• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sogan kürü incir kürü vee preseed kullananlarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tesekkür ederim, bende denemeyi düsünüyorum birdahaki sefere.. eger asilamam tutmazsa :)

önemli deil cnm aşılamayı yaptırdınmı yapılacakmı vekaçıncı günündesin cnm.ümidini kırmak istemiyorum ama yüzdeyi sende biliyorsun cnm en fazla yüzde 15 insaallah geliyordur minik yavrun bendede 2 kere yaptırdım ama maalesef cnm ikiside negatifti oyüzden söyledim çok heveslenip üzülme olabilirde olmayabilirde canını sıkma öptük :::) bol şanslar size

önemli deil cnm aşılamayı yaptırdınmı yapılacakmı vekaçıncı günündesin cnm.ümidini kırmak istemiyorum ama yüzdeyi sende biliyorsun cnm en fazla yüzde 15 insaallah geliyordur minik yavrun bendede 2 kere yaptırdım ama maalesef cnm ikiside negatifti oyüzden söyledim çok heveslenip üzülme olabilirde olmayabilirde canını sıkma öptük :::) bol şanslar size

zaten ümidim yokki :) tutarsa bende hayret ederim, alistik artik nasil olsa :)
peki sen asilamayi birakip normal yolda mi devam ettin bu preseed´le filan? ovulation-testi de yapiyorsun galiba, ebaydeki ismarladigin pakette beraberdi galiba. bende´de clearblu´nun aleti var, onu kullaniyorum, zaten doktorumu ben yönlendirdim yumurtam olustu alet gösterdi dedim, yoksa 2 gün sonra asilama yapacakti...
hayirlisi artik

canım Allah ın ne zaman neyi vesile kılacagını biz aciz kullar bilemeyiz.rabbim ol derse bahanesi çoktur ben sadece şifamı preseedte buldum.ama öncesinde sogan kürü ve incir kürü yaptım yani rabbim sebep neyin oldugunu bende tam net olarak bilemiyorum.
eger sende ovülasyon testi yapan alet varsa 19.99 a sadece jeli al ve yumurtlamanın gerçekleştigi günlerde preseed ile ilişkiye gir ve sabaha kadar da kalkma cnm.inanki normalde dışına çıkardı bende preseedle ilişkiden sonra çıkmadı bilmiyorum belkide psikolojiktir ben çok inandım bu ilaca başarısı çok yüksek bununla hamile kalan bi çok bayan var canın senin sonuncun ne zaman belli olacak test günün hangi gün cnm
buda dedigim sadec jel olan preseedin sayfası canım
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200408488839

Son düzenleme:
mutlaka denicem, dün internet´den baktim 16 € online eczanesinde, ordan ismarlarim artik, okuduguma göre de yavas spermleri destekliyormus yumurtaya ulasiminda, bilmedigimiz neler varmis, öteki kayganlastiricilar öldürüyormus spermleri, yani hele birde cocuk sahibi olmak istiyoruz hic bundan haberimiz yok...
benim test günüm 14. ocak , 28 gün sürüyor bende, ama erken de olabilir cünkü yumurtam 10. gününde catladi bile, aslinda 13. ve 14. günde catliyor.
aman iste hersey bahane , allah verirse veriyor, arkadasim 5 senedir korunuyordu, ilk denemesinde tuttu normal yolla, hemde 3. cocugu :) masallah
senin ilk cocugun mu olacak? 8 haftaliksin degilmi?

ben şimdi e....y sipariş verdim ne zaman gelecek acaba? yani kaç gün içinde elimde olur?

merhaba arkadaşlar hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,olmayanlarada (ben dahil) rabbim tez zamanda versin inşallah. Bu yaptığınız kürleri nasıl yapıyosunuz birde bu jel nedir,ne işe yarıyo aydınlatırsanız sevinirim.

