• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü kasık ağrısı yapar mı?

Kızlar merhaba,

Kronik vajinal enfeksiyonum var malesef.. ilaç, fitil, iğne hić biri geçirmedi.
Aylarca çocuk için çırpınıyorum yıl oldu..

Çok fazla akıntım var.. ağrım yoktu geçen ay doktor ilaç verdi ama yine bu ay devam ediyor sorunum.

Ilk kez soğan kürüne başladım adetin 7.günü başladım..
Şuan kürün 4.günü bitirdim ama kürden sonra kasıklarımda batmalar hafif ağrılar hissediyorum normal mi?

Kaş yapayım derken göz çıkarmam inşallah:)
Soğan kürü gerçekten bi mucize, çok iyi yapmışsın, ama kesinlikle devam etmelisin sakın 1 gün yapmayayım yarın yapayım deme, 10 gün yap. Şimdi hafif sancıların olacak, adete 2_3 gün kala muhteşem bi akıntın olacak, kısaca rahmin terrrtemizzz olacak, sonraki ay keşke daha önce yapsaydım diyeceğin bi kür.
Bende yaptım 1 yıl önce. Bi sancılanmalar rahatsızlıklar oluyordu, hafif iltihaplanma vardı doktorum bu kadarı her kadında olur diyordu, birçok kere doktora gittim ama fayda etmedi, sürekli içerdeki hafif iltihap beni rahatsız ediyordu. Ve o sağan kürü benim için bir mucizeydi gerçekten. Mesala bi arkadaşımın kötü kokulu akıntısı oluyormuş ne yaptıysam geçmiyor ilişkiye girmek istemiyorum bu yüzden utanıyorum diyordu, ona bu kürü yaptım zorla içirdim 10 gün yapacan içecen dedim, ve adetinden sonra bana hediyelerle geldi🙏🤗

Soğan kürü gerçekten bi mucize, çok iyi yapmışsın, ama kesinlikle devam etmelisin sakın 1 gün yapmayayım yarın yapayım deme, 10 gün yap. Şimdi hafif sancıların olacak, adete 2_3 gün kala muhteşem bi akıntın olacak, kısaca rahmin terrrtemizzz olacak, sonraki ay keşke daha önce yapsaydım diyeceğin bi kür.
Bende yaptım 1 yıl önce. Bi sancılanmalar rahatsızlıklar oluyordu, hafif iltihaplanma vardı doktorum bu kadarı her kadında olur diyordu, birçok kere doktora gittim ama fayda etmedi, sürekli içerdeki hafif iltihap beni rahatsız ediyordu. Ve o sağan kürü benim için bir mucizeydi gerçekten. Mesala bi arkadaşımın kötü kokulu akıntısı oluyormuş ne yaptıysam geçmiyor ilişkiye girmek istemiyorum bu yüzden utanıyorum diyordu, ona bu kürü yaptım zorla içirdim 10 gün yapacan içecen dedim, ve adetinden sonra bana hediyelerle geldi🙏🤗

Merhabalar, bu konuyu açalı baya olmuş.. deli gibi hamile kalmaya çalısıyordum.
Soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım.. şuan Allah'ıma şükürler olsun 6 aylık bir oğlum var.
Hamile kalmak isteyen (özellikle enfeksiyon sorunu olup) mutlaka soğan kürünü denemeli

Merhabalar, bu konuyu açalı baya olmuş.. deli gibi hamile kalmaya çalısıyordum.
Soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım.. şuan Allah'ıma şükürler olsun 6 aylık bir oğlum var.
Hamile kalmak isteyen (özellikle enfeksiyon sorunu olup) mutlaka soğan kürünü denemeli
Merhabalar
Bende soğan kürüne başladım bugün
Adetle birlikte başladım döngüm kısa ancak vakit kalacak yumurtlamaya diye
Ama kasıklarımda batmalar ve kasık ağrım var
Korkmalımıyım ? Devam etmelimiyim ? Belkide kistler vardır o yüzdenmidir bu ağrılarım bilemiyorum
Sizde ağrı olmuşmuydu yaparken kürü?

Merhabalar ben de regl bittikten iki gün sonra soğan kürü ile testere dişli aslan pençesi kürüne birlikte başladım polikistik over hastasıyım çocuk istiyorum inşallah faydası olur ilk iki gün akıntım oldu bugün de kasık ağrılarım var ama bana bunlar temizlenme gibi geliyor umarım haklıyımdır :)

Merhabalar
Bende soğan kürüne başladım bugün
Adetle birlikte başladım döngüm kısa ancak vakit kalacak yumurtlamaya diye
Ama kasıklarımda batmalar ve kasık ağrım var
Korkmalımıyım ? Devam etmelimiyim ? Belkide kistler vardır o yüzdenmidir bu ağrılarım bilemiyorum
Sizde ağrı olmuşmuydu yaparken kürü?

Merhabalar, saraçoglu adet bittikteb sonra diyor ama bilemedim sizin durumu.. ben adet bittikten 2 gun sonra baslamistim
Evet bel ve kasık agrilarim olmustu benimde

Merhabalar ben de regl bittikten iki gün sonra soğan kürü ile testere dişli aslan pençesi kürüne birlikte başladım polikistik over hastasıyım çocuk istiyorum inşallah faydası olur ilk iki gün akıntım oldu bugün de kasık ağrılarım var ama bana bunlar temizlenme gibi geliyor umarım haklıyımdır :)

Bende de olmustu kasik bel agrilari o dönem normal diye okumustum hic pes etmeden sonuna kadar yapın
Aynı zamanda o günü kacirmadan iliski degelendirmelerini de yapın.. Gerisi Allahtan ins. güzel haberler alirsiniz

Canım bende içiyordum yumurtlama günümde adet oldum şaka gibi yaa gebelik için içmiştim neden böyle oldu ya 🤦🏻‍♀️

Back
X