- Konu Sahibi bebegim_01
tesekkür ederim, bende denemeyi düsünüyorum birdahaki sefere.. eger asilamam tutmazsa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkür ederim, bende denemeyi düsünüyorum birdahaki sefere.. eger asilamam tutmazsa :)
önemli deil cnm aşılamayı yaptırdınmı yapılacakmı vekaçıncı günündesin cnm.ümidini kırmak istemiyorum ama yüzdeyi sende biliyorsun cnm en fazla yüzde 15 insaallah geliyordur minik yavrun bendede 2 kere yaptırdım ama maalesef cnm ikiside negatifti oyüzden söyledim çok heveslenip üzülme olabilirde olmayabilirde canını sıkma öptük :::) bol şanslar size
canım eger şehir merkezindeysen 5 veya 6 güne gelir eline geçer canım.bol şanslarrr.ben şimdi e....y sipariş verdim ne zaman gelecek acaba? yani kaç gün içinde elimde olur?
merhaba arkadaşlar hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,olmayanlarada (ben dahil) rabbim tez zamanda versin inşallah. Bu yaptığınız kürleri nasıl yapıyosunuz birde bu jel nedir,ne işe yarıyo aydınlatırsanız sevinirim.
Ben ne zamandır kürlerin içerikleri ve nasıl yapıldıklarını arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
bebeğim01 gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına aldırır inş.
bende 4 gün oldu soğan suyu içiyorum sonrasındada incire devam edicem preesed de almıştım daha önceden vardı yalnız sana bişey sorucam bu 15 gün bitince incire devam ederken adet olunuyor dimi?
o arada günüm gelecek çünkü o zaman bunların faydasını önümüzdeki ayamı görücem merak ettim.
canım ewet incir kürüne başlayınca ayın ortasına geliyor hemen hemen yani adet oluyorsun canım bu tedavi 2 aylık 2. ayında faydasını görüyorsun insaallah canım.Allahın izniyle dua etmeye devam etmeyede devam et.o ayda incir kürü bitince yumurtlama dönemine geliyor zaten canım.preseeedi kullan canım.öptük
cnm sana bişi sorucam senin verdiğin linkten ben ürünü aldım işte testli olan ama sonradan bu ürünlerde farklılık olucağını flan okudum sende aynı bu üründenmi aldın yanlışlık olmasın boşuna almış olmayayım cnm yani bu linkteki üründen aldın dimi cnm?sonra bize mail geldi çünkü standart paketi yolluyoruz size die kafam karıştı açıkçası.....:26:
oooo bir günde ne kadar mesaj ve soru gelmiş hemen başlayım arkadaşlar.size yardımcı olmakk benim çok hoşuma gidiyor inanın.benim aldıgım ürün linki verdigim ürün canım üzerinde mavi çiçekler var abaydan sipariş verdin deilmi canım.yanında ovülasyon testi ve hamilellik testi hediye.testleri nasıl kullanacagını biliyormusun eger bilmiyorsan onuda anlatabilirim canım.bol bol şanscnm sana bişi sorucam senin verdiğin linkten ben ürünü aldım işte testli olan ama sonradan bu ürünlerde farklılık olucağını flan okudum sende aynı bu üründenmi aldın yanlışlık olmasın boşuna almış olmayayım cnm yani bu linkteki üründen aldın dimi cnm?sonra bize mail geldi çünkü standart paketi yolluyoruz size die kafam karıştı açıkçası.....:26:
canım insaalllah aşılaman tutmuştur.rabbimin neyi vesile kılacagı belli olmuyor onun rahmeti çok engin bana preseedi ve bu kürleri vesile kıldı çok şükür bebbişim geldi insaallah sizede verir rabbim.eşimde morfoloji bozuklugu var demişsin canım hareketliligimi az eşinin?eger öyleyse hemen eşinede keçi boynuzu kürü yap canım googleden arama yap çıkar.ewet adet bittiikten sonra hemen sogan suyu kürüne başlanıyor canım.15gün ara vermeden incire başlanıyor 21 gün (incir kürünü yaparken arada adet olunuyor adette devam içmeye)bitincede yumutlama dönemine geliyor canım.ozamanda ovülasyon testlerini yapıyon ve preseedle ilişkiye giriyorsun bol bol şanslar canımmerhaba kızlar..bende 2.aşılamamı yaptırdım..cumartesi test yapıcam eğer tutmazsa kürleri yapıp preseed i kullanmayı düşünüorum ama bi sorum var..bende bi problem yok.eşimde morfoloji bozukluğu var.kürleri problemi olanlarmı kullanıo acaba?ne işe yarıo?ayrıca 2 aylık tedavi denmiş ne zaman başlamamız gerekio?adet bitincemi?kusura bakmayın çok sordum ama:)
Allahım inşallah aşılamam tutmuşturda bunlara gerek kalmaz yarabbbim...hepimize bebiş nasip et yarabbbim..
canım eger şehir merkezindeysen siparişi verdikten 5 6 gün sonra eline geçiyor.bol şans canım :dkaç günde eline geçti canım bende sipariş ettimde?
cnm daha dün akşam sipariş ettim bakalım bilmiyorum umarım fazla uzun sürmez gelmesi yumurtlama günüme yetişse bari son şans olarak deniycem tüpten önce :18: belki vesile olur soğan kürüde yapıcam bakalım nasip sen ne zaman aldın?