Soğan kürü hamilelik

nur100396

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
19
4
1
28
merhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Karnımın sağ tarafında hafif ağrıyla uyandım.
Sorum şu bu kürü kullanırken bir ağrı ile karşılaştınızmı? Veya akıntıda değişiklik oldumu ?
Gebelik yaşayanlar soğan kürü uygularken bebek oluştuysa bebeği düşürdümü?
Veya bebek için kaç gün kullanıp bıraktınız?

merhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Sorum şu bu kürü kullanırken bir ağrı ile karşılaştınızmı? Veya akıntıda değişiklik oldumu ?
Bende bu ay deniyorum 2.gunum 15 ,gün yapcam bende bakalım inşallah fayda eder 🙏🏻

Benim kasık ve bel ağrım var arada senin de varmi

Merhaba kızlar ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım yumurtlama görene kadar 10 gün sabah akşam günde 2 kez soğan kürü yaptım ilk günler kasık ağrısı böbrek ağrısı yaptı ve akıntım çok yoğundu gebe miyim değil miyim bilmiyorum mayıs başı öğreneceğim 😊

Merhaba kızlar ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım yumurtlama görene kadar 10 gün sabah akşam günde 2 kez soğan kürü yaptım ilk günler kasık ağrısı böbrek ağrısı yaptı ve akıntım çok yoğundu gebe miyim değil miyim bilmiyorum mayıs başı öğreneceğim 😊
Normalde 15 gün devam etmek gerekmiyormu ?
İnşallah gönlünüze göre olur 🌸

Merhaba canım ben regli duzensizligimden dolayı kullandım ancak kullanmadan 1 gün dr. Gittim gebelik yok dedi 2 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı daha sonra soğan kürüne başladım 5 gün içtim 6.gun içime bir his doğdu test yapmak istedim veeee pozitifff tabi 4 gün sonra regli oldum 🥺😞 sana tavsiyem emin olmadan icmemen

Merhaba canım ben regli duzensizligimden dolayı kullandım ancak kullanmadan 1 gün dr. Gittim gebelik yok dedi 2 gün önce kan vermiştim çıkmamıştı daha sonra soğan kürüne başladım 5 gün içtim 6.gun içime bir his doğdu test yapmak istedim veeee pozitifff tabi 4 gün sonra regli oldum 🥺😞 sana tavsiyem emin olmadan icmemen
Ben adetimden 2 gün sonra başladım canım
Bugün 5.günüm bitti bi 5-10 gün daha içmeyi düşünüyorum

Yani kimyasal gebelikmi olmuş oldu yoksa bebek mi düştü canım

Anladım canım soğan kürü kist vs atıyormuş cok iyi deniliyor birde akintiyi sormustun sanırım bende akıntı vs olmadı ancak düşükten kaynaklı çok çok fazla ağrım oldu

Yani kimyasal gebelikmi olmuş oldu yoksa bebek mi düştü canım
Dr.birsey demedi o direkt kimyasaldır dedi ancak bebek düştü büyük ihtimalle çünkü wc de hissettim 😔 farklı bir dr.sordum ağrılarımdan bahsettim bebek olabileceğini üzülmemem gerektiğini sağlıklı spremin daha iyi tutunabildigini kürle dusemeyecegini söyledi

Bakabilir misiniz kızlar

Eklentiler

• 1000099394.webp
    1000099394.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000099389.webp
    1000099389.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000099385.webp
    1000099385.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 30
Yumurtlama döneminde bendede oluyor göğüs hassasiyeti hatta hamile fln olduğumu düşünmüştüm ama olmadı
Benim yumurtlama sıkıntım var çok geç görüyorm yada hiç yumurtlama olmuyor bu kadar erken olacağını sanmıyorum açıkçası ama kürü de bırakmak istemiyorum

Back
X