Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

soğan kürüne sabırsızlık edip adetim bittikten sonra başladım.(7 gün beklemedim, saraçoğlu da birşey olmaz ama 7 gün sonra başlansa daha etkin olur demişti)bu 4 gün yumurtlama olasılıklı günlerim, ovulasyon testi henüz pozitif çıkmadı ama dünden beri aşırı akıntı ve yumurtlama ağrısı çekiyorum nedir bu şimdi? soğan kürü mü akıntı ve ağrıyı yapan?

gesnur artık bende sabırsızlanıyorum saraçoğluna sordum ama adet bitiminden 7 gün sonra kullan dedi bekliyorum daha reglim bitmedi ki. senin ağrı ve akıntın kürden olabilir. ne kadarlık evlisin sonuçları yaz olurmu ihmal etme.

selam,
rahimde nerdeyse dana kadar miyomum var.civanperçemi uyguladım pek bir faydasını göremedim.adetim düzene girdi sadece düzensiz kanamalarım vardı artık olmuyor. amaaa miyom çocuk kafası kadar olmuş nerdeyse yakında doğurabilirim:)
doktora gittim rahimide alabilirim dedi.ben bekarım ,ilerde çocuk isteyebilirim die soğana başladım.inşllh faydasını görürüm.bugün küre başlayalı 4 gün oldu adetimin 6. günü antrenmandan gelmiştim çok kötü kanamam olmuştu ,sonra 7gün kanama pat diye kesildi.adetim 8günde bitti bende adet bittikten 5gün sonra küre başladım.
miyomum mesela sağ tarafıma yatıyorsam sağ yana düşüyor.öyle büyük yane içeride.
1sene daha gezdirsem bir zararı olmazsa kansere dönüşebilir mi?
tyzem 20sene karnımda gezdirdim ben diyor gerçi de.

arkadaşlar adetten 7 gün sonra başlancak diyorsunuz, ben adetim bittikten tam 15 gün sonra adet oluyorum, yani temizlik müddetim 15 gün.Ve çok düzenli oluyorum günüm şaşmaz yani.Bu durumda benim soğan kürüne adetim biter bitmez başlamam gerekiyor, bişe olmaz dimi? Adetin hemen bitiminde başlayan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim.

arkadaşlar adetten 7 gün sonra başlancak diyorsunuz, ben adetim bittikten tam 15 gün sonra adet oluyorum, yani temizlik müddetim 15 gün.Ve çok düzenli oluyorum günüm şaşmaz yani.Bu durumda benim soğan kürüne adetim biter bitmez başlamam gerekiyor, bişe olmaz dimi? Adetin hemen bitiminde başlayan arkadaşlar varsa, yardımcı olurlarsa sevinirim.

bişey olmaz canım ne olacak
hem başka seçenek de yokopuyorumnanaktan

normal saraçoğlu kürü olarak yaptım, kaynatarak yani.3 gün sürdü yumurtlama ağrım. bugün itibariyle geçti. bu kadar uzun sürer mi yumurtlama ağrısı acaba?

bende başladım bugün ikinci gün henüz birşey olmadı ama bakalım
değişiklikleri yazarım kızlar

bende geçen ay yaptım soğan kürünü hem de adetim biter bitmez. 3-4 gün sonra akıntım arttı. bir hafta sonra da lekelenme yaşadım.korktum bırakmayı düşündüm ama iki gün sonra lekelenme bitti.iltihabım vardı. kür bittiğinde doktora gittim iltihap bitmiş ama mantar var dedi.

Arkadaşlar bende yarın başlıyorum soğan kürüne, kürü yaparken hamile kalırsam bebeğe bi zararı olur mu diye korkuyorum. Birde koku oluyor mu ya,15 gün kokuşuk kokuşuk gezmeyeyim sonra :bbo:

Arkadaşlar bende yarın başlıyorum soğan kürüne, kürü yaparken hamile kalırsam bebeğe bi zararı olur mu diye korkuyorum. Birde koku oluyor mu ya,15 gün kokuşuk kokuşuk gezmeyeyim sonra :bbo:

ben geçen ay adetim biter bitmez başladım, koku oluyor ama çevrenin rahatsız olacağı kadar değil, çünkü hep eşime soruyordum koku var mı diye..hamile kaldığınızı anladığınızda bırakın diyorlar..

selam,
rahimde nerdeyse dana kadar miyomum var.civanperçemi uyguladım pek bir faydasını göremedim.adetim düzene girdi sadece düzensiz kanamalarım vardı artık olmuyor. amaaa miyom çocuk kafası kadar olmuş nerdeyse yakında doğurabilirim:)
doktora gittim rahimide alabilirim dedi.ben bekarım ,ilerde çocuk isteyebilirim die soğana başladım.inşllh faydasını görürüm.bugün küre başlayalı 4 gün oldu adetimin 6. günü antrenmandan gelmiştim çok kötü kanamam olmuştu ,sonra 7gün kanama pat diye kesildi.adetim 8günde bitti bende adet bittikten 5gün sonra küre başladım.
miyomum mesela sağ tarafıma yatıyorsam sağ yana düşüyor.öyle büyük yane içeride.
1sene daha gezdirsem bir zararı olmazsa kansere dönüşebilir mi?
tyzem 20sene karnımda gezdirdim ben diyor gerçi de.[/QUOTE
selam...civanperçemini nasıl uyguladın..

