• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan+incir kürü+ovulasyon testi=hamileyim

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

Iyi akşamlar...incir kürüyle geçen yıl ben de gebe kalmıştım ama 10 haftalıkken kürtaj oldum.bebek gelişmedi.daha sonra soğan ve incir klürü denedim olmadı.şimdi tedavi görüyorum bugün aşılama yapıldı.aşılamayla gebe kalan var mı?lütfen yardım...[/Qhayırlısı ins tutar bende oldum ama tutmadı seninki tutar ins

Bundan 2 ay önce bende incir kürü uyguldım.İlk 21 günlük süreyi doldurdum 7 gün ara verdim sonra yeniden başladım aradan 4-5 gün geçti hamile olduğumu öğrendim ve bıraktım sonra aradan 2 gün geçti kanamam başladı doktora gittim bebek görünmüyordu kan testi yaptıdım 306.küsürlü bişey çıktı bebek gelişmemişti takip altına alındım 3 gün sonra doktora gittim bu seferde bu değer 2-3 katlaması gerekirken 80-90 kadar arttı sonra 4 gün sonra doktora gittim ve bebek düştü.Şimdi bir arkadaşımızda incir kürünü kullandığını ve hamile kaldğını sonra bebek gelişemeyince kürtaj olduğunu söyledi.Aklıma şu soru takıldı bu sefer acaba bu incir kürü hamile kalmayı kolaylaştırırken bebeğin gelişimini mi engelliyor yoksa?İncir kürü uygulayarak hamilekalan varsa bebeğin sağlık durumunu söyleyebilirmi?Ben yeniden incir kürü ugulamayı düşünüyordum fakat bu soru aklıma takılınc bu sefer korkmaya başladım

arkadaşlar merhaba bende gecen ay soğan kürü uyguladım ilk defa ilaçsız adet oldum ve adetimin ikinci gününden beri incir kürü yapıyorum bu incir kürü sabah akşam ayrı hazırlıyorum 2.5 su bardağı suyu kaynatıp uyguluyorum havuçta atıyorum 8.dakikadan sonra doğrumu uyguluyorum acaba yardımcı olursanız çok sevinirim bu ayda olmazsa aşılama için doktora gideceğim sanırım hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba bende bu sitenin sıkı takipçilerindenim bende çikolata kisti var sol yumurtalıkta 3,5 cm ve ağrıdan geberiyorum sanırım dahada büyüdü gittiğim doktor gebeliğe engel değil dedi 1 yıl süre verdi bu arada yaşım 35 ben 4 ay kadar soğan suyu ve 1 kez encir kürü yaptım malesef bana yararı olmadı bu ay reglimide çok az oldum ama akıntım biraz fazlalaştı Allahım bana ve isteyen herkese :emir_bebek: ver inşallah

arkadaşlar bende 2 senedir çocuk için uğraşıyordum. eşimde de ben de de problemler vardı. öncelkle eşime varikosel teşhisi kondu ve 4 temmuz 2009 da ameliyat oldu. bende de kist vardı ve adetlerim düzensizdi. Doktor polikistik bir görüntü var demişti. önümüzdeki aydan itibaren klomen kullanmaya başlayacaktık. ama ilaçtan önce bu kürleri uygulamak istedim. kasım ayında soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam içtim. ultrason çektirdim ve kistim kaybolmuştu. her zaman geciken adetim ise tam zamanında yani 25 kasımda geldi. ben ara vermeden incir kürüne başladım. 21 gün incir küründen sonra adet günüme kadar 8-10 gün ddaha soğan kürü yapayım dedim ve bugün yani adetime 5 gün kala merakıma yenilerek kan testi yaptırdım.çünkü kistimin kaybolduğunu duyunca bu kürlere çok inanmıştım.ve yanılmadım. beta hcg 72.17 çıktı.yani hamileyim. henüz çok erken biliyorum ama soğan kürü ya da incir kürü işe yarıyor mu? diyenlere bir cevap olsun istedim. inşallah ben ve bütün arkadaşlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. son olarakta bu ay ovulasyon testi almıştım. 14. gün 2 koyu çizgiyi yakaladım. o gün ve ertesi günleri değerlendirdik.:lepi::lepi:
hayırlı olsun canım...darısı başımıza...benimde muayenede tahlillerde sadece prolaktinim biraz yüksek çıktı.adet düzensizliğim var.doktor ilaç verdi içiyorum.inşallah bizde en kısa zamanda hameli kalırız..RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İÇİNDEDE BİZLERE...:emir_bebek:

Bende sogan kürüne basladim bugün 2 ci günüm insallah hepimiz anneligin tadina bakariz.

Hayirli kandiller

Merhaba Arkadaşlar

Bende bugün itibariyle soğan suyuna başladım.Tadı bayağı kötü ama belki faydası olur.Ben doktora gitmedim ama daha önceden bekarken yumurtalıklarımda iltihap vardı ve şuan yine başladığını düşündüğüm için başladım soğan suyuna iltihaptan arınmam lazım daha sonra inş. ALLAH çocuk nasip eder hepimize.Dualarım sizinle

Allahmkucagina almayi nsip esin!Tebrik ederim! Guzel bir duygu guzel bir hber Allahim devamini nasip etsin!

Bende soğan suyu içiyorum sabah akşam inş. Faydasını görürüm.sonra incire başlıcam bende.3 yıllık evliyim fsh yüksekliği var.rabbim emeklerimizin karşılığını verir inş.

Back