• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen....03.haziran

yukaridaki listeye benide alin kizlar bugun bende basladim
gecen sene bu zamanlar sogan suyu icmistiim yarim yamalak ve ardindan hamile oldugumu ogrenmistim.mutlulugum cok surmedi 4.ayimda erken dogum oldu(dusuk)bebegim veda etti bana simdi tekrar yapmak istiyorum.15 gunu tamamlayacagim insallah.hem artik miyomlarimnda var bunlardan kurtulmam lazim.

hoşbulduk ama ben şuan hastayım .7.gün bende başlıcam dedim ama o zaman da yalnız kalcam başlıcam sanırım mafoldumben

yaa ewt ben yanlis okumusum..
sen tahmini nezaman basliycaksin?
bide niye yalniz kalcan anlamadim:1hug:
üzülme..gelismeleri yaz buraya ki faydasi olup olmadigina bakalim canim

sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen....03.haziran

yukaridaki listeye benide alin kizlar bugun bende basladim
gecen sene bu zamanlar sogan suyu icmistiim yarim yamalak ve ardindan hamile oldugumu ogrenmistim.mutlulugum cok surmedi 4.ayimda erken dogum oldu(dusuk)bebegim veda etti bana simdi tekrar yapmak istiyorum.15 gunu tamamlayacagim insallah.hem artik miyomlarimnda var bunlardan kurtulmam lazim.

gecmis olsun canimm...
ins bu sefer güzel sonuca ulasirsin..
gelismeleri mutlaka yaz...

arkadaslar sogan kürüne baslayanlar lütfen yazin buraya..sonuc ne?kisti olanlar..pkosu olanlar..iltihabi olanlar..lütfen sizde bi bu kürü deneyin insallah faydasi olacak..

kızlar bugün benmde 7. günüm ben de başladım. klomen de kullanıyorum. hayrlısı bakalm. Allah yardmcımız olsun

katre06................03 haziran
bortwen...............03 haziran
Princess of Rain ..02 haziran
karats.................[11 haziiran]

eğer adetten yedi gün sonra yapılcaksa 11 de inş..bilmiyorumkismile

ewt canim adetin 7. günü baslancak 15 gün icilcek..sende baslayinca yazarsin bak yalniz deilsin bizde yapicaz sonuclari hep beraber görücez...kaydirigubbakcemile5

sogan kürü listemizz...
katre06
bortwen..............03.haziran
burcin2812..........01.haziran
princess of rain....02.haziran
gul.ucuk..............02.haziran

Son düzenleme:
canim benim daha reglim bitmedi tahmini 3 haziran yada 4 haziran basliycam..
aaa senle ayni basliycaz bortwen..daha ii olur hem neler oldugunu yazariz..
sendede mi pko vardi? ben yazarim baslayinca tamammi:1hug:
benim prolaktinm yüksek canim.o yüzden yumurtlama da olmuyor.. gögsümde de bir kitle var, sogan kürü ona iyi gelir diye düsünüyorum:Saruboceq:... ben suan testere disli aslan pencesi kürü uyguluyorum. yarin kismetse sogan kürüne de basliycam:içelim:

arkadaslar sogan kürüne baslayanlar lütfen yazin buraya..sonuc ne?kisti olanlar..pkosu olanlar..iltihabi olanlar..lütfen sizde bi bu kürü deneyin insallah faydasi olacak..

ya evet uygulayan arkadaslar lütfen bizimle paylasirsa cok iyi olacak. sonuc nedir,olumlu olumsuz ne gibi sonuclar aldiniz??:uhm:
ayrica lütfen 15 günü tamamlamadan kimse birakmasin, bu cok önemli!!!

Back
X