- Konu Sahibi britneyyyyy
.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamile kalmak için içtim geçen ay şimdi hamileyimMerhaba hanımlar hamile kalmak için soğan kürünü çok duydum çok okudum. Bende çoğu insan gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve pcos var bana bir kaç kişi soğan kürü yap içini temizler dedi. Allah'ın işi bende o ay hamile kalmışım ve soğan kürü yapıyordum. Maalesef sonrasında bebeğimi kaybettim doktora bunu söylediğim zaman ise, neden soğan kürü yaptın düşüğüne soğan kürü bile sebep olabilir dedi. Şimdi gene soğan kürü yapmak istiyorum ama başımdan böyle birşey geçtiği içinde korkuyorum. Düzensiz regli görüyorum 20-50 gün arasında değiştiği içinde pek güvenemiyorum açıkçası. Bana bu konuda bilgi verebilicek aydınlatabilecek birileri var mı lütfen. Bende sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyorum, anne olmak istiyorum
benimde 3. GünümBen kist için yapmıştım 3 gün içmem yetti şimdi ise hamilelik için içiyorum 2. Günüm
Takipteyim kız senibenimde 3. Günüm
Takipte kal dostumTakipteyim kız seni
Her zamanTakipte kal dostum
öncelikle hayırlı olsun bebişiniz...Bende hamile kalmak için içtim geçen ay şimdi hamileyim
hadi inşallah Rabbimin izniyle hamile kalırsın, gelişmelerden haberdar et lütfenBen kist için yapmıştım 3 gün içmem yetti şimdi ise hamilelik için içiyorum 2. Günüm
ciddimisin inş sağlıkla bebeğini kucağıına alırsın. Darısı bizim başımızaBende hamile kalmak için içtim geçen ay şimdi hamileyim
Ben de 9 gün kullandım düşüğe sebep olduğunu duyunca bir de korunmasız ilişkiye de girmiştik bıraktım. O ay hamileydim, bir sıkıntı da yaşamamıştım. Yapıyorsanız daha sonrasında kürden sonra yani aradan bir adet dönemi geçtikten sonra niyetlenin bebeğe.saraçoğlunun kürü o, ben de yapmıştım ama düşükten sonra korunduğum dönem yapmıştım. gebe kalmadan önce yapmak gerekiyor diye biliyorum. videolarında anlatıyor saraçoğlu. bir de incir kürü var onu da kısa süreli yumurtlamaya yardımcı olarak öneriyor. ha faydasını gördüm mü, bilmiyorum valla, bunları denedikten sonra hamile kaldım ama yine düşük yaptım. sonra yine saraçoğlunun limon kürünü denedim (o pıhtılaşma için gebelikle ilgili değil) işte bu benim işime yaradı.
Teşekkür ederim Kisti yok ettiğini okumuştum hamile kalmaya yardımcı bir küröncelikle hayırlı olsun bebişiniz...
bende yapmak ıstyrm adetlerım duzenlı ama yıne de sakıncası olur mu çikolata kıstım de var ayanı zamanda bebiş istyrm.
Çok sağol canimInşallah sizede şifa olurciddimisin inş sağlıkla bebeğini kucağıına alırsın. Darısı bizim başımıza
İnşAllah Allahım isteyen herkese nasip etsinhadi inşallah Rabbimin izniyle hamile kalırsın, gelişmelerden haberdar et lütfen
Beyaz soğanı alıyorsun kaynayan suya 4 e bölerek atıyorsun. 5 dk da zaman tutuyorsun. Sonra ılığa yakın sıcak olacak şekilde yudum yudum içiyorsun 15 gün sabah akşam aç karna yapacaksın ben adetin 7. Günü başladımMerhaba kızlar nasıl yapılıyor bu kür
Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayımÇok sağol canimInşallah sizede şifa olur
Ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz ama deneyeceğim bir inşallah hepimize şifa olurBeyaz soğanı alıyorsun kaynayan suya 4 e bölerek atıyorsun. 5 dk da zaman tutuyorsun. Sonra ılığa yakın sıcak olacak şekilde yudum yudum içiyorsun 15 gün sabah akşam aç karna yapacaksın ben adetin 7. Günü başladım
Ben kist için başta doğum kontrol hapı kullandım kistim de büyüdü yanında da oluştu göğüslerde de. Başka doktora gittim soğan kürü yap sabah akşam araştır dedi. Adetim de 15 gün geçmişti kist yüzünden 2 gün sabah akşam içtim 3. Gün sabah içtim akşama kalmadı adet oldum ertesi gün doktora gittim 2 kist de gitmiş dediöncelikle hayırlı olsun bebişiniz...
bende yapmak ıstyrm adetlerım duzenlı ama yıne de sakıncası olur mu çikolata kıstım de var ayanı zamanda bebiş istyrm.