- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 98
- 42
Ben de %80 e dahil olurum inşallah uzun süredir bekliyoruz birkaç güne adet olmazsa kan vermeyi düşünüyorumBütün yorumları okudum % 20 sine iyi gelmemiş ama 80 e iyi gelip adet düzenlemiş ya da hamile kalmışlar .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de %80 e dahil olurum inşallah uzun süredir bekliyoruz birkaç güne adet olmazsa kan vermeyi düşünüyorumBütün yorumları okudum % 20 sine iyi gelmemiş ama 80 e iyi gelip adet düzenlemiş ya da hamile kalmışlar .
Sonuçları yaz burdan mutlakaBen de %80 e dahil olurum inşallah uzun süredir bekliyoruz birkaç güne adet olmazsa kan vermeyi düşünüyorum
İnşallahSonuçları yaz burdan mutlaka ☺☺İnşallah hamişsindir☺
Yeni bitti adetim soğan suyuna 2. Günü başladımAdet oldun mu peki
Bnmde 4. Günüm :) kaç gün yapıcaksınYeni bitti adetim soğan suyuna 2. Günü başladım
Merhaba bende bu ay soğan Kürü yapmayı düşünüyorum ama adetlerim düzenlidir düzenimi bozmaz değil mi birde nasıl yapılıyor yalnızca soğanı kaynatıp sabah akşam içiyoruz galiba degil miBnmde 4. Günüm :) kaç gün yapıcaksın
bazılarını bozmuş ama daha çok düzenlemiş ya da bebiş olmuşMerhaba bende bu ay soğan Kürü yapmayı düşünüyorum ama adetlerim düzenlidir düzenimi bozmaz değil mi birde nasıl yapılıyor yalnızca soğanı kaynatıp sabah akşam içiyoruz galiba degil mi
15 gün diyolar hep 15 güne tamamlayınca bırakırım hemen çocuk yapmaya başladık belki tutar diye bu sefer soğan suyu kötü etki eder diye korkuyorumBnmde 4. Günüm :) kaç gün yapıcaksın
İlk çocuk denemen mi canım15 gün diyolar hep 15 güne tamamlayınca bırakırım hemen çocuk yapmaya başladık belki tutar diye bu sefer soğan suyu kötü etki eder diye korkuyorum
2 senelik evliyim bir kimyasal birde kürtajım var maalesef kalbi durduİlk çocuk denemen mi canım
Çok geçmiş olsun kuzum . Hemşireyim ama kadın doğumla alakalı pek Bilgi Sahibi değilim .. bnm polikistik överim vardı o yüzden soğan kürü kullanmaya başladım . Bu ay çocuk denemeye başladıK . Hem soğan kürü hem ovulasyon testiyle beraber yola başladım inşallah hayırlı olur .2 senelik evliyim bir kimyasal birde kürtajım var maalesef kalbi durdu![]()
İnşallah kan pıhtılaşması genetik sorunlar Bide pko çıktı bendeDe hemen ondan olabilir diyolar işte 2 senede hiç mi olmaz yani doktorum soğan suyu çörek otu yağı vs bunları söyledi bu ay yapıcam hayırlısı olsunÇok geçmiş olsun kuzum . Hemşireyim ama kadın doğumla alakalı pek Bilgi Sahibi değilim .. bnm polikistik överim vardı o yüzden soğan kürü kullanmaya başladım . Bu ay çocuk denemeye başladıK . Hem soğan kürü hem ovulasyon testiyle beraber yola başladım inşallah hayırlı olur .
O zaman hamileyken mi içmiş oldunuzMerhabalar, bende sogan kuru uyguladim. Gecen ay 10 gun ictim adetimin 7ci gunu basladim. Degerlendirdik gunlerimizi ama adet oldum. Satacoglu sitesinden online chat yaptim iki kur arasi 15 gun olmaliymis. 2ci kuru uyguladim oda bu ayki adetimin 3cu gunu basladim, yani adetliyken. 9/10 gun uyguladim onu. Simdi ise yumurtalik gunum 1/2 gun gecikme yapti ama ovulasyon testlerine bakarak pik olcak cizgi gittikce koyulasiyor. InsAllah bu ay tutar❤
O zaman hamileyken mi içmiş oldunuz
Ben adet bittikten sonra her günü değerlendiriyorum bende mi bir sorun var galibayok cnm. Birinci kuru uyguladigim ay hamilelik olmadi. Ikinci kuru yaptim 27sinde adet olmam lagzim ama gunlerimizi degerlendirdik
Ben adet bittikten sonra her günü değerlendiriyorum bende mi bir sorun var galiba![]()
10 gün içmenin sebebi yumurtlama olduğunda mı bıraktın .Merhabalar, bende sogan kuru uyguladim. Gecen ay 10 gun ictim adetimin 7ci gunu basladim. Degerlendirdik gunlerimizi ama adet oldum. Adetim duzensizdi, 33/36 gun arasiydi ve kuru uyguladigim ay 28 gun oldu, yani adetimi duzeltti. Saracoglu sitesinden online chat yaptim iki kur arasi 15 gun olmaliymis. 2ci kuru uyguladim oda bu ayki adetimin 3cu gunu basladim, yani adetliyken. 9/10 gun uyguladim onu. Simdi ise yumurtalik gunum 1/2 gun gecikme yapti ama ovulasyon testlerine bakarak pik olcak cizgi gittikce koyulasiyor. InsAllah bu ay tutar❤