Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Merhaba Bende 2 gündür soğan kürü yapıyorum.Sanki iç çamaşırımda sarımsı renk var.Bu ne demek oluyor şimdi içimdekilermi temizleniyor.Ayrıca bende de adet düzensizliği var.sürekli 5 yada 10 gün geçiyor bakalım bu ay gününde olacakmıyım

Selam kızlar

Bugün benim soğan kürünün 4.günü ama sol kasığımda inanılmaz derecede ağrı var bu nedir acaba?

İçimdeki iltihapmı sökülüyor acaba anlamadım gitti?

Selam kızlar

Bugün benim soğan kürünün 4.günü ama sol kasığımda inanılmaz derecede ağrı var bu nedir acaba?

İçimdeki iltihapmı sökülüyor acaba anlamadım gitti?

canım ben ilk uyguladığımda resmen sarı yapışkan akıntı geldi şimdi sadece sık sık idrara çıkıyorum başta öyle yapıyo bendede karın ağrısı yapmıştı sen bütün kötü şeylerden arındığını düşün öylede oluyor bide ben şimi yogaya başladım :) pozitif düşünce için inş.işe yarar :)

Selam
soğan kürünü bir defa yani 15 gün yaptım gerçekten faydasını gördüm....şimdi tekrar yapmaya çalışıyorum ....çalışıyorum çünkü unutuyorum bazen yapamyı yada ortam olmuyor...saraçoğlunun sitesindeki satılan kürden alıp kullansam aynı etkiyi gösterirmi acaba ...satın alıp kullanan varmı?

arkadaşlar bu küre başladığımızda hamilelik olursa babağe bir zararı olur mu ;? bilgisi olan var mı ? mesela adetimiz bitti içmeye başladık eğer içerken hamile kalmış olursak bunu anlayamayız anlayana kadar bir zararı olur mu acaba yaa

arkadaşlar bu küre başladığımızda hamilelik olursa babağe bir zararı olur mu ;? bilgisi olan var mı ? mesela adetimiz bitti içmeye başladık eğer içerken hamile kalmış olursak bunu anlayamayız anlayana kadar bir zararı olur mu acaba yaa

O süreç içinde bişey olmuyor ama hamileliği en erken öğrenir öğrenmez kürü bırakmak gerekiyor..

kıslar bende soğan kürüne başlamayı düşünüyorum ama endişelerim var bir sakıncası yok demi ?bende bebek düşünüyorum 3 sene 2 aylık evliyim daha önce doktora bakıldık rahim filmi hormon testi idrar testi hepsini verdim elh hepsi temiz adetlerimde düzenli. tüplerimde açıkmış çok şükür,doktorum aşılama önerdi ama gitmedik,

ben bu soğan kürünü hamile kalmak için içmek istiyorum bana önerirmisiniz?

bugün reglimin 3. günü başlıyım mı? yalnız adetten 7 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyor bu süreçte gebelik olursa bebişe birşey olmaz mı? beni aydınlatın lütfen ya

bu kür kiloda verdiriyormuş öylemi ?ben zaten zayıfım bunu içincede hepten zayıflamak istemiyorum:(

bugün reglimin 3. günü başlıyım mı? yalnız adetten 7 gün sonra başlanılması gerektiğini söylüyor bu süreçte gebelik olursa bebişe birşey olmaz mı? beni aydınlatın lütfen ya

bu kür kiloda verdiriyormuş öylemi ?ben zaten zayıfım bunu içincede hepten zayıflamak istemiyorum:(

Canım soğan kürünü adet düzensizliği olanlar veya kist sorunu olanlar kullanıyor..Gebe kalmak için değilde, gebelikten önce toksin atmak için kullanabilirsin. Adet bittikten 1 hafta sonra başlamalısın. Adet olmaya yakında kürde bitiyor zaten. Gebelik oluşursa bişey olmuyor ama öğrenir öğrenmez kürü bırakmak gerekiyor..

Canım soğan kürünü adet düzensizliği olanlar veya kist sorunu olanlar kullanıyor..Gebe kalmak için değilde, gebelikten önce toksin atmak için kullanabilirsin. Adet bittikten 1 hafta sonra başlamalısın. Adet olmaya yakında kürde bitiyor zaten. Gebelik oluşursa bişey olmuyor ama öğrenir öğrenmez kürü bırakmak gerekiyor..

canım teşekkür ederim saroçoğlunada hamilelik için düşünüyorum diye sordum. bugün meilime cvp gelmiş adet bitiminden 7 gün sonra diyor, birde gebelik düşünüyorsanız soğan küründen sonra havuç kürü ve incirde içebilirsiniz diyor bugün eşimede keçiboynuzu aldım,keçi boynuzu kürü içirmeyi düşünüyorum yarın eşimin kürüne başlayacağım inş birde klorsuz su deniliyor ya hazır sumu olucak anlamadım:(

canım teşekkür ederim saroçoğlunada hamilelik için düşünüyorum diye sordum. bugün meilime cvp gelmiş adet bitiminden 7 gün sonra diyor, birde gebelik düşünüyorsanız soğan küründen sonra havuç kürü ve incirde içebilirsiniz diyor bugün eşimede keçiboynuzu aldım,keçi boynuzu kürü içirmeyi düşünüyorum yarın eşimin kürüne başlayacağım inş birde klorsuz su deniliyor ya hazır sumu olucak anlamadım:(

Evet canım incir yumurta gelişimi, havuçta yumurtayı çatlatmak için..Ben soğan kürünün çok faydasını gördüm.İnşallah sende görürsün..Keçiboynuzu da mükemmel bir kür. Ben hazır su kullanıyorum canım.

ya kızlar bu soğanı kaynatıp içmektense saraçoğlunun sitesindeki pco kürünü kullansam diyorum faydası olurmu acaba?soğan suyu içmekten bi hal oldum .:)))

soğan kürüne sabırsızlık edip adetim bittikten sonra başladım.(7 gün beklemedim, saraçoğlu da birşey olmaz ama 7 gün sonra başlansa daha etkin olur demişti)bu 4 gün yumurtlama olasılıklı günlerim, ovulasyon testi henüz pozitif çıkmadı ama dünden beri aşırı akıntı ve yumurtlama ağrısı çekiyorum nedir bu şimdi? soğan kürü mü akıntı ve ağrıyı yapan?

soğan kürüne sabırsızlık edip adetim bittikten sonra başladım.(7 gün beklemedim, saraçoğlu da birşey olmaz ama 7 gün sonra başlansa daha etkin olur demişti)bu 4 gün yumurtlama olasılıklı günlerim, ovulasyon testi henüz pozitif çıkmadı ama dünden beri aşırı akıntı ve yumurtlama ağrısı çekiyorum nedir bu şimdi? soğan kürü mü akıntı ve ağrıyı yapan?

canım sen soğanı kaynatarak mı kürü uyguladın yoksa çay şeklinde mi aldın....bence ağrıyı yapanda kürdür..bende de oluyordu....

Back
X