• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sogan kürü acil

gravity

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
2.528
652
163
kızlar çok acil bir sorum var 25 ekimde 7 haftalık düşük yaşadım.daha sonra kalan parça varmı diye kürtaja aldılar.ama 25 ekimden beri kanamam devam ediyor çok az günde bir iki damla şeklinde geliyor ama cok uzun zaman oldu ve de karnımda hafif sancı var.ayrıca biraz midem de bulanıyor.doktora gitmek istemiyorum eğer parça varsa da tekrar kürtaja girmek istemiyorum.o yuzden soğan kürünü uygulamaya karar verdim su an az da olsa kanamam devam ediyor sakıncası olurmu acaba herhangi bişey kaldıysa temizlermi

cnm benimm böle bi konuda kesinlikle doktora gitmek istemiyrm demeee ilerde senin için büyük sorunlara yol açabilirsin.soğan suyu etkili ama senin durumun çok farklı zarar verebilirsin bence hemen doktora gittt

artık doktorlara güvenim kalmadı onlar 2-3 düşük yaşamadan test bile yapmıyorlar.umursamıyorlar doğru düzgün zaten.belki parça varsa kendim düşürebilirim benim sinirlerim çok gerilmeye başladı parça varmı onu bile tam bilmiyorum 19 gün oldu nasıl hala kan gelebiliyor.

canim bencede doktora gitmelisin sogan kuru benm bildigim hamile kalamayanlar icin yapilmasi gereken birsey,ve adeti geciktiriyor cunku ben denedim eger adetin gecikirse senin icin pek iyi olmaz kanamalrin duzensiz olur ve neyin ne oldugunu anlayamzsin

canım soğan kürü İbrahim Saraçoğlunun polikistik over sendromu için önerdiği bişey. yumurtalıklarının kistlerden temizlenmesini sağlıyo ve kullananlarda genellikle kistler atıldığı için daha çok akıntı, kanama, erken adet görülebiliyor. bence sen onu yapma. doktoruna güvenini kaybettiysen başka bi doktor araştır ona git. ama ihmal etme. geçmiş olsun.

bıraz once soğan kürünü kaynattım içecektim ama dediğiniz gibi yapmayım en iyisi bayram sonuna kadar kanamam bitmezse doktora gideceğim.ama inanın artık vajinal ultrasona falan girmek istemiyorum.

Back