Aşılama sogan kürü incir kürü vee preseed kullananlarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebeğim 01 canım 2.aşılamam da tutmadı malesef..bugün öğrendim..yok canım eşimin sadece morfoloji bozukluğu var..sayısı ve hareketliliği ii..teşekkür ederim cevabın için canım...

bebeğim 01 canım 2.aşılamam da tutmadı malesef..bugün öğrendim..yok canım eşimin sadece morfoloji bozukluğu var..sayısı ve hareketliliği ii..teşekkür ederim cevabın için canım...

canım inan bende üzüldüm ama benimde başımdan aynı şeyler geçti seni çok i.anlıyorum.
insaallah kürleri yap rabbim çok bekletmeden sanada nasip etsin insaallah

canım inan bende üzüldüm ama benimde başımdan aynı şeyler geçti seni çok i.anlıyorum.
insaallah kürleri yap rabbim çok bekletmeden sanada nasip etsin insaallah

ewt canım bizler birbirimizi çok ii anlıoruz...kürleri yapıcam ama biz 3.aşılamayı bu ay yapıcaz bi zararı olurmu?bi sonraki ay mı yapsam acaba?sence napim?

slm canim, morfoloji nedir merak ettim?

canım sperm baş boyun ve kuyruktan oluşuo.bu yapının bozuk olmasına morfoloji bozukluğu denilio..mesela bir başı olması gerekirken morfoloji bozukluğu olanların sperminin 2 başı oluo..kuyruğu anormal uzun veya kısa oluo vb...

ewt canım bizler birbirimizi çok ii anlıoruz...kürleri yapıcam ama biz 3.aşılamayı bu ay yapıcaz bi zararı olurmu?bi sonraki ay mı yapsam acaba?sence napim?

canım sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir problem yokcanım.kürlerede 3.aşılamadan sonra başlarsın insaallah gerek kalmaz ve bebbişin sana gelir.aşılaman hayırlı olsun

canım sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir problem yokcanım.kürlerede 3.aşılamadan sonra başlarsın insaallah gerek kalmaz ve bebbişin sana gelir.aşılaman hayırlı olsun

canım üstüste yapılınca şans artıomuş..ya ne biliyim..peş peşe yaptırıcam bakalım...inşallah gelir bebişim...bakalım o zaman 3.aşılamadan sonra (inşallah gerek kalmaz ) denerim canım...senin nekadarlık bebişin:)

evet anladim, tesk ederim aydinlatigin icin

10. haftamıza girecegiz teyzesi rabbim bize bagışlasın onu insaallah insaallah sanada hayırlısıyla versin.aşılama tedavin hayırlı olsun canım bol şanslar.

amin canım insaallah ama bence acele etme derim.çünkü aşılama ve tüp bebek tedavisinden önce preseedi 6 ay kullanılmasını tavsiye ediliyor.eger bununla sonuç alamassan öneriyorlar canım yinede sen bilirsin tabiiki

incir kürü,bal tarçın,çörek otu ,ovulasyn testleri ,ovilasyon mikroskopu vee preseed..inşallah pozitif çıkmasını umduğum bir sürü erken gebelik testleride cabası..ahtım var bu ay ALLAHIN İZNİYLE HAMİLE KALIRSAM BURADAN İHTİYACI OLAN VE İSTEYEN Bİ ARKADAŞA UĞUR GETİRMESİ İÇİN
kalan testlerin hepsini göndericem inşallah..savaşa hazırlandım sanki..ben hepinizin duacısıyım kızlar sizlerde beni dualarınızda eksik etmeyin..önce tedbir sonra takdir...Rabbim bu ay tüm dileyenlerin yüzünü güldürsün hepimizin inşallah.vee içlerinde minicik mucizelerini taşıyan,okudukça bizlere umut saçan anne adaylarımız bizleri unutmayın dualarınızı eksik etmeyin..

slm arkadaslar ben araniza yeni katildim benim 4 yasinda bir oglum var 1bucuk senedir bebek istiyoruz . benim olan herkesi cok iyi anliyorum Allah herkesi sevindirsin ve hamile olan arkadaslari yürekten teprik ediyorum bende sogan kürü yapayim diyorum ama tedirginim cünkü ben igne tedavisine basliycam cuma günü 10 gün kendim igne yapicakmisim aranizda bunu deniyen oldumu sonuc nekadar basarili lütfen bana anlatin.

slm arkadasim, ben hap kullanmistim igne yerine, ve ayni zamanda sogan kürünü yaptim ve yumurtam 10. günde gelismisti bile, ilk asilamamdi ve tutmadi. ama bende tedirgindim, istersen yapma belki hormonlarin dengesini bozar?!
su anda ikinci asilamaya baslamadan önce yine sogan kürünü yapiyorum, rahim temizlensin diye

kızlar maalesef bebegim gitti benden çok uzaklara cennete insaallah ahirette buluşacagız

canım çok üzüldüm ne oldu kalp atışlarını duymuştunuz sanırım kaç haftalıktı Allah sabır versin canım.

canım 10+5 te alındı 8.haftada kalp atışını duyduk ve nezaman öldügünüde bilmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…