Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun senağlama isenağlamanan ne diyeceğimi bilemiyorum çok acı tecrübe kazanmışsın gelişmelerden habeer ver yanındayız:Saruboceq:
Bu soğan kürünün adet düzensizliğine iyi geldiğini biliyorum kayınvalidem yaptı 15 gün ve şimdi çok düzenli adetleri...
SOĞAN KÜRÜ ben de yaptım 15 gün boyunca. ama 2 hafta dan fazla gectı ustunden adet yok. Bu aksam söktürücü almaya gıttım 4 eczanede farlutal depolarda olmadıgını söyledi.
herhalde çok kişi denedi ve olmadı sonuç farlutala sarılmaktı.
ve stoklarda bırakmamışız..
Cok Canım Sıkkın şişti butun vucud. Sinirlerim gerildi
Tatlim hamile filan olmayasin!!!!!:sm_cool:
kızlar küre adetin kaçıncı günü başladınız?
Soğan kürü gerçekten bir mucize. Ablam 2 aydır adet göremiyordu. soğan suyu içmeye başladıktan 2 gün sonra adeti başladı.
arkadaslar ben size basima geleni anlatmak istiyorum bende sogan kurunu uyguladim doktorum bana kist var demisti,bu kuru uyguladiktan sonra hastaneye gittim ve doktorum herseyin guzel oldugunu rahim duvarinin kalinlastigini soyledi,kistim vardi demistim hayir kis yok simdi dedi,ve cok sevindim inanamadim bir kac sefer sordum hatta simdi bende kist yokmu diye oda hayir kist yok dedi,demekki dedim sogan kuru ise yaradi allahin izniyle dedim icimden,ve 2 hafta sonra regelin tekrar gelebilir dedi,bende 1 hafta sonra tekrar baslamayi dusunuyorum,vede regelimden sonrada incir kurunu uygulayacagim inaniyorum yuce allahim dermanini gonderdi ve inanarak devam etmeyi dusunuyorum,allahim dermansiz dert vermesin,belki hamile kalmamiza bu kurler vesile olacak okadar sey denedim,bu seneye kadar belki derman bu kuurlerden olacak,hepimizin allah yardimcisi olsun