Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

kk üyesi sayın arkadaşlar çokçok hemde çok üzgünüm,
bgn ibrahim saraçoğlu nu aradım ve kendisiyle konuştum.bgn adetimin 17.günü ve kanamam müthiş arttı durmuyor saatte bir ped değişrtiriyorum nerdeyse ve bgn soğan kürünün 10gnlk tedavisinine başlıycaktım.hoca asla kullanma civan perçemini kullan dedi soğanı kesin dedi.
dayanamadım doktora gittim,kesinlikle miyom büyümüş dedi.
soğan kürü uygulamadan önce doktora gitmiştim boyutları 2cm büyümüş bir ayda .
sonuç olarak ben bunları yaşadım doktor ameliyata alıcağını söyledi dilerim bir sorun çıkmaz
çok korkuyorum her bulduğunuzu içerseniz dedi doktor böyle ayda 2cm büyür miyom dedi.
bn çok üzülüyorum pişman oldum bilginize arkadaşlar.
sevgilerimle..herkese acil şifa versin rabbim.
ameliyat sonrası olanları yazarım buraya.eğer doktor ok derse laparoskobi ile olmak istiyorum fakat miyom çok büyük dedi.

soğan kürü miyomu ve kisti olanlara iyi demişlerdi. bende de miyom var. kullandım. 2 ay yaptım kürü. şimdi korktum. gerçi geçen kontrolde 1,12 cm falandı. ama ilk boyutunu hatırlamıyorum.

aren cnm mrb nasilsin??cnm msjini aldim ama ben hala ozelden msj atamiyormusum:(cok uzuldum inan ins.sag saglim alirizz bebislerii kucagimiza ben inaniyorum buna...suanda ne yapmayi dusunuyorsun..ben aralikta sanirim geliyorm ama ne yapacagima karar veremedim cunku zamanim kisitli olacak yaptrsam mi yaptrmasam mii diye dusunup duruyorum kafayi yicem artik:(yasimda genc kimseyede bise soramiyorum ama bakalim artik yaa sen napiyosun cnm??moralini bozmaa ALLAH tan umut kesilmez....

merhaba,
miyom ameliyatı oldum bgn 5 gün oldu ameliyat olalı.rahim dışında 12cm ve 6cm lik iki miyomum varmış.çok şükür rahimi almadılar.
doktorum müthiş biriydi daha önce kaç doktora gittiysem rahimini alırız diyorlardı.
ankara akropol tıp merkezinde op.dr.bülent alp aydın yaptı operasyonumu.
hastane ve ekip çok güler yüzlü ve başarılı.
ben tekerlekli sandalyede biriyim çok korkuyordum ameliyat sonrası yatağa bağımlı kalırım diye çünkü her hareketimi karın kaslarımla yapmaktayım.
ama bülent alp aydın öyle iyi bir insanki güven veriyor rahatlatıyor.
türkiye de laparoskopik ameliyatı yapan ilk doktorlardanmış.
ben laparoskobi olurum umudu ile gittim ama 12cm i nerenden çıkarabilirim diyince açık amlyt oldum.
sonuç:.
şu an çok sancım ağrım var idrar yolları acaip sıkıntılı,
ameliyat sonrası müthiş bir acı vardı ama 2.gün azaldı.
bağırsaklar rahatsa karın bölgesi de rahat ediyor yoksa geriliyor. 47kiloyum ama şu an 5aylık gebe gibi karnım şiş.
çok rahatsızım mutsuzum şu an ayakta dolaşamadığım içinde nefesim daralıyor.
hiç keyfim yok ama en azından kanamam durdu.çok şükür allah ıma.
sık idrara çıkıyorsun ıkınamıyorsun sancı çok doğrulamıyorsun .
bütün bebek sahibi olmak isteyenlere rabbim şifa versin bebek nasip etsin inşllh.
soğan kürü civan perçemiyle düşecek gibi değil hiç bir miyom bence.zaten amlyta girmeden önce saraçoğlu nu kürünüzü uyguladım kanamam durmuyor diye aradığımda
''hemen kesin demişti''belki faydası vardır ama bana olmadı.yaratıkgibi birşeydi 1kg200grm ağırlığında bir miyom doğurdum kısaca.

