- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
- Konu Sahibi britneyyyyy
İğne ne içindiNasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne ne içindiNasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
İğne ne için ayrıca hamile olmadığından emin olduğun zaman başka dğşüpe sebep olabiliyor çünküBen aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz ama deneyeceğim bir inşallah hepimize şifa olur
Aylık iğne mesgyna korunma iğnesi canımİğne ne için ayrıca hamile olmadığından emin olduğun zaman başka dğşüpe sebep olabiliyor çünkü
Senin ilk bebişin mi olcak inşallahİğne ne içindi
Adet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin.Tum orta boy açık kahverengi soğanı dörde böl 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynat yemekten 10 dakika önce sabah-aksam yada oglen-aksam ılık iç.15 gün boyunca yumurtalama gunleri dahilNasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
adetin bittikten sonra başla sabah akşam kaynatıp iç. Taze olması gerekiyor. kokusu biraz rahatsız edebilir tadı çopk kötü değil, zorlanıp içemezsen içine limon sıkabilirsin tadı yumuşasın diye. Bende başlicam yarından itibaren bakalım inş sıkılmadan sabah akşam yapabilirim.Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
Tamam canım teşekkür ederimAdet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin.Tum orta boy açık kahverengi soğanı dörde böl 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynat yemekten 10 dakika önce sabah-aksam yada oglen-aksam ılık iç.15 gün boyunca yumurtalama gunleri dahil
İnşallah hayırlı haberler alırızadetin bittikten sonra başla sabah akşam kaynatıp iç. Taze olması gerekiyor. kokusu biraz rahatsız edebilir tadı çopk kötü değil, zorlanıp içemezsen içine limon sıkabilirsin tadı yumuşasın diye. Bende başlicam yarından itibaren bakalım inş sıkılmadan sabah akşam yapabilirim.
Evet canım senin peki?Senin ilk bebişin mi olcak inşallah
Benim bi oğlum var 5yaşında Allah kısmet ederse 2.ciyi istiyoruz. İğne vuruluyordum 2bucuk senedir bıraktım folik asit kullanmaya başlayacağım hayırlısı bakalımEvet canım senin peki?
Yahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadiMerhaba hanımlar hamile kalmak için soğan kürünü çok duydum çok okudum. Bende çoğu insan gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve pcos var bana bir kaç kişi soğan kürü yap içini temizler dedi. Allah'ın işi bende o ay hamile kalmışım ve soğan kürü yapıyordum. Maalesef sonrasında bebeğimi kaybettim doktora bunu söylediğim zaman ise, neden soğan kürü yaptın düşüğüne soğan kürü bile sebep olabilir dedi. Şimdi gene soğan kürü yapmak istiyorum ama başımdan böyle birşey geçtiği içinde korkuyorum. Düzensiz regli görüyorum 20-50 gün arasında değiştiği içinde pek güvenemiyorum açıkçası. Bana bu konuda bilgi verebilicek aydınlatabilecek birileri var mı lütfen. Bende sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyorum, anne olmak istiyorum
napalım işte artık doktor ve ilaçlardanda fayda görmeyince mucizelere inanmak istiyoruzYahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadi
Anlıyorum sizi lakin yapmayin lutfennapalım işte artık doktor ve ilaçlardanda fayda görmeyince mucizelere inanmak istiyoruz
Soğan kürünü üniversite zamanımda adet söktürmek için yapıyordum adet düzensizliği var bende ama gebelik riskinde bile zararlı diyorlarMerhaba hanımlar hamile kalmak için soğan kürünü çok duydum çok okudum. Bende çoğu insan gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve pcos var bana bir kaç kişi soğan kürü yap içini temizler dedi. Allah'ın işi bende o ay hamile kalmışım ve soğan kürü yapıyordum. Maalesef sonrasında bebeğimi kaybettim doktora bunu söylediğim zaman ise, neden soğan kürü yaptın düşüğüne soğan kürü bile sebep olabilir dedi. Şimdi gene soğan kürü yapmak istiyorum ama başımdan böyle birşey geçtiği içinde korkuyorum. Düzensiz regli görüyorum 20-50 gün arasında değiştiği içinde pek güvenemiyorum açıkçası. Bana bu konuda bilgi verebilicek aydınlatabilecek birileri var mı lütfen. Bende sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyorum, anne olmak istiyorum
Hayırlı haberlerini yaz inşallahBenim bi oğlum var 5yaşında Allah kısmet ederse 2.ciyi istiyoruz. İğne vuruluyordum 2bucuk senedir bıraktım folik asit kullanmaya başlayacağım hayırlısı bakalım
İnşallah canım yazarım tabiiHayırlı haberlerini yaz inşallah