bekle canim sabirrrrr...sagligindan olursun allah muhafaza...bekle sonra yaparsin ins
evet canim öyle yapmaliyim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekle canim sabirrrrr...sagligindan olursun allah muhafaza...bekle sonra yaparsin ins
arkadaşlar ne oldu kürü uyguluyor musunuz ben 10.günü bitirdim 5 günüm kaldı sonrada bekleyecem inşallah rabbim güzel haberler gönderir
peki ictigimz sure zarfnda ilskiy girsek olurmu nezmn yapilmali acab????
elifim naptin canim insallah iyi haberlerle gelirsin :Saruboceq:
iyilik canım saoll sen nasılsın
ben o kadar karışık şeyler yaptım ki biraz ondan biraz bundan hesabı:))) soğan suyu 1 gün içtim..adaçayı 6 gün içtim incir suyu 2 gün içtim:))bıraktım artık hiç bişey içmiyorum..ben düşükten sonra ovulasyonumu hissedemiyordum o yüzden dr gittim bir terslik mi var diye..şuan için gelişmesi normal geçen hafta sonu 10mm bugün14 olmuş dr iyi dedi.bakalım cuma günü tekrar gidicem.bu arada dr um bugün sanki pco var gibi sonrada yok gibide dedi tam kestiremedi yani net birşey söylemedi.bakalım bu ay ben ovulasyonum olacak mı diye bekliyorum açıkçası.olmazsa eyer soğan suyu içicembende ii iste reglimin bitmesini bekliyorum...
sogankürünüe basliycam insallah bu sefer etki etcek canim pkom var..
sen icmismiydin sogan kürünü?tam takip edemedim burayi
ben o kadar karışık şeyler yaptım ki biraz ondan biraz bundan hesabı:))) soğan suyu 1 gün içtim..adaçayı 6 gün içtim incir suyu 2 gün içtim:))bıraktım artık hiç bişey içmiyorum..ben düşükten sonra ovulasyonumu hissedemiyordum o yüzden dr gittim bir terslik mi var diye..şuan için gelişmesi normal geçen hafta sonu 10mm bugün14 olmuş dr iyi dedi.bakalım cuma günü tekrar gidicem.bu arada dr um bugün sanki pco var gibi sonrada yok gibide dedi tam kestiremedi yani net birşey söylemedi.bakalım bu ay ben ovulasyonum olacak mı diye bekliyorum açıkçası.olmazsa eyer soğan suyu içicem
olumunekankayizsmilebende ii iste reglimin bitmesini bekliyorum...
sogankürünüe basliycam insallah bu sefer etki etcek canim pkom var..
sen icmismiydin sogan kürünü?tam takip edemedim burayi
açıkcası denemeye korktum biraz adetlerim düzenli birşey olutrda gecikir diye korktum.3 ay önce bal tarçın çörek otu yaptım adetim8 gün gecikti ve kasık ağrısından kıvrandım resmen.bakalım bu ay ne olacak.bir tesrlik olurda ovulasyon olmazsa içicem soğan suyu ne yapayım onuda deniyim.inşallah seninde bu ay soğan suyuyla pcon geçerde kurtulursunolumunekankayizsmileinsallah pko degilsindir canim...keske bu ay sogani uygulasaydin sonrada incir yapardin..nasipte varsa olur insallah caanim herkese nasip etsin Allah..
açıkcası denemeye korktum biraz adetlerim düzenli birşey olutrda gecikir diye korktum.3 ay önce bal tarçın çörek otu yaptım adetim8 gün gecikti ve kasık ağrısından kıvrandım resmen.bakalım bu ay ne olacak.bir tesrlik olurda ovulasyon olmazsa içicem soğan suyu ne yapayım onuda deniyim.inşallah seninde bu ay soğan suyuyla pcon geçerde kurtulursunolumunekankayizsmile
sen ne icin uygulamak istiyorsun canim??
keçiboynuzu kürünü eşime bende yapıyorum 1 hafta oldu başlayalı iyi geliyormuş sonuçta içmesinin bir zararı olmaz.:teytey:insallah canim kurtulmak istiyorum valla..gecen ay bi hafta yaptim adet olurken kistlerim döküldü resmen..parcalar halinde...bu ay tam günüyle yapicam...esimede keciboynuzuna basladim bi sorun yok ama iyi olur diye...:1hug:
benim eşimde de çıktı varikosel geçen hafta sonu dr gittik ameliyat dedi.Allahtan şöyle bir şansımız var hızlı sperm %25 miş.destek olsun diye başladık keçiboynuzu kürüne.dr da hemen ameliyat olsun demedi ama 20 gün 1 ay sonra spermiyogram testini tekrar yapılmasını istedi.tabi senin eşinde durum nedir bilmiyorum ama eşinde başlasın keçi boynuzu kürüne:içelim:iç iç kafayı bulduk hepimizdelikafaduldencanım benım adetlerım duzenlı,hormon testlerım temız cıktı.rahım fılmı cektrcem bı o kaldı.pzt cektrcem ıste.esımde varıkosel var daha amelıyat olmadı.ne bılıyım ne duysam denıyım belkı hamıle kalırım dıyorum .oyuzden sordum uygulasam zararı olurmu