madeleyn geçmiş olsun çok zor günler geçirmişsin ama şimdi biraz daha düzeldiğine sevindim yazını okuyunca çok korktum aslında bende 5 gündür yapıyorum soğan kürünü kullandığm iğnelere bağlı kist oluşmuştu büyüktü biraz geçen ay 2 taneydi doğum kontrol hapı kullandım sadece 1 tanesi geçmiş bu ayda soğan kürünü deneyeyim dedim inşallah faydasını görürüm aralıkda 4. tüp bebek tedavime başlayacağım
inşallah sende erken zamanda düzelirsin bundan sonra herşey çok güzel olur

Kafam corba gıbı oldu.
Bırı faydalarını gordugunu yazmıs,
bırı olumsuz yanlarını.
ılk kez bugun denemeye kalktım, kuru hazırladım.
Son mesajlardan sonra ıcsem mı dıye tereddut edıyorum sımdı.
Ayrıca ne vakıt uygulanacagı konusunda kımse hemfıkır olmamıs.
Regl donemınde baslayan da var, sonrasında da.
En guzelı hıc bır sey yapmamak galıba.
Sadece Yaradan a bırakmak.

herkesin hormonlarının düzeni farklı ve ezbere kullanmamak gerek ben bunu yaşadım ve şimdi pişmanım tabi daha önce uyguladığım kürler oldu ama onlar hep yumurta sayı ve kalitesini artırmak içindi her yaptığım kür bana bir çok kist olarak geri döndü ve hep doğum kontrol hapı kullandım aylarca geçsin diğe
ekimde 4. tüp deneme başlamıştım iğneler kiste neden oldu tedavi yarım kaldı 1 ay d. kontrol hapı kullandım 1 tane kistim geçmişti diğeri duruyordu estradiol değerimde 106 çıkmıştı
soğan kürünün kistleri geçirdiğini iltıhabı attığını adet kanamasını artırdığını okuyunca geçen ay soğan kürü yaptım ama durum felaket oldu 2 gün önce adet oldum ama iki gündür 3-4 damla kan olurdu sadece ultrasonda kistim kocaman 8 cm olmuştu zaten kasıklarımda ağırıyor hormonlarımda mahvolmuş durumda bugün adetimin 3. günü estradiol değerim 390 çıktı ve şok oldum adet kanamasıda yok ve tedaviye yine başlayamadım 390 çok fazla yüksek bir değer ne yapacağımı bilmiyorum d. kontrol hapı kullanıyorum
bugüne kadar hiç bu kadar büyük bir kistim olmamıştı ve estradiol değerim bu kadar aşırı yükselmemişti soğan kürü benim düzenimi bopzdu ama faydası olanda çok olmuş
anladım ki bana bitkisel hiçbir şey fayda sağlamıyor doğal halinde herşey çok düzenliuydi ben bozdum herşeyi bilmeden

Kızlar ben de doğum kontrol hapı kullanarak adet görüyorum.Polikistik overim var.Gün itibariyle ilacın bitmesine 9 tane var sonra da adet olacağım.

Ama anlamadığım şey şu,ben bu küre ne zaman başlamalıyım.Adet olup bittikten sonra mı,yoksa adetten 10 gün sonra mı? Yapıp sonuç alan ve pko'lu birileri aydınlatsın bizi.

soğan kürü miyomu ve kisti olanlara iyi demişlerdi. bende de miyom var. kullandım. 2 ay yaptım kürü. şimdi korktum. gerçi geçen kontrolde 1,12 cm falandı. ama ilk boyutunu hatırlamıyorum.

kk üyesi sayın arkadaşlar çokçok hemde çok üzgünüm,
bgn ibrahim saraçoğlu nu aradım ve kendisiyle konuştum.bgn adetimin 17.günü ve kanamam müthiş arttı durmuyor saatte bir ped değişrtiriyorum nerdeyse ve bgn soğan kürünün 10gnlk tedavisinine başlıycaktım.hoca asla kullanma civan perçemini kullan dedi soğanı kesin dedi.
dayanamadım doktora gittim,kesinlikle miyom büyümüş dedi.
soğan kürü uygulamadan önce doktora gitmiştim boyutları 2cm büyümüş bir ayda .
sonuç olarak ben bunları yaşadım doktor ameliyata alıcağını söyledi dilerim bir sorun çıkmaz
çok korkuyorum her bulduğunuzu içerseniz dedi doktor böyle ayda 2cm büyür miyom dedi.
bn çok üzülüyorum pişman oldum bilginize arkadaşlar.
sevgilerimle..herkese acil şifa versin rabbim.
ameliyat sonrası olanları yazarım buraya.eğer doktor ok derse laparoskobi ile olmak istiyorum fakat miyom çok büyük dedi.

