Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü kahverengi akıntı yaparmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 ay bundan önce dış gebelik geçirdim zaten ola bilirmi borularım temizleniyor..adlinda biraz korktum( kahve akintini görünce((

2 ay bundan önce dış gebelik geçirdim zaten ola bilirmi borularım temizleniyor..adlinda biraz korktum( kahve akintini görünce((
bende yaptim rahim filmim temiz cikti sonra incir kuru yaptim yumurtalarim buyordu ama catlamiyordu bu sefer incir ve havuc kuru yaptim yumurtam caltadi.. Bekliyorum

Kizlar baska kimse yokmu bana yardim edicek? Dun aksam pembe akıntım oldu normalmi bu sizce?(
Yumurtlama zamanın olabilir. Pembe lekelenme olabiliyor yumurtlama zamanında. Ama devamı gelmez öyleyse. Devamı gelirse doktora gidersin.

Soğan kürü adet sökücü özelliği olduğu için lekelenme de kanama da normal kist vs olup olmamasından değil

Soğan kürü adet sökücü özelliği olduğu için lekelenme de kanama da normal kist vs olup olmamasından değil
Soğan kürü aktif kanamaya neden olmaz. He belki adet zamanıdır zaten sökülmeye çalışıyordur vücut onu hızlandırabilir. Ama temiz olunan günlerde kanama olmaz.

Bunu hem doktor söyledi hemde saraçoğlundan dünledim
Aynen. Ben saraçoğluyla bizzat konuştum. Soğan kürünü de doktor tavsiyesi ile yaptım. Hatta kürün sonlarına doğru keskin kasık ağrılarım oldu doktor da Saraçoğlu da normal olmadığını söylemişti. Doğru da çıktı. Sistitim vardı onu yeniyormuşum.

Ben adet oldum bu gun 10 gun tez oldum bu gunde kürümün 10 cu günü ne yapmalıyım? İçmelimiyim yoksa dayandırmalımıyım?

Bugün soğan kürü 12. Günüm ve az biraz kahverengi akıntım olmuş.

Ne güzel..bende 7 8 ci gün oldu korktum ama 10 cu günü adet oldum yani bugun adetime henüz 10 gun sure varken temizlendim)))sendede belki öyledir
Bu ay yapim dedim, 11 gün var bat a, şaşırdım görünce :) bakalım sürecek mi yoksa kesilecek mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…