- Konu Sahibi ezgi eylul
-
Çok teşekkür ederim elimizden geleni yaptık boşvermeyi öğrenmemiz şart başka yolu yok sanırım ben artık üzülmicem sende üzülme sakınÇok üzüldüm canım, inşallah artık son bulur bu hasretin. İnan ki kendim adet olmusum gibi üzüldüm. Benim de bikaç güne gelir adetim. Daha ne yapabiliriz bilmiyorum
Elimizden geleni yaptık bence de. En iyisi artık oluruna bırakmak haklısın.Çok teşekkür ederim elimizden geleni yaptık boşvermeyi öğrenmemiz şart başka yolu yok sanırım ben artık üzülmicem sende üzülme sakın
Sıfır belirtiSoğan kürü uygulayıp da bat bekleyenler ne durumdasınız??
Bitti galiba senin dimiSıfır belirti
9 gün kaldı sana güzel haberlerle gelSıfır belirti
Evet sonundaBitti galiba senin dimi
9 gün kaldı sana güzel haberlerle gel
[/QUOT inşallah kuzum benim
Mide bulantısı oldu mu sende? Bu 2 gündür feci var bende. Ya üşüttüm ya da soğan çarptıEvet sonunda
Yok ya bende hiç belirtiMide bulantısı oldu mu sende? Bu 2 gündür feci var bende. Ya üşüttüm ya da soğan çarptı
Geçen ay kistten dolayı 8 gün erken adet olmuştum. Şimdi yine mide bulantısı adet ağrısı var sanırım soğan kürü bitmeden gelecekYok ya bende hiç belirti
Hmm çok geçmiş olsun canım senin ilk bebek mi olacakGeçen ay kistten dolayı 8 gün erken adet olmuştum. Şimdi yine mide bulantısı adet ağrısı var sanırım soğan kürü bitmeden gelecek
Evet canım olursa ilk olacakHmm çok geçmiş olsun canım senin ilk bebek mi olacak
Benim de ilk olacak 10 ay oldu evleneliEvet canım olursa ilk olacakpeki senin?
Benim de evlilik 11 Ekim yıldönümüm ama bizde aralıkta düşünmeye başladık 10 ay oldu yine kız ne ortak özelliklerimiz varmışBenim de ilk olacak 10 ay oldu evleneli
Benim de evlilik 11 Ekim yıldönümüm ama bizde aralıkta düşünmeye başladık 10 ay oldu yine kız ne ortak özelliklerimiz varmışbende ne hsg mi çekilmedi ne tahliller klomenler çatlatma iğnesi falan. Bu ay da olmazsa bırakacam artık napiyim kafayı yi
Benim de evlilik 11 Ekim yıldönümüm ama bizde aralıkta düşünmeye başladık 10 ay oldu yine kız ne ortak özelliklerimiz varmışbende ne hsg mi çekilmedi ne tahliller klomenler çatlatma iğnesi falan. Bu ay da olmazsa bırakacam artık napiyim kafayı yiyecem yoksa
Benim de evlilik 11 Ekim yıldönümüm ama bizde aralıkta düşünmeye başladık 10 ay oldu yine kız ne ortak özelliklerimiz varmışbende ne hsg mi çekilmedi ne tahliller klomenler çatlatma iğnesi falan. Bu ay da olmazsa bırakacam artık napiyim kafayı yiyecem yoksa
[
Yaş kaçtı senin
Benim eşimin yurtdışına gitme ihtimali vardı herşeye erkenden bakıldı bende Bi de T rahim olduğu içinKasımın ikinci haftası 1 sene olacak ve sadece bi defa doktara gittim ultrasonla bakıldı sadece 1 sene normal denildiği için pek üzerine düşmedim 2021 in başında gidicem o zaman 1 sene olacak korunmadan belki o zamana kadar kendiliğinden olur. Benim anneminde 4 sene olmamış ben o kadar beklemek istemiyorum ama hayırlısı demekten başka çarem de yok şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?