arkadaşlar aynı şey benim başıma da geldi bu kürleri doktor kontrolünde yapalım yapacaksanız.ilk kontrolümde kistim 1,17ydi şimdi ise 3,5 oldu doktorum kızdı her duyduğunuzu yaparsanız böyle olur bizim işimiz size yardımcı olmak böyle yaparsanız tabiki bizden fayda göremezsiniz diye kızdı... bu kürü uyguladığıma çok pişmanım.şimdi bebeğim için biraz daha beklemem gerekiyor..tekrar söylüyorum doktorunuza danışarak uygulayın uygulayacaksanız...

bence, bence diyorum ve cevremde yakin arkadaslarimdan bizzat gordum cok cok faydasi olan bir kur, deneyin, ben ibrahim saracoglunun kendsiyle konustum bana once sogan kuru, sonra 1 aylik aslanpencesi, sonra yine 15 gun sogan sonra yine cay ve en sonunda da bal polen ari sutu kuru onerdi, su an uyguluyorum ve hic bir zararini gormedim, faydasi olur mu bilemem ama ZARARI YOK

Kızlar ben de doğum kontrol hapı kullanarak adet görüyorum.Polikistik overim var.Gün itibariyle ilacın bitmesine 9 tane var sonra da adet olacağım.

Ama anlamadığım şey şu,ben bu küre ne zaman başlamalıyım.Adet olup bittikten sonra mı,yoksa adetten 10 gün sonra mı? Yapıp sonuç alan ve pko'lu birileri aydınlatsın bizi.

canım benim adetine 15 gün kala yapıyosun ben okadar tedavi gördüm hamile kalamadım bu kuru yaptım o ay hamile kaldım ama abisi gibi melegimde bırakıp gitti erken dogumdan kaybettim 2 oglumuda :14::14::14:bu arada bende pko nastasıyım tavsiye ederim canım kesin yap ne kaybedersin klorsuz suya 2 bardak olucak orta boy soganı 6 eşit parçaya koy 10 dakika kaynat yemeklerden yarım saat önce içiceksin unutma nasip olursa korunma yasagım ocakta kalkıcak 3 bebegim için gene yapıcam adetime 15 gün kal işşallah hamile kalırmda bu yavrum abileri gibi beni bırakıp gitmez aydınlattıysam ne mutlu bana:16::16::16::16:

peki bu soğan kürü adet gecikmesi yaparmı ben bu ay ilkkez kullandım 2 gün gecikti adetim.adet ağrılarım var ama adet yok anlayamadım test yapmayada korkuyorum psikolojim bozuldu artık şuadet dönemlerinden nefret ettim tuvalate bile gitmeye korkar oldum

mrblarr arkadaşlarrr ben aranıza yeni katılıyorm1buçuk evlym 1yıldr bebek istyorz herşeyyimiz normal eşiminde değerleri normal 1kere aşılama yaptrdm özel bi hastanede ama tutmadı soğan enemeye başlıyorm bugün adetmede 1hafta var ne yapmalıym kızlarrr bana akıl verin :emir_bebek:

İBRAHİM SARAÇOĞLU SOĞAN SUYU KÜRÜ
xprodoksit gönderdi. | 10.12.2008
Prof.Dr. İbrahim SARAÇOĞLU'dan Polikistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı KURU SOĞAN KÜRÜ

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir

bugün adetimin birinci gununden sayarsak eğer 9. günüm
4 mnartta adet oldum sanırım 6 yada 7 gun surdu
ben bugun baslasam olurmukı :S

bu ay bende soğan kürünü uyguluyorum..kist miyom gibi bi sorunum yok,çok şükür..hormon değerlerimde normal ama yinede denemek istedim.inşallah faydası olur hepimize,kısa zamanda hamile kalırız :66:

Back
X