hemde iki sefer bi evde bi hastanede ikiside negatif
canım hastanede kan testi mi yaptırsın, idrar testi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde iki sefer bi evde bi hastanede ikiside negatif
canım stress yapma bu yüzden de olmuyo, benimde öyle baya gecti zamanım bu sabah test yaptım ımm tık yok malesef, Ama üzülme hayırlısı doktoruna git bakalım ne dicek. CADIARZU
slm arkadaslar bende ğecen ay 6 cm yumurtalık kıstı vardı devamlı oluyo zaten dr ğenelde doğum kont. verırdı vermedı bu kez proğestron verdı bende soğan suyu yaptım devam edıyorum daa bıtmedı neyse ğüzel tarafa ğelelım neredeyse 1 aftadır karın ağrısı cekıyordum batma sancıbel ağrısı karında sıslık eyva dedım kıstım cok büyüdü patlayacak (bır kere yasadın kıst patlaması ve acıl amelıyat oldum)dr ğıttım kıstın patlamıs dedı ama bısey olmaz ecmıs kıstın kalmamıs dedın cok sasırdım bı okadarda sevındım ben bunu soğan suyuna bağladım devam edecem 3-4 ay ...
herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum, aranıza yeni katıldım bende soğan kürüne başladım 4.günümdeyim ama benim kistim falan yok sadece hamile kalmak için uyguluyorum sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır olmuyor bebeğim klomen tedavileri rahim filmi va 2 kez aşılama oldum yine olmadı şimdi kendi haline bıraktık bu arada bu kürleri uygulayım dedim, soğan kürü bitince incir kürüne başlıcam, hayırlısıyla olur inşallah, çok üzülüyorumregl gecikmem falan da yok 28 günde bir olruum hiç şaşmaz, kızlar dua ederken bu kardeşinizi de unutmayın ne olur, dün yine bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu ya da şu anda hamile ama ben hala olamadım mafoldumben
herkese günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar diliyorum, aranıza yeni katıldım bende soğan kürüne başladım 4.günümdeyim ama benim kistim falan yok sadece hamile kalmak için uyguluyorum sebepsiz infertiliteyim 3 yıldır olmuyor bebeğim klomen tedavileri rahim filmi va 2 kez aşılama oldum yine olmadı şimdi kendi haline bıraktık bu arada bu kürleri uygulayım dedim, soğan kürü bitince incir kürüne başlıcam, hayırlısıyla olur inşallah, çok üzülüyorumregl gecikmem falan da yok 28 günde bir olruum hiç şaşmaz, kızlar dua ederken bu kardeşinizi de unutmayın ne olur, dün yine bir arkadaşımın daha hamile olduğunu öğrendim benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu ya da şu anda hamile ama ben hala olamadım mafoldumben
canım benim üzülme nolur, stersten de olmadıgı oluyo hamileligin, Biliyorum cok zor ama biraz başka şeylerle ilgilen düşünmemeye çalış. Bende sogan suyu kürünü uyguladım henüz 1.ay bitti bende bebiş istiyorum hayırlısıyla, şimdilik bişey yok gibi ama nasip yazıldıysa zaten olucaktır. bekliyodur biyerde=)
Bişey daha söyliyim, bal+çörekotu+tarçın karışımını denedinmi.CADIARZU onun içinde çok şifalı diyolar ve senin durumundaki arkadaşlar denemiş sonucu pozitif olan çok var.
inşallah göbüşünü bu ay bebiş doldurur.![]()
arkadasim tamamen durumumuz ayni, hatta yazini okurken acaba kendi yazdigim yaziyi mi okuyorum dedim , 28 gunde bir adet olurum test almaya bile firsat bulamiyorum yani, ilk cocugum var benim 8 yasinda ama ikinci cocugum 3 yildir olmuyor veeee hic bir sorunumuz yok ama 3 yil yaaaaaa insanda moral falan kalmiyor, ilk bir ay sogan kurunu bitirdim, kist olmayinca direk incir kurune gectim ilk 21 gununu tamamladim ve simdi ikinci 21 gundeyim, hayirlisiyla insallah iyi haberlerimizi buradan duyururuz