slm kızlar.soğan kürünü geçen ay (tahmini )adetime 15 gün kala 12 gün uyguladım.daha sonra 21 gün incir kürü uyguladım.17 gün gecikmeylede olsa adet oldum.başlangıçta 3 gün çok az ve çok koyu renkli(siyah) ve krem gibi aktı. son 2 gündür normal rengine döndü.ben kürlerin işe yaradığını düşünüyorum.
sizlerden bu kürleri kullanan ve bu sonuçları gören varmı?
canim sen normal adet olamiyormuydun duzenledimi yani seninkini
zug canim senle sikintiiz ayni ben dogum kontrol haapina baslamak istemiyorum cunku biliyorum birakinca gene kesilecek adetim nasil kullandigini banada yazarmisin kac gun ictim beraber mi ictin bu benim icin cok onemli gercekten tesekkur ederim cevabin icin cok sevindin ya
Geçmiş olsun rüzgarcım bende 1 ay önce kürtaj oldum 8 haftalıktı gelişmedi alındı kanamam fazla yok bende onun için içicem soğan suyunu 15 gün yeterlimi?
Merhabalar arkadaşım nasıl bir hareket bekliyorsun hareket istiyorsan en erken gebelik belirtilerine gelkaydirigubbakcemileGeçmiş olsun yaşadıkların çok üzücü..Bu topik niye bu kadar sakin kızlar?
Prolaktin için dostanex diye ilaç düşürebiliyor ..Değerin düşmüş çok iyi Prolaktine dikkat et gebeliğe engel.kızlar yardım adetım 4 aydır az prolaktın 39 u 4 sonra testte 15.14 cıktı prolaktınmı bu yazın ne olur bilenler.
Emzirenler için soğan kürü zararlı ...kızlar emzirirken soğan kürü içmenin zararı varmıdır acaba. bilen yada fikri olan varsa cevap yazsın lütfen.
Ameliyatlık kistler içinde soğan kürü öneriliyor herkese şifa olsunArkadaşlar benim rahmimde değil de rahmin girişinde kist çıktı.Doktor ameliyatla alınabilir ilaç geçirmez dedi.Soğan suyu işe yarar mı ameliyatlık kistlerde acaba?:çok üzgünüm:
zug 42 gunden sonra kullanmiyormuyuz canim anlamadim incir kuru 42 gun demissin ama sonra ne olacak ayrica simdi arada sogan suyu iciyorum adetim gecikti yok getiremiyorum ne yapsam yok agrilarim var ama bende sen gibiyim ilacsiz adet olamiyorum bu olay beni delirtiyor simdi incir kurune baslasammi sogan suyu icerken ayrica hayit tohumu falan filan kullaniyorum ama bilmiyorum canim cok tesekkur ederim cevabin icin saol
Ameliyatlık kistler içinde soğan kürü öneriliyor herkese şifa olsun