- 19 Aralık 2016
- 4.369
- 2.659
-
- Konu Sahibi Rabisscyln
Bnde iciyorum ama adet olamadm 2 aydir olmuyorumPeki biz bu soğan kürünü adet bitiminde 7. Gün uyguladığımızda yumurtlamaya denk geliyor ? Rahim duvarını incelttiği için bebek düşebilir. Sıkıntı olmayacak mı ? Benim adet bitimime göre ben yumurtlamadan sonra 6 gün daha içmiş oluyorum problem olmuyormu bu şekilde
İyice strese girdim bir an önce olmak istiyorumBnde iciyorum ama adet olamadm 2 aydir olmuyorum
Sogan suyu 15 gün kullandım dün bitti simdi incir kürünün hangisini yapmam lazim bi havuclu yaziyo bi sadece incir olan var bu sumak falan iyice kafam karıştıKızlar 11.aydan beri bebiş istiyorum doktorada gidiyorum soğan kürünüde incir kürünüde hiç uygulamadım eltim uyguladı ve hamile şuan, eltimin kardeşide hamile kaldı bu şekilde...
Soğan kürü
Adet döneminde uygulanmasının hiçbir sakıncası olmayan soğan kürünün gebe kalmak isteyenler tarafından adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanmalıdır.
Kür uygulandıktan 2.adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalı ve soğan su kürünün bitiminde incir kürü başlamalısınız..
İbrahim saraçoğlu soğan suyu kürünün faydalarından yararlanmak isteyenlere bu kürü 15 günden fazla önermiyor.Aynı zamanda soğan kürü için muhakkak beyaz soğan kullanılmalı kesinlikle mor yada kırmızı soğan kullanılmamalı.Soğan suyu kürünün hazırlanışı ;
°1 orta boy kahverengi kabuklu soğanı 4 e böl 2 su bardağı suya bölünen soğanlar eklenir ocakta laynatılır.İçine herhangi birşey eklenmeden öğlen ve akşam yarın saat yemeklerden önce aç karnına içilmelidir.
İncir Kürü yumurta sayısı yeterli olmadığı için hamile kalamayan bayanlara yumurta sayısını artırarak hamile kalmasını kolaylaştırır..
Yarım litre "2.5 su bardağı" kaynayan suya 8 adet kuru incir ilave ederek 20 dakika ağzı kapalı olarak kaynatıp , 20 dk sonra ılımasını bekleyip suyunu süzerek 15 dk sabah ve akşam olmak üzere aç karnına iki ye bölerek içiniz.
Yumurta Çatlatmak İçin;
Kuru inciri 6 dakika kaynatıp içine orta boyda taze havuç dikimleyip 4 dakika kaynatıp içiyoruz.
Yumurta boyutunda soğanı ince ince doğrayıp 1 yemek kaşığı sumak serpip yemekden 10 dk önce yiyoruz..
Kızlar kesinlikle denemenizi tavsiye ederim kendimde 2 gün sonra denicem elimizden geldiğince herşekilde bebek sahibi olmak için çabalıyoruz bu kürler bizden önceki teyzelerimiz ninelerimizin kullandığı kürler...
Denicekler olursa başladıkları gün bildirsinler topiğimizde isimlerini yazalım olumlu sonuçlananları görelimmm..
Merhaba canım yardımcı olayım sanaSogan suyu 15 gün kullandım dün bitti simdi incir kürünün hangisini yapmam lazim bi havuclu yaziyo bi sadece incir olan var bu sumak falan iyice kafam karıştı15 gün ictim ya bi daha ki adetime 10 gün kal bi 7 gün daha icicem galiba sogan suyu sonra mi incire baslicam kuzum
Canım benim bildiğim soğan kürü kist varsa temizliyor incir kürü yumurta geliştiriyor incir+havuç kürü yumurta çatlatıyorKizlar bu sogan kuru ayni zamanda yumurtayi catlatmaya yardimci oluyor mu bilginiz var mi
Incir kuru yaramadi bana ya .adetimin duzenini bozdu .kucuk kist olusuyor surekli ben de her adet doneminde o yuzden sogan kuru yapiyorum .Canım benim bildiğim soğan kürü kist varsa temizliyor incir kürü yumurta geliştiriyor incir+havuç kürü yumurta çatlatıyor
Allah anali babali büyütsün inşallah Ben soğan kuru denedim ama hamile kalamadimben de soğan kürü içtim hamileyim
Merhaba peki nasil uyguladiniz sadece sogan kurumu yaptinizben de soğan kürü içtim hamileyim
prolaktinim yüksekti bu halk arasında süt hormonu olarak geçiyormuş hamile kalmayı engelleyen bi hormonmuş bunun için önce 15 gün günde 2 bardak testere dişli aslan pençesi içtim bi dahaki tahlilde sonuç ortalamaya düşmüştü.Merhaba peki nasil uyguladiniz sadece sogan kurumu yaptiniz