• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü adet gecikmesi

Yazyagmuru38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2018
332
243
33
Merhaba arkadaşlar ben gecen ay sogan kürü kullandim ama hamile kalamadim adet oldum sadece yani bu ay da adetim 6 gün gecikti hamile olabilir miyim ? Aranizda sogan küründen dolayi adeti geciken oldu mu sogan kürü adet düzenler diye biliyordum düzensizlesti diyen var mi acaba ?

Test yaptırın soğan küründen olacağını sanmıyorum.
Hamilelik yoksa mevsimsel bi gecikme olabilir bende yaşıyorum şuan

Test yaptırın soğan küründen olacağını sanmıyorum.
Hamilelik yoksa mevsimsel bi gecikme olabilir bende yaşıyorum şuan
Biraz daha bekleyip test yapacagim tesekkür ederim acaba soğan kürü bir sonraki ay etkisini gòsterdi de hamile miyim diye düşünüyorum ümitlenmek de istemiyorum tabi :/

Biraz daha bekleyip test yapacagim tesekkür ederim acaba soğan kürü bir sonraki ay etkisini gòsterdi de hamile miyim diye düşünüyorum ümitlenmek de istemiyorum tabi :/
Testin sonucunu yaz canım gecen yıl benim adetim 7 gün gecikmisti kan verdim hamile degilmisim afedersinizde ı gun akşam ilişki oldu sabah bir baktım felaket adet olmuşum yani arada bir belkide tıkanıklık olup birlikte olunca açılıyor olabilir

Testin sonucunu yaz canım gecen yıl benim adetim 7 gün gecikmisti kan verdim hamile degilmisim afedersinizde ı gun akşam ilişki oldu sabah bir baktım felaket adet olmuşum yani arada bir belkide tıkanıklık olup birlikte olunca açılıyor olabilir
Tamam canim yazarim tabiki :) benim adetlerim düzensizdi zaten ama etraftan çok duydugum icin sogan kürü kullandim ve hep çok geciken adetim erkenden gelmisti ama bu ay da gelmedi hamile kalmis olsam keske :(

Tamam canim yazarim tabiki :) benim adetlerim düzensizdi zaten ama etraftan çok duydugum icin sogan kürü kullandim ve hep çok geciken adetim erkenden gelmisti ama bu ay da gelmedi hamile kalmis olsam keske :KK43:
Amin canim hayırlısıyla inşallah bende soğan kürü ne 1 eylül de basladim şu ana kadar sabah akşam yapıp ictim ama bugün akşam icmedim yarin sabah tekrar devam edecegim

Geçen ay 1 hafta içip bırakmıştım 3 gün kadar gecikmişti adetim ama soğan küründen dolayı mı oldu bilmiyorum. Birkaç günlük gecikmeyse çok önemli olduğunu sanmıyorum mevsimsel veya strese bağlı değişim de olabilir.

Geçen ay 1 hafta içip bırakmıştım 3 gün kadar gecikmişti adetim ama soğan küründen dolayı mı oldu bilmiyorum. Birkaç günlük gecikmeyse çok önemli olduğunu sanmıyorum mevsimsel veya strese bağlı değişim de olabilir.
Hmmm benim genelde hep düzensiz adetlerim canim maalesef yani sogan kürü adeti düzenliyor diye kullandim hem de hamilelik icin bakalim ben de merak ediyorum şu an 6 gün gecikti

Hmmm benim genelde hep düzensiz adetlerim canim maalesef yani sogan kürü adeti düzenliyor diye kullandim hem de hamilelik icin bakalim ben de merak ediyorum şu an 6 gün gecikti
Bir test yaptırın içiniz rahat olsun gebelik varsa çıkar zaten, bende 3 gün gecikince heyecanlanmıştım test yaptım negatif çıktı sonra da adet oldum zaten. Önceden öğrenince insan beklentiye girmiyor en azından

Bir test yaptırın içiniz rahat olsun gebelik varsa çıkar zaten, bende 3 gün gecikince heyecanlanmıştım test yaptım negatif çıktı sonra da adet oldum zaten. Önceden öğrenince insan beklentiye girmiyor en azından
Eczaneden test alip yaparim bakalim kan vermekten yoruldum artık insallah hayirlisiyle meleklerimiz gelir

ben soğan kürü yaptım o ay adet oldum sonraki ay hamileydim senin de öyle olmuştur büyük ihtimalle hayırlısı olsun hakkında
Aaa gercekten mii çok sevindim sizin adiniza hayırlı olsun canim :) insallah benim de öyle olmustur valla icime biraz da olsa umut dogdu şu an demekki diger ayda etkisini gösterebiliyomus :) sizin de mi gecikti adetiniz nasil anladiniz hamile oldugunuzu ?

Aaa gercekten mii çok sevindim sizin adiniza hayırlı olsun canim :) insallah benim de öyle olmustur valla icime biraz da olsa umut dogdu şu an demekki diger ayda etkisini gösterebiliyomus :) sizin de mi gecikti adetiniz nasil anladiniz hamile oldugunuzu ?
sağol canım ama kimyasal oldu maalesef ilerlemedi ama kimyasal olmasının soğan kürü ile ilgisi yok yumurtalarım kalitesiz benim 39 yaşındayım ondan yani
gecikme değilde adetimin 24. günü lekelenmem oldu durdu sonra adetten 2 gün önce tekrar başladı sökülemiyorum sandım hamileliğe yormadım hiç bi türlü kanama gelmeyince test yaptım pozitif çıktı ama sonra kimyasal oldu

sağol canım ama kimyasal oldu maalesef ilerlemedi ama kimyasal olmasının soğan kürü ile ilgisi yok yumurtalarım kalitesiz benim 39 yaşındayım ondan yani
gecikme değilde adetimin 24. günü lekelenmem oldu durdu sonra adetten 2 gün önce tekrar başladı sökülemiyorum sandım hamileliğe yormadım hiç bi türlü kanama gelmeyince test yaptım pozitif çıktı ama sonra kimyasal oldu
Çok gecmis olsun canim :( ben de 2 sene önce kimyasal gebelik yasadim ama kür kullanmamistim kendiligimden kalmistim benimde lekelenmem olmustu sonra test yaptirdim hcg 47 cikti ertesi gün düşük yaptım sonra da hamile kalamadim maalesef sogan kürünü de cok duyunca yapmak istedim

Mrb canim bence alakasi var kurle bende yaptim o ay kimyasal geçirdim

Back