kızlar bir arkadaşım için araştırıyorum şimdi bu küre adet bittikden 7 gün sonra başlanıyor adet olmasına kaç gün kala kür bırakılıyor

kızlar ya benimde bugün 10 gün oldu küre başlayalı ama aksine bende normalden daha az bi akıntım oluyor. ilk günlerde hemen olmaz dedim ama yani 10 gün oldu neden böyle oldu anlamadım. ha bu arada çok sık idrara çıkıyorum neredeyse bi ayağım wc de. nedenini bilen varsa lütfen

soğan kürü yapıyorum miyomum için ,15gün uyguladım bitti.
adetime 3-4 gün varken civanperçemi de uygulasam soğan kürünün etkisini bozar mı?
daha önce kullanmıştım civan perçemini miyomun neden olduğu ara kanamaları düzene sokmuştu.

civan perçemini sallama çay gibi demleyerek günde 2kez ılık içtim.
kaynamış suya bir tutam attım ılıyınca içtim.ara kanamalrı kesti.

soğan kürünü 15 gün uyguladım ilk adetim bittikten 5gün sonra başladım.
neyse kür bitti 2gün sonra adet oldum.
şu an adetimin 5.günü ve hala kanama yoğun olmakta ,pıhtılar geliyor.
miyomumda da bir sertlik ve büyüme var gibi,göğüslerimde hala dolgunluk var
doktorumu aradım hemen bugün.ostrojen hormonu artmış olabilir dedi .adet bitiminde gelin kontrol edelim dedi.
miyom için 2ay önce kontorle gitmiştim '2ayda byümez o kadar ama aşırı östrojen yüklemesi mi oldu vücudunuzda dedİ''
diyemedim doktora ben bu ay soğan kürü uyguladım diye.
ACABA SOĞAN KÜRÜ östrojeni mi arttırdı die içime şüphe düştü.
ibrahim saraçoğlu nun sitesine yazdım cevaben soğan kürünü miyom ve kistler için öneriyoruz die sıradan bir cevap gelmiş.
böyle bir durum yaşayanlar oldu mu?yani soğan küründen sonra adet döngüsünde göğüslerde şişkinlik karında büyüme.
çünkü normalde adet zamanında bu belirtiler zaten azalıyordu.
acaba doğru mu yapıyoruz arkadaşlar lütfen cevap yazar mısnız?

soğan kürünü 15 gün uyguladım ilk adetim bittikten 5gün sonra başladım.
neyse kür bitti 2gün sonra adet oldum.
şu an adetimin 5.günü ve hala kanama yoğun olmakta ,pıhtılar geliyor.
miyomumda da bir sertlik ve büyüme var gibi,göğüslerimde hala dolgunluk var
doktorumu aradım hemen bugün.ostrojen hormonu artmış olabilir dedi .adet bitiminde gelin kontrol edelim dedi.
miyom için 2ay önce kontorle gitmiştim '2ayda byümez o kadar ama aşırı östrojen yüklemesi mi oldu vücudunuzda dedİ''
diyemedim doktora ben bu ay soğan kürü uyguladım diye.
ACABA SOĞAN KÜRÜ östrojeni mi arttırdı die içime şüphe düştü.
ibrahim saraçoğlu nun sitesine yazdım cevaben soğan kürünü miyom ve kistler için öneriyoruz die sıradan bir cevap gelmiş.
böyle bir durum yaşayanlar oldu mu?yani soğan küründen sonra adet döngüsünde göğüslerde şişkinlik karında büyüme.
çünkü normalde adet zamanında bu belirtiler zaten azalıyordu.
acaba doğru mu yapıyoruz arkadaşlar lütfen cevap yazar mısnız?

Arkadaşım yanlış yapmışsın çünkü bu küre adet bitiminden 7 ya da 8 gün sonra başlanır
Adetltin ilk gününden olmak üzere yumurta oluşur ve adet bittikten yaklaşık bir hafta içinde olgunlaşır ve çatlar
Yanin ortalam 14. güne denk gelir
Çünkü o zamana kadar yumurta olgunlaşır ve çatlar.
Takribi 28 günde adet olan kadınlar için yumurtanın olgunlaşıp çatlaması 14. güne denk gelir
bu yüzden kür adet bitiminden 7 yada 8 gün sonra uygulanır her adtte yumurta resetlenir yani yeni yumurta oluşumu başlar.

