslar sogan kürüne baslayanlar lütfen yazin buraya..sonuc ne?kisti olanlar..pkosu olanlar..iltihabi olanlar..lütfen sizde bi bu kürü deneyin insallah faydasi olacak..