• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık soğan kürü hamile kalmaya mı yardımcı oluyor yoksa düşük yapmayamı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz ama deneyeceğim bir inşallah hepimize şifa olur
İğne ne için ayrıca hamile olmadığından emin olduğun zaman başka dğşüpe sebep olabiliyor çünkü

Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
Adet bittikten 3 gün sonra başlayabilirsin.Tum orta boy açık kahverengi soğanı dörde böl 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynat yemekten 10 dakika önce sabah-aksam yada oglen-aksam ılık iç.15 gün boyunca yumurtalama gunleri dahil 😊

Nasıl yaptın canım ben aylık iğneyi yeni bıraktım adetlerim çok düzensiz nasıl yapayım
adetin bittikten sonra başla sabah akşam kaynatıp iç. Taze olması gerekiyor. kokusu biraz rahatsız edebilir tadı çopk kötü değil, zorlanıp içemezsen içine limon sıkabilirsin tadı yumuşasın diye. Bende başlicam yarından itibaren bakalım inş sıkılmadan sabah akşam yapabilirim.

adetin bittikten sonra başla sabah akşam kaynatıp iç. Taze olması gerekiyor. kokusu biraz rahatsız edebilir tadı çopk kötü değil, zorlanıp içemezsen içine limon sıkabilirsin tadı yumuşasın diye. Bende başlicam yarından itibaren bakalım inş sıkılmadan sabah akşam yapabilirim.
İnşallah hayırlı haberler alırız 🥰

Merhaba hanımlar hamile kalmak için soğan kürünü çok duydum çok okudum. Bende çoğu insan gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve pcos var bana bir kaç kişi soğan kürü yap içini temizler dedi. Allah'ın işi bende o ay hamile kalmışım ve soğan kürü yapıyordum. Maalesef sonrasında bebeğimi kaybettim doktora bunu söylediğim zaman ise, neden soğan kürü yaptın düşüğüne soğan kürü bile sebep olabilir dedi. Şimdi gene soğan kürü yapmak istiyorum ama başımdan böyle birşey geçtiği içinde korkuyorum. Düzensiz regli görüyorum 20-50 gün arasında değiştiği içinde pek güvenemiyorum açıkçası. Bana bu konuda bilgi verebilicek aydınlatabilecek birileri var mı lütfen. Bende sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyorum, anne olmak istiyorum :KK43:
Yahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadi

Yahu emin olmadan neden kür yapiyorsunz ki aklim almiyor. Ve bir daha sakin yapmayin sogan kuru öyle basit bise değil yilda bir kez yapilir her kafaniza estiginde yapmayın. Kür falan hikaye bence neler denedik omadi
napalım işte artık doktor ve ilaçlardanda fayda görmeyince mucizelere inanmak istiyoruz :(

Merhaba hanımlar hamile kalmak için soğan kürünü çok duydum çok okudum. Bende çoğu insan gibi hamile kalmaya çalışıyorum ve pcos var bana bir kaç kişi soğan kürü yap içini temizler dedi. Allah'ın işi bende o ay hamile kalmışım ve soğan kürü yapıyordum. Maalesef sonrasında bebeğimi kaybettim doktora bunu söylediğim zaman ise, neden soğan kürü yaptın düşüğüne soğan kürü bile sebep olabilir dedi. Şimdi gene soğan kürü yapmak istiyorum ama başımdan böyle birşey geçtiği içinde korkuyorum. Düzensiz regli görüyorum 20-50 gün arasında değiştiği içinde pek güvenemiyorum açıkçası. Bana bu konuda bilgi verebilicek aydınlatabilecek birileri var mı lütfen. Bende sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak istiyorum, anne olmak istiyorum :(
Soğan kürünü üniversite zamanımda adet söktürmek için yapıyordum adet düzensizliği var bende ama gebelik riskinde bile zararlı diyorlar

Back