Merhaba canım bende bugün başladım hadi bakalım hayırlısı inşallah olur ❤Arkadaşlar sürekli aktif olalım birbirimize destek oluruz . Adetimin 2. Günüm 7. Günümde küre başlıcam . Benim gibi başlıcak olanlar el kaldırsın
Benim de bugün 3. GünümMerhaba canım bende bugün başladım hadi bakalım hayırlısı inşallah olur ❤
Inşallah hayırlı uğurlu olur canım benim ❤❤Benim de bugün 3. Günüm
Burdan konuşalımInşallah hayırlı uğurlu olur canım benim ❤❤
Evet canım . Bi de mesajlara cevap yazdan yazabilirsen. Diğer türlü göremiyorum mesajını geç yazıyorumOvulasyon testi mı aldın onu nasıl takip ediyorsun
Öyle yapıyorum canım sağ alt köşedeki cevapla kısmından onu mu diyosun? Onu ben hiç yapmadım canım telefon uygulamasından takip ediyorum ama her ay değişir filan diyolar bilemiyorumEvet canım . Bi de mesajlara cevap yazdan yazabilirsen. Diğer türlü göremiyorum mesajını geç yazıyorum( .. adet bitiminde hemen teste başlıyorsun ..saat 15 -16 arasında idrar ile test yapıyosun 12 den sonra Bn hiç birşey yiyip içmiyorum sonra testi yapıyorum yumurtlamayı görene kadar test yapmaya devam ediyorsun ..
Yumurta oluşumu kişiden kişiye değişiyor . Bn n11 den aldım ovulasyon testini . EcAnelerde de satılıyor suan adetin kaçıncı günündesinÖyle yapıyorum canım sağ alt köşedeki cevapla kısmından onu mu diyosun? Onu ben hiç yapmadım canım telefon uygulamasından takip ediyorum ama her ay değişir filan diyolar bilemiyorum
Bugün bitti adetim canım dün başladım soğan kürüne ama benimki telefondakiyle aynı doktora muayene oldum o dediği tarihte doğru dediYumurta oluşumu kişiden kişiye değişiyor . Bn n11 den aldım ovulasyon testini . EcAnelerde de satılıyor suan adetin kaçıncı günündesin
Oo ozmn doğrudur canım teste gerek yok sana ..Bugün bitti adetim canım dün başladım soğan kürüne ama benimki telefondakiyle aynı doktora muayene oldum o dediği tarihte doğru dedi
Öyle böyle hepimiz uğraşıyoruz işte canım nerede ne eksiğimiz var bilmiyoruz deneme yanılma yöntemi Allah çabalarımızın karşılığını versin inşallah Senin kaçıncı günün kürdeOo ozmn doğrudur canım teste gerek yok sana ..
Bnm 4. Günüm ama ovulasyon testinde sanki yumurtlama pik ini Gördüm soğan kürüne devam etmeliyim mi acaba ?Öyle böyle hepimiz uğraşıyoruz işte canım nerede ne eksiğimiz var bilmiyoruz deneme yanılma yöntemi Allah çabalarımızın karşılığını versin inşallah Senin kaçıncı günün kürde
Canım bırakanlar olmuş yumurtlamada ama birakmayanda var zararını duymadım hiç yinede sen iyice bi araştır onagöre bırak bugünü değerlendirmeyi unutmaBnm 4. Günüm ama ovulasyon testinde sanki yumurtlama pik ini Gördüm soğan kürüne devam etmeliyim mi acaba ?
Hı hıCanım bırakanlar olmuş yumurtlamada ama birakmayanda var zararını duymadım hiç yinede sen iyice bi araştır onagöre bırak bugünü değerlendirmeyi unutma
Ben olsam bırakırım bende korkarım öyle şeylerden ama olmazsa üzülme onu göze al bidahaki ay yine yaparsın daha erken başlarsinHı hı ☺☺ Bnde kararsızım napsam acaba
Adet oldun mu peki2. Günü çatlatma iğnesi için dokturun yanına gittim kistim olduğu için hiçbir şey yapmadı soğan suyu iç dedi sabah akşam içiyorum bakalım ne olacak
Bütün yorumları okudum % 20 sine iyi gelmemiş ama 80 e iyi gelip adet düzenlemiş ya da hamile kalmışlar .Bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım ben de
Normal adet döngüm 33-34 gün normalde
Bugün itibariyle döngünün 39. günündeyim hala adet olmadım..Normal gebelik testi yaptım sonuç negatif.. Soğan suyunun böyle geciktirici bir etkisi var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?