Ay ne güzel beni dahada umutlandırdınız 3 aydan sonra doktor konturolüm var o zamanda 15 gün kullanıp oyle gitmeyi düşünüyorum..ama akıntım baya yoğun oldu soğan suyundan sonra..hatda ben ameliyyatdan sonra 5 gün adet görüyordum..şimdi adetimin 5 ci günü hala akıntım ora azalmayıpta eskiden 7 gün olardım qaliba düzene girip..inwAllah benimde tahlillerim güzel çıkarBende de olmuştu 1 hafta boyunca akıntıyla birlikte kahverengi geliyodu miktarı da az muz değildi yani hafif de sancı yapıyodu bel ağrısı falan annem demişti iöini temizliyor diye sonra doktora gittim tüm testler yapıldı herşeyim normale dönmüştü sanırım soğan suyuna borcluyum
Geçmiş olsun canım amin inşallah bende spiral varken 15 gün adet görüyodum ddoktora gittim hormon bozukluğu var dedi neyse sonra baktım olmayacak dedim cıkarayım cıkardım ilk 2 ay duzensizdi dedim sogan kurune baslim basladım sonlarına yakın 12.gün falan kahverengi akıntı basladı bel agrımda coktu sonra gittim tüm tahliller yapıldı doktor dedi cok iyi masallah bende sogan soyu duzeltti diye dusunuyorumQ
Ay ne güzel beni dahada umutlandırdınız 3 aydan sonra doktor konturolüm var o zamanda 15 gün kullanıp oyle gitmeyi düşünüyorum..ama akıntım baya yoğun oldu soğan suyundan sonra..hatda ben ameliyyatdan sonra 5 gün adet görüyordum..şimdi adetimin 5 ci günü hala akıntım ora azalmayıpta eskiden 7 gün olardım qaliba düzene girip..inwAllah benimde tahlillerim güzel çıkar
Ya ne güzel çok sevindim ya ben dış gebelik geçirdim 2 ay önce 2 ci gebeliyimidi birazda sarı akıntım vardi ne kadar tedavi gordum gecmedi sogan kürüne umudumu bağladim inwAllah bendede iyi olur ( zaten doktora gitmekden bikmıştımGeçmiş olsun canım amin inşallah bende spiral varken 15 gün adet görüyodum ddoktora gittim hormon bozukluğu var dedi neyse sonra baktım olmayacak dedim cıkarayım cıkardım ilk 2 ay duzensizdi dedim sogan kurune baslim basladım sonlarına yakın 12.gün falan kahverengi akıntı basladı bel agrımda coktu sonra gittim tüm tahliller yapıldı doktor dedi cok iyi masallah bende sogan soyu duzeltti diye dusunuyorum
InşAllah yaa hayırlısıyla inş..şimdi ben 12 gün yapa bildim ancak adet oldum yapmadim yeniden başlamalımıyım yoksa yetermi bir süre?devam et bir zararını görmezsin inşallah yararını görürsün bize hayırlı haberler verirsin :)
Soğan küründen kimseye zarar gelmez tabii olan bişeyler zaten bence bir deneyin inşAllah hayrını görürsünArkadaşlar bende geçmeyen rahim enfeksiyonü var ne serumlar yedim geçmiyor sogan kürü yapayım diyorum me dersiniz
valla bende adette bırakmıstım sonraki ay da adetten 2 gün sonra basladım benim yumurtlamaya denk geliyor diye 2 gün sonra basladım yoksa 1 hafta spnra diyo, yani bende bişey olmadı ama üst üste yapmayın diyolar bilemedim simdi :/I
InşAllah yaa hayırlısıyla inş..şimdi ben 12 gün yapa bildim ancak adet oldum yapmadim yeniden başlamalımıyım yoksa yetermi bir süre?
Ben saraçoğlundan dinledim adetden 2 gün sonra ama bende 1 hafta sonra başlamıştım..araştırım o zaman..evet onu duymuştum üst üste kür yapmak olmaz bide soğan kürünü çok yapmakta olmaz rahmin divarlarını inceltiyorvalla bende adette bırakmıstım sonraki ay da adetten 2 gün sonra basladım benim yumurtlamaya denk geliyor diye 2 gün sonra basladım yoksa 1 hafta spnra diyo, yani bende bişey olmadı ama üst üste yapmayın diyolar bilemedim simdi :/
İnşallah yararı olur geçmiyor çünkü bi türlü çocuk ta istiyoruz olmuyor maalesefSoğan küründen kimseye zarar gelmez tabii olan bişeyler zaten bence bir deneyin inşAllah hayrını görürsün
Bende az oldu adet gordum direk adetime 10 gun kala bleki sende adet goruceksinKızlar soğan kürü yaptığınız ay regl sancısı çok oldu mu sizde ? Benim çok ağrım var da :/
Evet canım hatırladım seni konusmustuk, soğan kürü kullanırken 11. günü falan az bi kahverengi lekelenmem oldu. Bat tarihim bugün ve çok sancılı geçiyorBende az oldu adet gordum direk adetime 10 gun kala bleki sende adet goruceksin
Evet ameliyatdan sonra ben 5 gun adet goruyordum ama normalde 7 gun olmasi gerekirdi..sogan kuru uyquladiktan sonra 7 gun oldu yani bu ay adetim..ama adetim bitdi 4 gun olar belki bel sancim agrilarim oluyor şimdi..bilemedim neden oluyor boyle bende(Evet canım hatırladım seni konusmustuk, soğan kürü kullanırken 11. günü falan az bi kahverengi lekelenmem oldu. Bat tarihim bugün ve çok sancılı geçiyormerak ertim normal mi diye. Kaç gün sürdü senin peki canım ? Normal reglinden farklımıydı yoğunluk olarak ?
hayırlı olsun bebeğin:) soğan kürünü nasıl kullandın. Saraçoğlu 1.5 bardak kaynar suya ilave edin diyor ama 1 bardak mı içiyoruz.Geçmiş olsun canım amin inşallah bende spiral varken 15 gün adet görüyodum ddoktora gittim hormon bozukluğu var dedi neyse sonra baktım olmayacak dedim cıkarayım cıkardım ilk 2 ay duzensizdi dedim sogan kurune baslim basladım sonlarına yakın 12.gün falan kahverengi akıntı basladı bel agrımda coktu sonra gittim tüm tahliller yapıldı doktor dedi cok iyi masallah bende sogan soyu duzeltti diye dusunuyorum
Bende soğan kürü yaptım bu ay ama 8 gün içebildim bıraktıktan 4 gün sonra lekelenmem oldu yoğun bir şekilde ve ara ara devam etti siz ne durumdasınız gebe kalabildiniz miEvet canım hatırladım seni konusmustuk, soğan kürü kullanırken 11. günü falan az bi kahverengi lekelenmem oldu. Bat tarihim bugün ve çok sancılı geçiyormerak ertim normal mi diye. Kaç gün sürdü senin peki canım ? Normal reglinden farklımıydı yoğunluk olarak ?
Bende soğan kürü yaptım bu ay ama 8 gün içebildim bıraktıktan 4 gün sonra lekelenmem oldu yoğun bir şekilde ve ara ara devam etti siz ne durumdasınız gebe kalabildiniz mi
AminnAdet düzensizliği olanlara sanırım soğan kürü daha iyi geliyor, benim düzenliydi. Hamilelik yaşadım ve çok şükür bebeğim oldu. Hiç kafayı takmadığım, düşünmediğim bi anda oluverdi. Darısı isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?