• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kasık ağrısı yapar mı?

Meyveliturta19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
4.215
7.876
158
Kızlar merhaba,

Kronik vajinal enfeksiyonum var malesef.. ilaç, fitil, iğne hić biri geçirmedi.
Aylarca çocuk için çırpınıyorum yıl oldu..

Çok fazla akıntım var.. ağrım yoktu geçen ay doktor ilaç verdi ama yine bu ay devam ediyor sorunum.

Ilk kez soğan kürüne başladım adetin 7.günü başladım..
Şuan kürün 4.günü bitirdim ama kürden sonra kasıklarımda batmalar hafif ağrılar hissediyorum normal mi?

Kaş yapayım derken göz çıkarmam inşallah:)

Canım bende evlendiğim ilk 1sene 2ayda bir oluyordum ve bademciklere vuruyordu direk hatta bi keresinde kanada karışmış doktor tahlillerime bakınca dua et ciğerlerine inmemiş dedi.
O kadar ilac kullandım antibiyotik serum yok gecmedi bi türlü.
En son duzenli olarak hergun 1bardak sabah aksam sirkeli su ictim ondan sonra olmadı şükür.
Ve doktor bana bu enfeksiyon vücudundan tamamen cikana kadar bebek fikrine mola ver hamilelikte ikinizede zarar verir demisti.

Canım bende evlendiğim ilk 1sene 2ayda bir oluyordum ve bademciklere vuruyordu direk hatta bi keresinde kanada karışmış doktor tahlillerime bakınca dua et ciğerlerine inmemiş dedi.
O kadar ilac kullandım antibiyotik serum yok gecmedi bi türlü.
En son duzenli olarak hergun 1bardak sabah aksam sirkeli su ictim ondan sonra olmadı şükür.
Ve doktor bana bu enfeksiyon vücudundan tamamen cikana kadar bebek fikrine mola ver hamilelikte ikinizede zarar verir demisti.

Çok geçmiş olsun tahlillerde tertemiz çıkıyorsun dimi şuan?
şuan soğan kürü yapıyorum sirke de içsem ağır olur mu?

Benim ağrım olmasa bile tahlillerde enfeksiyon çıkıyor şaşırıyorum hatta sol yumurtalığım enfeksiyondan ezilmiş rahim çok az sola kaymış.. verdiği ilaçları da kullandım hiç faydası olmadı.
Ne yapacağımı şaşırdım ağrım olmadığı zamanlarda bile enfeksiyon çıkıyor.

Çok haklısın benim yengemde hamilelikte çıktı o da elma sirkesiyle orasını 2 günde 1 yıkadı öyle geçirtti ..

Sanırım ben zaten düzelmeden hamile de kalamıyorum. Çünkü sol yumurta ezik durumda sağ yumurta iyi ama doktor bebeğin tutunmasına engel olur dedi :(

Meyveliturta19 Meyveliturta19 evet canım 2 senedir tertemiz cok şükür Elhamdülillah.
Bende hic anlamadim ağrı sızı birsey yoktu sadece aşırı idrara çıkıp duruyordum yaptığım ise 1 damla ama o sanki 1litre gibi hissi veriyordu.
Benimki de cok zor gecti ama şükür bitti Rabbim bir daha yasatmasin insallah kimselerede....
Soğan kürü ile ayni anda nasil olur bilmiyorum ama istersen soğan kürü bittikten sonra dene canim ne olur ne olmaz.
Ben ara ara yapar icerim kendimi kötü hissetsem bademcik enfeksiyonu olsun gribal enfeksiyon olsun sirke cok iyi geliyor tavsiye ederim.

Meyveliturta19 Meyveliturta19 evet canım 2 senedir tertemiz cok şükür Elhamdülillah.
Bende hic anlamadim ağrı sızı birsey yoktu sadece aşırı idrara çıkıp duruyordum yaptığım ise 1 damla ama o sanki 1litre gibi hissi veriyordu.
Benimki de cok zor gecti ama şükür bitti Rabbim bir daha yasatmasin insallah kimselerede....
Soğan kürü ile ayni anda nasil olur bilmiyorum ama istersen soğan kürü bittikten sonra dene canim ne olur ne olmaz.
Ben ara ara yapar icerim kendimi kötü hissetsem bademcik enfeksiyonu olsun gribal enfeksiyon olsun sirke cok iyi geliyor tavsiye ederim.

Tekrar çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çok zor cidden
inşallah bir daha hiç tekrarlanmaz
Sirkeyi bende deneyeceğim kürüm bitsin çok teşekkür ederim

Tekrar çok geçmiş olsun çok şükür atlatmışsın neler yaşadığını tahmin edebiliyorum çok zor cidden
inşallah bir daha hiç tekrarlanmaz
Sirkeyi bende deneyeceğim kürüm bitsin çok teşekkür ederim

Sagkl canım Allah razı olsun inşallah tekrarlamaz, darısı başına inşallah sıkıntılı bir hastalik gercekten.
Sirkeyi evimden eksik etmem ben temizlik için olsun dogal ilac diye olsun her daim vardır.
Ama sirkeniz cam şişe olsun mutlaka aklinizda olsun.

