- Konu Sahibi bebegim_01
-
bebeğim 01 canım 2.aşılamam da tutmadı malesef..bugün öğrendim..yok canım eşimin sadece morfoloji bozukluğu var..sayısı ve hareketliliği ii..teşekkür ederim cevabın için canım...
bebeğim 01 canım 2.aşılamam da tutmadı malesef..bugün öğrendim..yok canım eşimin sadece morfoloji bozukluğu var..sayısı ve hareketliliği ii..teşekkür ederim cevabın için canım...
canım inan bende üzüldüm ama benimde başımdan aynı şeyler geçti seni çok i.anlıyorum.
insaallah kürleri yap rabbim çok bekletmeden sanada nasip etsin insaallah
slm canim, morfoloji nedir merak ettim?
ewt canım bizler birbirimizi çok ii anlıoruz...kürleri yapıcam ama biz 3.aşılamayı bu ay yapıcaz bi zararı olurmu?bi sonraki ay mı yapsam acaba?sence napim?
canım sen kendini psikolojik olarak hazır hissediyorsan bir problem yokcanım.kürlerede 3.aşılamadan sonra başlarsın insaallah gerek kalmaz ve bebbişin sana gelir.aşılaman hayırlı olsun
canım sperm baş boyun ve kuyruktan oluşuo.bu yapının bozuk olmasına morfoloji bozukluğu denilio..mesela bir başı olması gerekirken morfoloji bozukluğu olanların sperminin 2 başı oluo..kuyruğu anormal uzun veya kısa oluo vb...
10. haftamıza girecegiz teyzesirabbim bize bagışlasın onu insaallah insaallah sanada hayırlısıyla versin.aşılama tedavin hayırlı olsun canım bol şanslar.[/QUO
cnm muayne oldum bugün..3 tane yumurtam oluşmuştu atamamışım..2 tane kalmış öle dedi..bu ay yapamıcaz...ama ben sanırım aşılama yaptırmıcam direk tüp bebek yaptırcam bidaki ay...teşekkürler canım amin.. inş.dileyen isteyen herkese rabbim verir...Allah sana bğışlasın bebişini..sizler bizlerin umudu oluosunuz:)
bol şanslar canımmmm.
slm arkadaslar ben araniza yeni katildim benim 4 yasinda bir oglum var 1bucuk senedir bebek istiyoruz . benim olan herkesi cok iyi anliyorum Allah herkesi sevindirsin ve hamile olan arkadaslari yürekten teprik ediyorum bende sogan kürü yapayim diyorum ama tedirginim cünkü ben igne tedavisine basliycam cuma günü 10 gün kendim igne yapicakmisim aranizda bunu deniyen oldumu sonuc nekadar basarili lütfen bana anlatin.
kızlar maalesef bebegim gittibenden çok uzaklara cennete insaallah ahirette buluşacagız
canım çok üzüldüm ne oldu kalp atışlarını duymuştunuz sanırım kaç haftalıktı Allah sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?