• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama sogan kürü incir kürü vee preseed kullananlarrr

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
39
merhaba kızlarr ben bunların hepsini yaptım insaallah faydasını görrüümm önce 15 gün sogan kürüü yaptım ardından 21 gün incir küürü ardından eşimi ikna edip preseed aldık.buay 1 defa kullanabildim aama rabbim insaalalh vermiştir melegimii.gelişmelerii sizlere yazacam canlarımm

HADİ BAKALIM İNŞALLAH MELEĞİN SENİNLEDİR CANIM.....:emir_bebek:

BENDE DAHA ÖNCE 15 GÜN SOGAN KÜRÜNÜ DENEMİŞTİM... BELKİ BU AY DA TEKRARLARIM...

aminnnn cnm insaaallahh .bence sogan küründen sonra inciride yap ve kesinlikle tavsiye ediyorum presseedi inanılmaz faydası var eger ben bu ay hamile kalırsam önce Allahımın sonrada vesile kıldıgı bu jelin sayesinedir cnm bence dikkate al.

aminnnn cnm insaaallahh .bence sogan küründen sonra inciride yap ve kesinlikle tavsiye ediyorum presseedi inanılmaz faydası var eger ben bu ay hamile kalırsam önce Allahımın sonrada vesile kıldıgı bu jelin sayesinedir cnm bence dikkate al.

sen bi dene bakalımm benimde bayadır aklımdan geçmiyo değil bu jel:)

inş. sendede işe yarar canım....

bende işe yarayıp aramadıgı haftaya kesinleşir günümü bekliyorum.insaallah herşey güzel olacak

ben hamilelik yolunda ilerliiyorumm tatlıcık bugun test yaptırdımm sonuçç poziittiiffffffffff.degerimde 97 pazartesi tekrar gidecemm dua et cnm vekesinlikle preseedi kullan.önce Allah sonra o..

Allah a çok şükür ben de umurtalamyla ilgili yumurtanın çatlaması ile ilgili hiç bi sorun yoktu.herşey dogasına uygun kendi kendine gelişiyordu ama ben rahmimin içi temizlensin diye yaptım egerhamile kalırsam( ki Allah a binlerce şükür hamileyim)bebegin tutunmasına büyümesine uygun bi yer olsun diye cnm insaallah sanada faydası olur.

slm arkadaşlar bu dediginiz kürler yapılışlarını yadız da bizde uygulayalım.mesela incir kürü birde ve preseedi ne ?

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Kuru İncir Kürü Nasıl Yapılır?

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması
bu 21 gün sogan kürü adet bitiminden sonra 15 gün cnm insaalalh faydasını görürsünde bana dua edersin.tabii önce Allahh ve dualarımız yardımcı olacak.

ben yurt dışından ebay diye bi alışverişş sitesinden sipariş verdim ve aldım.55 liraya geldi.ovülasyon testi ve gebelik testide ehsiyee.teşşekkürler kızlarr darısıı sizlere olsun insaallahh.önce Allah sonra da bu jell.

Bebegim cok sevindim hamile olmana seninle bir sure temmuz topiginde yazismistik gercekten cok cok sevindim allah sonuna kadar saglikla gotursun hamileligini insallah...:64:

Back