• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile gebelik planlayanlar toplanalım süreci beraber geçirelim ne dersiniz ☺️☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu soğan kürü nasıl oluyor yani gebe kalmak için iyiymi anlamadım 🤔???

cok okudum sogan kuruyle hamile kalanlari, rahmi temizliyormus duzensiz adetler icin iyimis saracoglu sitesinde yazar.
sabah kahvaltidan once ve aksam yemeginden 10 dk once 1tane kahverenkli soganin disini soyup 4de bolup kaynatilmis 1,5 su bardagin suyun icinde 5 dakika kaynatcaksiniz.Cok sicak yada cok soguk icmiceksiniz, ilik icin. Kaynatirken agzi kapali olacak ve her seferinde taze sogan kullancaksiniz.

Ben de bu ay soğan kürü uyguladım adetim 4- 5 gün kadar gecikti 40. gündeyim normalde en fazla 35 gün döngüm o da nadiren 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif çıktı
Acaba erken mi yaptım testi

Soğanı kaynattıktan sonra hemen süzüp mü ılımasını bekliyoruz süzmeden mi nasıl olmalı bilen var mı?

cok okudum sogan kuruyle hamile kalanlari, rahmi temizliyormus duzensiz adetler icin iyimis saracoglu sitesinde yazar.
sabah kahvaltidan once ve aksam yemeginden 10 dk once 1tane kahverenkli soganin disini soyup 4de bolup kaynatilmis 1,5 su bardagin suyun icinde 5 dakika kaynatcaksiniz.Cok sicak yada cok soguk icmiceksiniz, ilik icin. Kaynatirken agzi kapali olacak ve her seferinde taze sogan kullancaksiniz.
Teşekkürler şuan adetteyim biter bitmez başlıycam umarım işe yarar.

Ben de bu ay soğan kürü uyguladım adetim 4- 5 gün kadar gecikti 40. gündeyim normalde en fazla 35 gün döngüm o da nadiren 2 gün önce normal gebelik testi yaptım negatif çıktı
Acaba erken mi yaptım testi
Benimde 40 gün oldu 41. Günde adete girdim bazen olabiliyormuş eğer adetlerin sürekli düzenliyse bu gebeliğe hazırlık olarak görülüyor inan okadar kişi farklı şeyler söylüyorki hangibirine inanacağımı bilemedim bende

Arkadaşlar sürekli aktif olalım birbirimize destek oluruz . Adetimin 2. Günüm 7. Günümde küre başlıcam . Benim gibi başlıcak olanlar el kaldırsın 😍
Ben adet olmak için yaptm kist vardı soğan küründen sonra adet oldum ,bebek çalışması vardı tabi bakalım bat beklyrm var mı yok mu 😊

Back