ben şimdi e....y sipariş verdim ne zaman gelecek acaba? yani kaç gün içinde elimde olur?
canım eger şehir merkezindeysen 5 veya 6 güne gelir eline geçer canım.bol şanslarrr.

merhaba arkadaşlar hamişleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,olmayanlarada (ben dahil) rabbim tez zamanda versin inşallah. Bu yaptığınız kürleri nasıl yapıyosunuz birde bu jel nedir,ne işe yarıyo aydınlatırsanız sevinirim.

canım kürleri 2. sayfada yazdım zaten.ordan bakabilirsin yadaistersen googleden ara yapıp bulabilirsin.
preseed ise sperm dostu bir jel cnm spermin daha uzun hareketli ve yaşamasını saglıyor yumurtalıklara kısa sürede ulaşmasını saglıyor canım.benim normal ilişkiden sonrabi hareket yapsam hemen dışına çıkardı bunu kullanınca çıkmadı canım tavsiye ederim.

Ben ne zamandır kürlerin içerikleri ve nasıl yapıldıklarını arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...:71:

bu sitenin yeni kulanıcılarından olduğum için sayfalara bakmadan soru sordum aradığımı buldum teşekkürler:28:

Ben ne zamandır kürlerin içerikleri ve nasıl yapıldıklarını arıyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...:71:

önemli deil canım ilk sayfada kürleri yazdım merak edenler için canım.bol şans sana da :D

bebeğim01 gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına aldırır inş.
bende 4 gün oldu soğan suyu içiyorum sonrasındada incire devam edicem preesed de almıştım daha önceden vardı yalnız sana bişey sorucam bu 15 gün bitince incire devam ederken adet olunuyor dimi?
o arada günüm gelecek çünkü o zaman bunların faydasını önümüzdeki ayamı görücem merak ettim.

bebeğim01 gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına aldırır inş.
bende 4 gün oldu soğan suyu içiyorum sonrasındada incire devam edicem preesed de almıştım daha önceden vardı yalnız sana bişey sorucam bu 15 gün bitince incire devam ederken adet olunuyor dimi?
o arada günüm gelecek çünkü o zaman bunların faydasını önümüzdeki ayamı görücem merak ettim.

canım ewet incir kürüne başlayınca ayın ortasına geliyor hemen hemen yani adet oluyorsun canım bu tedavi 2 aylık 2. ayında faydasını görüyorsun insaallah canım.Allahın izniyle dua etmeye devam etmeyede devam et.o ayda incir kürü bitince yumurtlama dönemine geliyor zaten canım.preseeedi kullan canım.öptük

cnm sana bişi sorucam senin verdiğin linkten ben ürünü aldım işte testli olan ama sonradan bu ürünlerde farklılık olucağını flan okudum sende aynı bu üründenmi aldın yanlışlık olmasın boşuna almış olmayayım cnm yani bu linkteki üründen aldın dimi cnm?sonra bize mail geldi çünkü standart paketi yolluyoruz size die kafam karıştı açıkçası.....:26:

merhaba kızlar..bende 2.aşılamamı yaptırdım..cumartesi test yapıcam eğer tutmazsa kürleri yapıp preseed i kullanmayı düşünüorum ama bi sorum var..bende bi problem yok.eşimde morfoloji bozukluğu var.kürleri problemi olanlarmı kullanıo acaba?ne işe yarıo?ayrıca 2 aylık tedavi denmiş ne zaman başlamamız gerekio?adet bitincemi?kusura bakmayın çok sordum ama:)
Allahım inşallah aşılamam tutmuşturda bunlara gerek kalmaz yarabbbim...hepimize bebiş nasip et yarabbbim..

