Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile gebelik planlayanlar toplanalım süreci beraber geçirelim ne dersiniz ☺️☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htccvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
172
34
48
31
Arkadaşlar sürekli aktif olalım birbirimize destek oluruz . Adetimin 2. Günüm 7. Günümde küre başlıcam . Benim gibi başlıcak olanlar el kaldırsın

Arkadaşlar sürekli aktif olalım birbirimize destek oluruz . Adetimin 2. Günüm 7. Günümde küre başlıcam . Benim gibi başlıcak olanlar el kaldırsın
Merhaba canım bende bugün başladım hadi bakalım hayırlısı inşallah olur ❤

Ovulasyon testi mı aldın onu nasıl takip ediyorsun
Evet canım . Bi de mesajlara cevap yazdan yazabilirsen. Diğer türlü göremiyorum mesajını geç yazıyorum ( .. adet bitiminde hemen teste başlıyorsun ..saat 15 -16 arasında idrar ile test yapıyosun 12 den sonra Bn hiç birşey yiyip içmiyorum sonra testi yapıyorum yumurtlamayı görene kadar test yapmaya devam ediyorsun ..

Öyle yapıyorum canım sağ alt köşedeki cevapla kısmından onu mu diyosun? Onu ben hiç yapmadım canım telefon uygulamasından takip ediyorum ama her ay değişir filan diyolar bilemiyorum

Öyle yapıyorum canım sağ alt köşedeki cevapla kısmından onu mu diyosun? Onu ben hiç yapmadım canım telefon uygulamasından takip ediyorum ama her ay değişir filan diyolar bilemiyorum
Yumurta oluşumu kişiden kişiye değişiyor . Bn n11 den aldım ovulasyon testini . EcAnelerde de satılıyor suan adetin kaçıncı günündesin

Yumurta oluşumu kişiden kişiye değişiyor . Bn n11 den aldım ovulasyon testini . EcAnelerde de satılıyor suan adetin kaçıncı günündesin
Bugün bitti adetim canım dün başladım soğan kürüne ama benimki telefondakiyle aynı doktora muayene oldum o dediği tarihte doğru dedi

Oo ozmn doğrudur canım teste gerek yok sana ..
Öyle böyle hepimiz uğraşıyoruz işte canım nerede ne eksiğimiz var bilmiyoruz deneme yanılma yöntemi Allah çabalarımızın karşılığını versin inşallah Senin kaçıncı günün kürde

Bnm 4. Günüm ama ovulasyon testinde sanki yumurtlama pik ini Gördüm soğan kürüne devam etmeliyim mi acaba ?

Bnm 4. Günüm ama ovulasyon testinde sanki yumurtlama pik ini Gördüm soğan kürüne devam etmeliyim mi acaba ?
Canım bırakanlar olmuş yumurtlamada ama birakmayanda var zararını duymadım hiç yinede sen iyice bi araştır onagöre bırak bugünü değerlendirmeyi unutma

2. Günü çatlatma iğnesi için dokturun yanına gittim kistim olduğu için hiçbir şey yapmadı soğan suyu iç dedi sabah akşam içiyorum bakalım ne olacak

Bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım ben de
Normal adet döngüm 33-34 gün normalde
Bugün itibariyle döngünün 39. günündeyim hala adet olmadım..Normal gebelik testi yaptım sonuç negatif.. Soğan suyunun böyle geciktirici bir etkisi var mıdır acaba?

Bütün yorumları okudum % 20 sine iyi gelmemiş ama 80 e iyi gelip adet düzenlemiş ya da hamile kalmışlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…