- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
- Konu Sahibi ezgi eylul
Yapacam canımKan testi yap yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacam canımKan testi yap yine
Etkisi btmiş ignenınn cnm doktora gt kesen varmı baktr17.gün bitiyor yarında çıkarsa bakarım
Haber ver mutlakaYapacam canım
Tek duam inşallah değerim yüksektirEtkisi btmiş ignenınn cnm doktora gt kesen varmı baktr
Yanlış anlamazsanız fikrimi söylicem. Doktorlar 1 sene olmaması normal diyorlar . 1 seneden öncesine doğal yollarla denemesini söylüyorlar. Siz 10 ayda çok işlem görmüşsünüz. Canınızı sıkmayın senelerce deneyenler var. Sizin süreç normal bence.Benim de evlilik 11 Ekim yıldönümüm ama bizde aralıkta düşünmeye başladık 10 ay oldu yine kız ne ortak özelliklerimiz varmış bende ne hsg mi çekilmedi ne tahliller klomenler çatlatma iğnesi falan. Bu ay da olmazsa bırakacam artık napiyim kafayı yiyecem yoksa
Öyle zaten özel hastane gazabına uğradım. Devlete yeni doktor geldiğini duyunca ona gittim kadın sinirlendi de sinirlendi senin yaşın kaç başın kaç sen aydır evlisin diye bu işlemler içinYanlış anlamazsanız fikrimi söylicem. Doktorlar 1 sene olmaması normal diyorlar . 1 seneden öncesine doğal yollarla denemesini söylüyorlar. Siz 10 ayda çok işlem görmüşsünüz. Canınızı sıkmayın senelerce deneyenler var. Sizin süreç normal bence.
Yaa çok güzel bende de ağrılar var bir haftadır 4 gün önce bitti soğan adet olacakmışım gibi gelip gidiyor ve fazla Bi şekilde sarı akıntım var adetime de 5 gün var yarın test yapacamAdetime 10 gün kala kasık bel ve kalça kemiklerimde ağrı oldu hafif hafif ama rahatsız edici ağrılardı. Ve çok yoğun çok fazla bi akıntı geldi birden sanki rahmim temizlenmiş gibiydi sarımsı bi akıntıydı. Adetime 5 gün kala da sağ kasığım çok ağrıdı midem de tuhaftı şüphelendim acile gittim beta 0.50lerde çıktı bekledim 2 gün sonra yine ağrı kesilmeyince bir daha gittim özelde bi acile beta 49 du o zaman bile 3 gün vardı adete. Gün geçtikten 3 gün sonra da dr a gittik zaten kesinleşti kese göründü.
Bende hiç bir belirti yok yaYaa çok güzel bende de ağrılar var bir haftadır 4 gün önce bitti soğan adet olacakmışım gibi gelip gidiyor ve fazla Bi şekilde sarı akıntım var adetime de 5 gün var yarın test yapacam
Kuzum hiç belirti yaşamayan çok kişi var ki ne biliyoruz ki bende kist de vardır onu atıyorumdurBende hiç bir belirti yok ya☹
İnşallah hamilesindir sen ya benim pek umudum yok ama yarın ne zaman yapıcaksın bekleyim seni burdaKuzum hiç belirti yaşamayan çok kişi var ki ne biliyoruz ki bende kist de vardır onu atıyorumdur
Uyanınca yapacam bakalım pek umutlu değilim. Ayrıca ne zaman test yapsam o gün erken adet oluyorum tuhaf Bi şekilde sabah duruma göre bakacam uyanıncaİnşallah hamilesindir sen ya benim pek umudum yok ama yarın ne zaman yapıcaksın bekleyim seni burda
Hadi bakalım akşama bakarım bende sonuca artık yarın eşim çalışıyo internet yok evde maalesef hayırlısı olsun hakkında canımUyanınca yapacam bakalım pek umutlu değilim. Ayrıca ne zaman test yapsam o gün erken adet oluyorum tuhaf Bi şekilde sabah duruma göre bakacam uyanınca
Hepimizin hakkında inşallah sen yapmicam mısın senin de 3 gün kalmış oluyoHadi bakalım akşama bakarım bende sonuca artık yarın eşim çalışıyo internet yok evde maalesef hayırlısı olsun hakkında canım
Ay yok ben gün geçmeden yapmıcam gebelik testi yok hafta sonuda zaten az biraz daha bekleyim yeterki gebelik olsun yaparızHepimizin hakkında inşallah sen yapmicam mısın senin de 3 gün kalmış oluyo
Bende öyle diyordum da dayanamıyorumAy yok ben gün geçmeden yapmıcam gebelik testi yok hafta sonuda zaten az biraz daha bekleyim yeterki gebelik olsun yaparız
Gebelik testi olsa emin ol senin gibiyim bende ama yok eşime al da demek istemiyorum bakalım 3 gün ü beklicemBende öyle diyordum da dayanamıyorum
Bekle canım hayırlısı olsunGebelik testi olsa emin ol senin gibiyim bende ama yok eşime al da demek istemiyorum bakalım 3 gün ü beklicem