Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba, geçmiş olsun
saraçoğlunun sitesini iyice incele ordan daha sağlıklı sonuç alırsın
adetim başladı kürün bitmesine 2 gün var sizce devam edeyimmi?bir zararı olurmu ?
tamam tatlım sağol :)Devam et..Adet başlasa da küre devam. Eğer hamilelik oluşursa küre devam edilmiyor.
Selam kızlar
Bugün benim soğan kürünün 4.günü ama sol kasığımda inanılmaz derecede ağrı var bu nedir acaba?
İçimdeki iltihapmı sökülüyor acaba anlamadım gitti?
arkadaşlar bu küre başladığımızda hamilelik olursa babağe bir zararı olur mu ;? bilgisi olan var mı ? mesela adetimiz bitti içmeye başladık eğer içerken hamile kalmış olursak bunu anlayamayız anlayana kadar bir zararı olur mu acaba yaa
bugün reglimin 3. günü başlıyım mı? yalnız adetten 7 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyor bu süreçte gebelik olursa bebişe birşey olmaz mı? beni aydınlatın lütfen ya
bu kür kiloda verdiriyormuş öylemi ?ben zaten zayıfım bunu içincede hepten zayıflamak istemiyorum![]()
Canım soğan kürünü adet düzensizliği olanlar veya kist sorunu olanlar kullanıyor..Gebe kalmak için değilde, gebelikten önce toksin atmak için kullanabilirsin. Adet bittikten 1 hafta sonra başlamalısın. Adet olmaya yakında kürde bitiyor zaten. Gebelik oluşursa bişey olmuyor ama öğrenir öğrenmez kürü bırakmak gerekiyor..
canım teşekkür ederim saroçoğlunada hamilelik için düşünüyorum diye sordum. bugün meilime cvp gelmiş adet bitiminden 7 gün sonra diyor, birde gebelik düşünüyorsanız soğan küründen sonra havuç kürü ve incirde içebilirsiniz diyor bugün eşimede keçiboynuzu aldım,keçi boynuzu kürü içirmeyi düşünüyorum yarın eşimin kürüne başlayacağım inş birde klorsuz su deniliyor ya hazır sumu olucak anlamadım![]()
soğan kürüne sabırsızlık edip adetim bittikten sonra başladım.(7 gün beklemedim, saraçoğlu da birşey olmaz ama 7 gün sonra başlansa daha etkin olur demişti)bu 4 gün yumurtlama olasılıklı günlerim, ovulasyon testi henüz pozitif çıkmadı ama dünden beri aşırı akıntı ve yumurtlama ağrısı çekiyorum nedir bu şimdi? soğan kürü mü akıntı ve ağrıyı yapan?