- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
Bebegim cok sevindim hamile olmana seninle bir sure temmuz topiginde yazismistik gercekten cok cok sevindim allah sonuna kadar saglikla gotursun hamileligini insallah...
ben hamilelik yolunda ilerliiyorumm tatlıcık bugun test yaptırdımm sonuçç poziittiiffffffffff.degerimde 97 pazartesi tekrar gidecemm dua et cnm vekesinlikle preseedi kullan.önce Allah sonra o..
ewet cnm ne sıkıntılı günlerdii gitsinde bi daha gelmesinlerr.ben çok çektim rabbim yşnede vademi kısa tuttu insaallah diger olmayan arkadaşlarada sanada nasip etsinn.çekenin halinden çekenler anlar bu sayfayıda onun için açtım zaten insaallah faydası olur.bikaç gündür başlamıştım soğanaa devam ediyim barriii sonra incir ve preseedi alıyımm... inş. benim miniğimde gelirr:)))
tatlıcık cnm nerelerdesin gittin görünmez oldun cnm neler yapıyorsun nasıl gidiyor.hiç haber yok senden çok özledim cnm seni.
şehir dışındaydım canım o yüzden pek giremedimm... bu aralar hem eşim sık şehir dışına çıkıyo.. hem ben pek bi araya gelemiyoruz... presedi daha almadım... zaten alsamda bi işe yarayamıcak bu aralar .... ocak ayıda yoğun geçicek artık şubatı beklicem... bu arada pek bebiş düşünmeden dinlenicem.... sanki böyle daha sakin ,rahatım.... takıntı yapınca daha fazla stres oluyorum...
sen nasılsın miniğinin kalp atışını duydunmu??? umarım ikinizde iyisinizdir.... öpüyorum canım dikkat et kendine....
cnm benim kesinlikle dogru stres en büyük etken zaten.cnm biz melegimle yarın saat 2 de dr.umuza gidecegiz.insaallah ümidimiz kalp atışlarını görmek rabbim yardımcımız olsun.i.dileklerin için saol cnm
slm arkadaslar, bu preseed tam olarak ne oluyor? nasil uygulaniyor? aciklarsaniz sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?