Sagkl canım Allah razı olsun inşallah tekrarlamaz, darısı başına inşallah sıkıntılı bir hastalik gercekten.
Sirkeyi evimden eksik etmem ben temizlik için olsun dogal ilac diye olsun her daim vardır.
Ama sirkeniz cam şişe olsun mutlaka aklinizda olsun.

Aminn inşallah tamamdır bende deneyeceğim evimde cam yok dediğin gibi cam şişesinden alayım tekrar çok sağol
Hatta annem orjinal sirke yaptirmisti ev yapımı onu deneyim belki daha etkili olur

Aminn inşallah tamamdır bende deneyeceğim evimde cam yok dediğin gibi cam şişesinden alayım tekrar çok sağol
Hatta annem orjinal sirke yaptirmisti ev yapımı onu deneyim belki daha etkili olur
Ev yapimi daha iyi canim şifa olsun inşallah

Çok geçmiş olsun tahlillerde tertemiz çıkıyorsun dimi şuan?
şuan soğan kürü yapıyorum sirke de içsem ağır olur mu?

Benim ağrım olmasa bile tahlillerde enfeksiyon çıkıyor şaşırıyorum hatta sol yumurtalığım enfeksiyondan ezilmiş rahim çok az sola kaymış.. verdiği ilaçları da kullandım hiç faydası olmadı.
Ne yapacağımı şaşırdım ağrım olmadığı zamanlarda bile enfeksiyon çıkıyor.

Çok haklısın benim yengemde hamilelikte çıktı o da elma sirkesiyle orasını 2 günde 1 yıkadı öyle geçirtti ..

Sanırım ben zaten düzelmeden hamile de kalamıyorum. Çünkü sol yumurta ezik durumda sağ yumurta iyi ama doktor bebeğin tutunmasına engel olur dedi :KK43:
Hayirli olsun.Sonra nasıl hamile kaldınız?

Soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım 😊 Mucize gibi ve ilk kez tahlillerimde enfeksiyon çıkmadı
Kaç gün kullandınız? Ben 7.günden yumurtlama gününe kadar kullanmayı düşünüyorum. Gebelik olursa tutunamaz diye. Yeterli olur mu?

Kaç gün kullandınız? Ben 7.günden yumurtlama gününe kadar kullanmayı düşünüyorum. Gebelik olursa tutunamaz diye. Yeterli olur mu?

Korkma hic bir sey olmaz.. 7.gunu baslayip tam 15 gun kullandim
15 gün mutlaka kullanın zaten tutunma evresine kadar bitiyor kür
Ateş ölçme yöntemi topiğinde bir arkadaşımızda benden sonra soğan kürü ile hamile kaldı.
Bebek için olmasada sağlık için yapılmalı..
Ama her ay değil altı ayda bir saraçoğlunun sitesinden bakarak yaptım

insallah umudunu sakın kaybetme.. ben asla anne olamayacağım diyordum artık mucize gibi geldi
pes etme mutlaka zamanı var
Kürü yaptığın ay değerlendirmelerini de tam yap
Teşekkür ederim . Şuan adetliyim bitince başlayacağım.

hayirli aksamlar kizlar, bu benide cok ilgilendirir, cevabiniz varsa lütfen yardimci olun. Ben 15 gün sogan kürünü uyguladim
ama yanlis uyguladim günde sadece 1 bardak ictim, dah hizli sonuclar gelisme icin 2 bardak icilmesi lazimmis😞 ama kasiklarim cok agriyo bazen korkuyorum yumurtaliklarimda kist var kücük kücük yardimci olursaniz cok sevinirim

Kızlar selam, bende geçtiğimiz 4 martta dış gebelik yüzünden ameliyat oldum sağ tüp gitti. İlk ay tüp temizliyo diye brokoli kürü yaptım.
34 gün sonra adet oldum 7. Günü soğan kürüne başladım içimi temizlesin diye bugün 7. Gün. İlk 3 gün siyaha yakın kahverengi akıntılar oldu ve son 3 gündürde sağlam kalan sol tüpüm ve yumurtalıkta belime kadar vuran ağrım var. Adetin ilk günü minvalinde ağrılar ve saplanan tarzda Şiddetli sancılar oluyor sol kasığıma.Öyleki oturduğum an bile canım acıyor sancıdan. Kaş yaparken göz çıkarmıyorumdur inşallah bu ağrı yüzünden kürü bırakasım var zarar mı veriyorum korkusuyla. Böylesi normal miki? Hatta wcdeyken bi ara sancı saplandı yine sol kasığıma ve sanki tansiyonum düştü o an bayılacak gibi oldum.
ne diyorsunuz?

hayirli aksamlar kizlar, bu benide cok ilgilendirir, cevabiniz varsa lütfen yardimci olun. Ben 15 gün sogan kürünü uyguladim
ama yanlis uyguladim günde sadece 1 bardak ictim, dah hizli sonuclar gelisme icin 2 bardak icilmesi lazimmis😞 ama kasiklarim cok agriyo bazen korkuyorum yumurtaliklarimda kist var kücük kücük yardimci olursaniz cok sevinirim
Canım selam bende günde bir bardak içiyorum, illaki etkili olur niye olmasın. İki bardak fazla gibi geliyor bana..

Back
X