Aşılama sogan kürü incir kürü vee preseed kullananlarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darısıı sana olsunn bütün isteyenlere olsun insaallahhh

Allahım sen benim melegimide koruuu bütünn siteyenlerede nasipp et insaallahhhh

bebeğimmmmmmmmmmm çoooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim canım daha yeni görüyorum bitanemmm :))) çok mutlu oldum Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersinnn:))))))

canım benim ne mücadeleler verdin sonunda Rabbim güldürdüüü maşallahhh.....................

ben hamilelik yolunda ilerliiyorumm tatlıcık bugun test yaptırdımm sonuçç poziittiiffffffffff.degerimde 97 pazartesi tekrar gidecemm dua et cnm vekesinlikle preseedi kullan.önce Allah sonra o..

bikaç gündür başlamıştım soğanaa devam ediyim barriii sonra incir ve preseedi alıyımm... inş. benim miniğimde gelirr:)))

bikaç gündür başlamıştım soğanaa devam ediyim barriii sonra incir ve preseedi alıyımm... inş. benim miniğimde gelirr:)))
ewet cnm ne sıkıntılı günlerdii gitsinde bi daha gelmesinlerr.ben çok çektim rabbim yşnede vademi kısa tuttu insaallah diger olmayan arkadaşlarada sanada nasip etsinn.çekenin halinden çekenler anlar bu sayfayıda onun için açtım zaten insaallah faydası olur.

kızzllaarrrr nerelerdesinizzz benimm tarifimii deneyen hiç yokmu.okadar hamile kalmak isteyen varken ben denedim 3.5 yıllık evliyim oldu dedim

tatlıcık cnm nerelerdesin gittin görünmez oldun cnm neler yapıyorsun nasıl gidiyor.hiç haber yok senden çok özledim cnm seni.

Merhabalar bende de polikistik over var.Daha önceden beri çok tavsiye edilen ama ilk defa son bir haftadır üşenmeden bende bu soğan kürüne başladım.Ancak bazen aç karnına değil tok karnınada içebiliyorum.Umarım bir işe yarar.

tatlıcık cnm nerelerdesin gittin görünmez oldun cnm neler yapıyorsun nasıl gidiyor.hiç haber yok senden çok özledim cnm seni.

şehir dışındaydım canım o yüzden pek giremedimm... bu aralar hem eşim sık şehir dışına çıkıyo.. hem ben pek bi araya gelemiyoruz... presedi daha almadım... zaten alsamda bi işe yarayamıcak bu aralar .... ocak ayıda yoğun geçicek artık şubatı beklicem... bu arada pek bebiş düşünmeden dinlenicem.... sanki böyle daha sakin ,rahatım.... takıntı yapınca daha fazla stres oluyorum...

sen nasılsın miniğinin kalp atışını duydunmu??? umarım ikinizde iyisinizdir.... öpüyorum canım dikkat et kendine....

cnm benim kesinlikle dogru stres en büyük etken zaten.cnm biz melegimle yarın saat 2 de dr.umuza gidecegiz.insaallah ümidimiz kalp atışlarını görmek rabbim yardımcımız olsun.i.dileklerin için saol cnm

cnm benim kesinlikle dogru stres en büyük etken zaten.cnm biz melegimle yarın saat 2 de dr.umuza gidecegiz.insaallah ümidimiz kalp atışlarını görmek rabbim yardımcımız olsun.i.dileklerin için saol cnm

canım benim naptın duydunmu bebişinin ilk sesiniii:))))) inş. herşey yolunda sağlıkla gitmiştir....

şükürler olsun cnm kalp atışlarını gördük 3 hafta sonrada tekrar gidecegiz cnm.insaallah rabbim devamını nasip eder insaallah

kızlar deneyen varmı bu kürleri çok merak ettim ben paylaştım ama ciddiye alan varmı merak ediyorum eger yoksa çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…