- Konu Sahibi bebegim_01
canım 10+5 te alındı 8.haftada kalp atışını duyduk ve nezaman öldügünüde bilmiyoruz
canım bu sayfayı ilk kez okuyorum çok üzüldüm çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 10+5 te alındı 8.haftada kalp atışını duyduk ve nezaman öldügünüde bilmiyoruz
bebeğim 01 çok üzüldüm ya senin adına allah sabır versin dayanma gücü versin
saolun kızlarr rabbim böyle acıyı sizlere yaşatmasın.
arkadaşlar bu preseedi Ankara da nerede buluruz ya biz de kayganlaştırıcı kullanıyorduk tüh bak belkide zararlıydı onlar spermlere
ben de inanıyorum valla kulllanan ve hamile kalan arkadaşları da tebrik ediyorum ankara da nerede bulurum eczanelerde yok mudur bu ben öbür ay aşılama yaptıracaktım aslında ama rahim filmi çektiricem sonra soğan ve incir kürü ve presseedi kullanıcam kimbilir RABBİM BANA DA NASİP EDER BELKİ HAMİLE KALMAYI HERKESE BU YOLDA BOL ŞANS ÇOKKÇA SABIR DİLİYORUM YARABBİM HİÇBİRİMİZİN EMEKLERİNİ HAYALLERİNİ VE UMUTLARINI BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH amin
merhaba kızlar uzun zamandır kımse ugrammaıs ama yınede yazmak ıstedım belkı bır cevap veren olur, benım aklım karıstı sımdı tam olarak anlayamadım... şimdi adetın ılk gunu sogan kürü yapılıyo 15 gun boyunca , pekı ıncır kurude adetın hemen bıtımınden baslanıp 21 gunmu uygulanıyo, bırde sogan kuru ve ıncır kuru çakışmış olmuyo ya valla beynım durdu bır bılen varsa cevap ltfn
canım zaten yapılışı 2. sayfada ayrıntılarıyla yazılı adetin 7.günü başlanıyor 15 gün sogan suyu kürü yapılıyor.daha sonra sogan suyu nun 16. günü incire başlanıyor ve sogan suyu bırakılıyor.21 gün boyunca yapılıyormerhaba kızlar uzun zamandır kımse ugrammaıs ama yınede yazmak ıstedım belkı bır cevap veren olur, benım aklım karıstı sımdı tam olarak anlayamadım... şimdi adetın ılk gunu sogan kürü yapılıyo 15 gun boyunca , pekı ıncır kurude adetın hemen bıtımınden baslanıp 21 gunmu uygulanıyo, bırde sogan kuru ve ıncır kuru çakışmış olmuyo ya valla beynım durdu bır bılen varsa cevap ltfn
canım açıklaman için teşşekkürleriki kuru ayni anda uygulanmasi dogru degildir kurler ayri ayri uygulanmalidir önce mesela sogan kuru sonra diger ayda incir kuru uygulayabilirsin sogan kurunu (ADETIN BITTIKDEN 7 gun sonra basliyorsun )
canım zaten yapılışı 2. sayfada ayrıntılarıyla yazılı adetin 7.günü başlanıyor 15 gün sogan suyu kürü yapılıyor.daha sonra sogan suyu nun 16. günü incire başlanıyor ve sogan suyu bırakılıyor.21 gün boyunca yapılıyor
canım açıklaman için teşşekkürler
kızlar bende yaptım incir kürü ama 21 günü tamamlayamadım.çünkü erken regl oldum ne yapıcam bilmiyorum presed ne arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz tekrar incir kürüne başlıyımmı sizce?
adet olsan bile incir kürüne devam et 21. günü tamamla bi hafta ara ver ve yeniden 21 güne tamamla....
presedd jel, hamileliği kolaylaştırıcı olduğu söyleniyor.. bissürü arkadaş var bu yolla hamile kalan hatta sayfa sahibi bebeğim bile ilk kullanımda hamile kaldı fakat kaybetti bebişini...... ben sadece 1-2 defa denedim bişi olmadı , bu ay sogan küründen sonra denicem.....
inşallaH bebişin çabucak gelir...