canım ewet incir kürüne başlayınca ayın ortasına geliyor hemen hemen yani adet oluyorsun canım bu tedavi 2 aylık 2. ayında faydasını görüyorsun insaallah canım.Allahın izniyle dua etmeye devam etmeyede devam et.o ayda incir kürü bitince yumurtlama dönemine geliyor zaten canım.preseeedi kullan canım.öptük

cnm tamam anladım inşallah faydası olur. sanada sağlıklı mutlu hamişlikler bebişde sende allaha emanet olun.ben dew ile mayıs ayında aşılama topiğindeyim ara sıra uğrarsın öptm.

cnm sana bişi sorucam senin verdiğin linkten ben ürünü aldım işte testli olan ama sonradan bu ürünlerde farklılık olucağını flan okudum sende aynı bu üründenmi aldın yanlışlık olmasın boşuna almış olmayayım cnm yani bu linkteki üründen aldın dimi cnm?sonra bize mail geldi çünkü standart paketi yolluyoruz size die kafam karıştı açıkçası.....:26:

kaç günde eline geçti canım bende sipariş ettimde?

cnm daha dün akşam sipariş ettim bakalım bilmiyorum umarım fazla uzun sürmez gelmesi yumurtlama günüme yetişse bari son şans olarak deniycem tüpten önce :18: belki vesile olur soğan kürüde yapıcam bakalım nasip sen ne zaman aldın?:16:

oooo bir günde ne kadar mesaj ve soru gelmiş hemen başlayım arkadaşlar.size yardımcı olmakk benim çok hoşuma gidiyor inanın.benim aldıgım ürün linki verdigim ürün canım üzerinde mavi çiçekler var abaydan sipariş verdin deilmi canım.yanında ovülasyon testi ve hamilellik testi hediye.testleri nasıl kullanacagını biliyormusun eger bilmiyorsan onuda anlatabilirim canım.bol bol şans
merhaba kızlar..bende 2.aşılamamı yaptırdım..cumartesi test yapıcam eğer tutmazsa kürleri yapıp preseed i kullanmayı düşünüorum ama bi sorum var..bende bi problem yok.eşimde morfoloji bozukluğu var.kürleri problemi olanlarmı kullanıo acaba?ne işe yarıo?ayrıca 2 aylık tedavi denmiş ne zaman başlamamız gerekio?adet bitincemi?kusura bakmayın çok sordum ama:)
Allahım inşallah aşılamam tutmuşturda bunlara gerek kalmaz yarabbbim...hepimize bebiş nasip et yarabbbim..
canım insaalllah aşılaman tutmuştur.rabbimin neyi vesile kılacagı belli olmuyor onun rahmeti çok engin bana preseedi ve bu kürleri vesile kıldı çok şükür bebbişim geldi insaallah sizede verir rabbim.eşimde morfoloji bozuklugu var demişsin canım hareketliligimi az eşinin?eger öyleyse hemen eşinede keçi boynuzu kürü yap canım googleden arama yap çıkar.ewet adet bittiikten sonra hemen sogan suyu kürüne başlanıyor canım.15gün ara vermeden incire başlanıyor 21 gün (incir kürünü yaparken arada adet olunuyor adette devam içmeye)bitincede yumutlama dönemine geliyor canım.ozamanda ovülasyon testlerini yapıyon ve preseedle ilişkiye giriyorsun bol bol şanslar canım

kaç günde eline geçti canım bende sipariş ettimde?
canım eger şehir merkezindeysen siparişi verdikten 5 6 gün sonra eline geçiyor.bol şans canım :d

cnm daha dün akşam sipariş ettim bakalım bilmiyorum umarım fazla uzun sürmez gelmesi yumurtlama günüme yetişse bari son şans olarak deniycem tüpten önce :18: belki vesile olur soğan kürüde yapıcam bakalım nasip sen ne zaman aldın?:16:

canım 5 6 güne gelir merak etme bende yumurtlama günüme yetişmez diye endişe ettim aam bekledigimdende erken geldi :d bol şanssss :D
dualarınızı eksik etmeyin kızlarrrr.bizde 19da muayeneye gidiyoruz gelişimimize bakacagız insaallah herşey yolundadır.

Back