Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar slm bendede pco hastalıĞı var doktorun dedİĞİne gÖre ama adetlerİm dÜzenlİ yumurtalarım Çatlamıyo 3 yıldır tedavİ oluyorum 3 klomen 2 aŞılama artık tek Şans tÜp bebek dedİler yumurtalarımı Çatlatamıyolar ben de bu ay soĞan kÜrÜne baŞladım ayın 20sİnde reglİ oldum 26sında soĞan kÜrÜne baŞladım bugÜn 5,gÜnÜm akıntım var İnŞ. Sebebİ olur hamİle kalmamın gelİŞmelerİ sİze yazacam artık bende gÜn gÜn
allah hepİmİzİn yardımcısı olsun İŞİmİz gerÇekten Çok zor
Kızlar slm bendede pco hastalıĞı var doktorun dedİĞİne gÖre ama adetlerİm dÜzenlİ yumurtalarım Çatlamıyo 3 yıldır tedavİ oluyorum 3 klomen 2 aŞılama artık tek Şans tÜp bebek dedİler yumurtalarımı Çatlatamıyolar ben de bu ay soĞan kÜrÜne baŞladım ayın 20sİnde reglİ oldum 26sında soĞan kÜrÜne baŞladım bugÜn 5,gÜnÜm akıntım var İnŞ. Sebebİ olur hamİle kalmamın gelİŞmelerİ sİze yazacam artık bende gÜn gÜn
allah hepİmİzİn yardımcısı olsun İŞİmİz gerÇekten Çok zor
SoĞan kÜrÜ nedİr nası olur????? LÜtfen bana yazın............
ben her yerde yazıyorum bunu ama burada yine yazacağım.
25 yaşındayım ve ilk regl olduğumdan beri pco tablosu var. iki ayda bir regl oluyordum. senelerce doğum kontrol ilaçları kullandım düzelme olmadı.
bu soğan suyunu tam tarif edildiği gibi aksatmadan 2 kere yaptım. hormon testlerim de dahil olmak üzere düzene girdim. yani şimdi normal sınırlarda regl oluyorum ve hormon testlerime bakan doktor pco tablosu yok dedi. eski sonuçlarımı aldım 4-5 sene önceki, aradaki yıllarda yapılan testlerin hepsini oturdum karşılaştırdım. soğandan sonra müthiş bir düzelme var.
şimdi klomen falan kullandığım için soğan kürüne devam etmiyorum ama ilk fırsatta devam edicem. hatta incir kürünü de yapıcam.
saraçoğlu'nun soğan kürü işe yarayınca annem de çınar yaprağı kürünü yaptı, kireçlenme için. o da hiç olmadığı kadar düzelme olduğunu söylüyor. ben bu adama güveniyorum. ama sadece bu adama :)
hala denemeyenler şu soğan kürünü bi denesin bence.
evet hormon testleriyle birlikte ultrasonda da baktırdım hemen. doktor kistler var yine demisti ama benim gordugum kadariyla eskisine gore azdı. tek duzelmeyen belirti oydu yani.
bir de su var, ben baslarken tek istedigim regl olmak icin ilac kullanmak zorunda kalmamakti. sogan dogal dedim, en azindan ilaca gerek kalmaz dedim. ve simdi duzene girdigim icin cok mutluyum. keske toptan gecse..