Yumurta çatladıktan sonra progestron hormonu salgılanır ki (bunun salgılanabilmesi için yumurtanın çatlaması gerekir zaten yumurtanın oluşumunu da östrojen sağlar yani bu iki hormon birbiriyle bağlantılı) işte rahim kalınlaşsın ve bebeğin yerleşmesi için uygun ortam olsun

Şayet gebelik olursa zaten bu süreç içinde rahme yerleşir
ama gebelik olmazsa progestron hormonu ile kalınlaşan rahim bebebk olmadığı için dökülmeye başlar
İşte bu da bizim adet kanamamızdır
Böylelikle yeniden yumurta oluşur yeniden bu süreç işlemeye başlar

İşte saraçoğlunun verdiği bu kür adetle atılabilen miyomlar ve kistler için uygundur
Çünkü birçok kist adetle atılır veya erir.

ama yanlış uygularsanız böyle, gününden önce rahmi kalınlaştırıp erkenden adet olursunuz.

Lütfen biraz araştırıp uygulayın bazı şeyleri
Herşeyin bir zamanının veya belli miktarının olmasının sebebi var değil mi????

slm arkadaslar..bende adet duzensizliğim ve adet miktarının azlığı için için soğan kürüne başladım. bugun 5.günüm ama hiç bir değişiklik olmadı bende..okuduklarım genelde akıntı gördüklerini yazmışlar ama bende yok..bu arada küre adet bitiminden 10 gün sonra başladım.her gün sabah ve akşam taze olarak içiyorum soğan suyunu ve içine hiç bir şey katmıyorum..yorum yapabilen bir arkadaş olursa sevinirim..

Arkadaşım yanlış yapmışsın çünkü bu küre adet bitiminden 7 ya da 8 gün sonra başlanır
Adetltin ilk gününden olmak üzere yumurta oluşur ve adet bittikten yaklaşık bir hafta içinde olgunlaşır ve çatlar
Yanin ortalam 14. güne denk gelir
Çünkü o zamana kadar yumurta olgunlaşır ve çatlar.
Takribi 28 günde adet olan kadınlar için yumurtanın olgunlaşıp çatlaması 14. güne denk gelir
bu yüzden kür adet bitiminden 7 yada 8 gün sonra uygulanır her adtte yumurta resetlenir yani yeni yumurta oluşumu başlar.

Yumurta çatladıktan sonra progestron hormonu salgılanır ki (bunun salgılanabilmesi için yumurtanın çatlaması gerekir zaten yumurtanın oluşumunu da östrojen sağlar yani bu iki hormon birbiriyle bağlantılı) işte rahim kalınlaşsın ve bebeğin yerleşmesi için uygun ortam olsun

Şayet gebelik olursa zaten bu süreç içinde rahme yerleşir
ama gebelik olmazsa progestron hormonu ile kalınlaşan rahim bebebk olmadığı için dökülmeye başlar
İşte bu da bizim adet kanamamızdır
Böylelikle yeniden yumurta oluşur yeniden bu süreç işlemeye başlar

İşte saraçoğlunun verdiği bu kür adetle atılabilen miyomlar ve kistler için uygundur
Çünkü birçok kist adetle atılır veya erir.

ama yanlış uygularsanız böyle, gününden önce rahmi kalınlaştırıp erkenden adet olursunuz.

Lütfen biraz araştırıp uygulayın bazı şeyleri
Herşeyin bir zamanının veya belli miktarının olmasının sebebi var değil mi????

adetim normalde 7 gün sürer.soğana başlamadan önceki adetim 9gün sürmüştü ben sporcuyum aynı zmanda herhalde dedim fazla efordan 9gün sürdü diye düşündüm.7gün yoğun oldu ve iki gün içinde de kesildi .yani 9gün sürmüş oldu bnde mantıken 9gün sonunda uyguladım.yani 2gün önce veya sonra yine süreç 28gün sürdü.yani ben önce de başlasam sonrada tam temzilendikten sonra yine 9gün sonra hesapladım 28 günü buldu.
kısaca hesap kitap işi tam doğru tesbitlerimle oldu kesinlikle yanlışlık yoktur.
bgn itibarı ile adetim bitti ama adet döngüsü başlıycakmış gibi belirtiler var vücudumda hala yani östrojen miyomları büyütebilir diye korkuyorum yine de..

kk üyesi sayın arkadaşlar çokçok hemde çok üzgünüm,
bgn ibrahim saraçoğlu nu aradım ve kendisiyle konuştum.bgn adetimin 17.günü ve kanamam müthiş arttı durmuyor saatte bir ped değişrtiriyorum nerdeyse ve bgn soğan kürünün 10gnlk tedavisinine başlıycaktım.hoca asla kullanma civan perçemini kullan dedi soğanı kesin dedi.
dayanamadım doktora gittim,kesinlikle miyom büyümüş dedi.
soğan kürü uygulamadan önce doktora gitmiştim boyutları 2cm büyümüş bir ayda .
sonuç olarak ben bunları yaşadım doktor ameliyata alıcağını söyledi dilerim bir sorun çıkmaz
çok korkuyorum her bulduğunuzu içerseniz dedi doktor böyle ayda 2cm büyür miyom dedi.
bn çok üzülüyorum pişman oldum bilginize arkadaşlar.
sevgilerimle..herkese acil şifa versin rabbim.
ameliyat sonrası olanları yazarım buraya.eğer doktor ok derse laparoskobi ile olmak istiyorum fakat miyom çok büyük dedi.

Back
X