- 11 Ekim 2014
- 249
- 175
- 73
- 33
15 gun uygulaniyor 15 gun ara tekrar 15 gun ben boyle okudum . sabahtan arastirma yapiyorumarkadaşlar soğan kürü sadece 15 gün uygulanmıyor mu ben yanlış mı biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gun uygulaniyor 15 gun ara tekrar 15 gun ben boyle okudum . sabahtan arastirma yapiyorumarkadaşlar soğan kürü sadece 15 gün uygulanmıyor mu ben yanlış mı biliyorum
Benimde çikolata kistim var bugun başladım :/merhaba arkadaşlar.bende de çikolata kisti var ve soğan kürü uygulamak istiyorum fakat burda bir arkadaşın kistinin soğan suyu içtikten sonra patladığını okudum ve korktum. bu konuda ne düşünüyorsunuz. bu kürü uygulayıp başka kisti patlayan var mı acaba ? offff kafam çok karışık. içmek istiyorum ama ya içersenm ve patlarsa diyede çok korkuyorum
Faydasını görürsen paylaşırmısın arkadaşımBenimde çikolata kistim var bugun başladım :/
Dun başladım bugun cesaret edip yapıp icmedimFaydasını görürsen paylaşırmısın arkadaşım
Hayırlısı ne ise o olsun arkadaşımDun başladım bugun cesaret edip yapıp icmedimdayanamıyorum kokusuna. Normalde soğan bile yemeyen ben . . Offf. Yarın doktora gidicem tekrar başka bi doktor buldum . Neler olcak bilmiyorum
Soğan kürünü bende bu ay denedim 15 gün boyunca içtim sabah akşam ama içerken akıntım tamamen bitmişken 15. günden sonra adete bir hafta kala akıntı daha fazla bir şekilde olmaya başladı ve aşırı derecede mide bulantısı ,bel ağrısı ve karnımda sanki bir yumru varmış gibi oldu.Test yaptım negatifti ama henüz adetime 3 gün var. Bu kürü kullanan herkeste mi bu şekilde oluyor acaba???
slm sıze bı soru sorabılırmıyım lutfen sızde sogan kuru uygalayıp kan gormusmusunuz ya bıtmesıne ragmen benımde aynen oyle oldu ve yasadıgınız belırtılerı bende yasıyorum sımdı ve adet tarıhıne daha 3 gunum var sız o zaman mı hamılıe kaldınızSoğan kürünü bende bu ay denedim 15 gün boyunca içtim sabah akşam ama içerken akıntım tamamen bitmişken 15. günden sonra adete bir hafta kala akıntı daha fazla bir şekilde olmaya başladı ve aşırı derecede mide bulantısı ,bel ağrısı ve karnımda sanki bir yumru varmış gibi oldu.Test yaptım negatifti ama henüz adetime 3 gün var. Bu kürü kullanan herkeste mi bu şekilde oluyor acaba???
slm sıze bı soru sorabılırmıyım lutfen sızde sogan kuru uygalayıp kan gormusmusunuz ya bıtmesıne ragmen benımde aynen oyle oldu ve yasadıgınız belırtılerı bende yasıyorum sımdı ve adet tarıhıne daha 3 gunum var sız o zaman mı hamılıe kaldınız
slm sıze bı soru sorabılırmıyım lutfen sızde sogan kuru uygalayıp kan gormusmusunuz ya bıtmesıne ragmen benımde aynen oyle oldu ve yasadıgınız belırtılerı bende yasıyorum sımdı ve adet tarıhıne daha 3 gunum var sız o zaman mı hamılıe kaldınız
bende bu gun tam hasta oldum ama ıkı gundum koyu renkte akıntım vardı acaba sogan kurunden mı oldu hem sız hamıle degılmısınız ve sogan kurunu kac aydır kullanıyorsunuziyi akşamlar,
evet soğan kürü yaptım ama benim akıntım fazlalaşmıştı kan yoktu malesef.
umarım hamilesindir inşallah.
maalesef bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. Hayırlısı olur inşallahbende bu gun tam hasta oldum ama ıkı gundum koyu renkte akıntım vardı acaba sogan kurunden mı oldu hem sız hamıle degılmısınız ve sogan kurunu kac aydır kullanıyorsunuz
slm sıze bi sey sorabılırmıyım belım cok arıyor ya yanlara vuruyor acaba sogan kurunden olabılır mı sızdede oyle oldu mu ben sımdı sogan kurunu 15 gun kullandım ve adete 10 gun var daha
CANİM SOGAN KÖRÜNe ne zaman başlamıştınBende de olmustu bel agrisi ve ben sadece 4 gun yapabildim