• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan+incir kürü+ovulasyon testi=hamileyim

gözünüz aydın bende 10 gündür soğan suyu içiyorum düzenli adet olabilmek için 3.5 yıllıkta evliyim nasip olursa çocukta istiyoruz incir kürünü bende deneyeyim

kızlarrr mrb
bende yaklaşık evlliligim 4 bitti 5 e girdikk
ve çoçuk istiyoruz ilk 3,5 sene vajinusmusla ugraştık şimdide bebek içinnn
ve aralıkta aşılama yaptırmıştım tutmadı bu ayda olacaktı ama doktor izinliymiş bende kürlere başladımm
eşimde sperm ileri hareketliliği 0 dı..ona keçi boynuzu kürü kendimede incir kürü yapıyorum
sogandan başlamadım çünkü kistim yoktuuu sizcee sogandanmı başlasaydımm.
ayrıca hamile olanları tebrik ederim inşallah allah kucaklarınızada almayı nasip eder
VE MUTLAKA HAMıLE OLACAGIZ ıNANIYORUUMMM KIZLARR

ben de merak ediyorum..kisti olmayan soğan kürünü yapmalı mı?
du bakalım birileri açıklar elbet

Son düzenleme:
:1no2:slm kızlar ben yeniyim.Derdimi paylaşabileceğim kimse yok.Çünkü biriyle konuştuğumda her ay soruyorlar 'Hamile misin'Mahalle baskısı. Ben de bütün arkadaşlarıma artık istemediğimizi korunduğumuzu söyledim. Offfffffff

:1no2:slm kızlar ben yeniyim.Derdimi paylaşabileceğim kimse yok.Çünkü biriyle konuştuğumda her ay soruyorlar 'Hamile misin'Mahalle baskısı. Ben de bütün arkadaşlarıma artık istemediğimizi korunduğumuzu söyledim. Offfffffff

canım hep bu cevre yüzünden sitrese giriyoruz sankı onlara düştü kaygısı.burda seni anlayacak okadar arkadaşların olacakkı her sıkıntını rahatlıkla anlatacaksın

Kimse yok anlaşılan.Ben biraz daha kendimden bahsedeyim.9 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum ve 3,5 yıl önce bir düşüğüm var ve güleceksiniz ama ikisine de korunurken hamile kaldım.Şimdi 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor .Hiçbir problem yok tıkır tıkır adet görüyorum,mesela geçen ay ilaç filan kullanmadan birisi 18 diğeri 19 mm 2 yumurtam vardı 14.gün amaaaaaaaaaa sonuçmafoldumben. DURUM BÖYLE ıKEN BOŞ YERE ıLAÇ KULLANMAK ıSTEMıYORUM. DR A GıDıYORUM HEMEN DAYIYOR KLOMEN ı ıHTıMALı ARTTIRIYORMUŞ. OFFFFFFF Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapacağm bakalım.Dualarınıza beni de katın olur mu

Kimse yok anlaşılan.Ben biraz daha kendimden bahsedeyim.9 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum ve 3,5 yıl önce bir düşüğüm var ve güleceksiniz ama ikisine de korunurken hamile kaldım.Şimdi 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor .Hiçbir problem yok tıkır tıkır adet görüyorum,mesela geçen ay ilaç filan kullanmadan birisi 18 diğeri 19 mm 2 yumurtam vardı 14.gün amaaaaaaaaaa sonuçmafoldumben. DURUM BÖYLE İKEN BOŞ YERE İLAÇ KULLANMAK İSTEMİYORUM. DR A GİDİYORUM HEMEN DAYIYOR KLOMEN İ İHTİMALİ ARTTIRIYORMUŞ. OFFFFFFF Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapacağm bakalım.Dualarınıza beni de katın olur mu

canım bak bir oğlun varmıs burda yıllardır hiç evladı olmayanlar var benim beşinci yılım olacak ama hala meleğim gelmedi rabbim sana bir evlat nasip etmiş sıkma canını olur inşallah en kısa zamanda

Kimse yok anlaşılan.Ben biraz daha kendimden bahsedeyim.9 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum ve 3,5 yıl önce bir düşüğüm var ve güleceksiniz ama ikisine de korunurken hamile kaldım.Şimdi 1 yıldır uğraşıyoruz olmuyor .Hiçbir problem yok tıkır tıkır adet görüyorum,mesela geçen ay ilaç filan kullanmadan birisi 18 diğeri 19 mm 2 yumurtam vardı 14.gün amaaaaaaaaaa sonuçmafoldumben. DURUM BÖYLE İKEN BOŞ YERE İLAÇ KULLANMAK İSTEMİYORUM. DR A GİDİYORUM HEMEN DAYIYOR KLOMEN İ İHTİMALİ ARTTIRIYORMUŞ. OFFFFFFF Bu ay eşime keçiboynuzu kürü yapacağm bakalım.Dualarınıza beni de katın olur mu

sen burdaki bi çok arkadaşımızdan bende dahil daha şanslısın o duyguyu tatmışsın biz tadamadık henüz inşallah ikinci bebişinde olur...

Haklısınız ama şu an itibariyle yok birbirimizden farkımız.Ne olur sizi anlayamayacağımı filan düşünmeyin.ınşallah sizler de bebeklerinizi kucağınıza alınca anlayacaksınız. Hem bu sefer bir de çocuğun başlıyor 'Benim niye kardeşim yok 'demeye onun ne kadar yalnız olduğunu görüyorsun kahroluyorsun bir de sen de çok istiyorsan çarpı 2.Of yarabbim sen hayırlısı ise cümlemizi 2010 da anne yap.1 çocuğum var diye beni dışlamayın ne olur.

Haklısınız ama şu an itibariyle yok birbirimizden farkımız.Ne olur sizi anlayamayacağımı filan düşünmeyin.İnşallah sizler de bebeklerinizi kucağınıza alınca anlayacaksınız. Hem bu sefer bir de çocuğun başlıyor 'Benim niye kardeşim yok 'demeye onun ne kadar yalnız olduğunu görüyorsun kahroluyorsun bir de sen de çok istiyorsan çarpı 2.Of yarabbim sen hayırlısı ise cümlemizi 2010 da anne yap.1 çocuğum var diye beni dışlamayın ne olur.

öyle şey olur mu? benim de 6.5 yaşında bir kızım var. kızımda hiçbir sorun yaşamamıştım.istediğim zaman hamile kalmıştım. ama 2. için 2 senedir uğraşıyordum. tabii ki hiç çocuğu olmayanlar için daha zor bir durum. ama çocuğunuzun yanlızlığını görmek neden benim kardeşim yok sorularına muhattap olmak çevrendekilerin çocuğun olmadığına inanmaması her ay aynı hayal kırıklıkları... bence sen haline şükret seninkide dert mi bizim hiç yok anlayışından çok birbirimize destek olmalıyız.

Haklısınız ama şu an itibariyle yok birbirimizden farkımız.Ne olur sizi anlayamayacağımı filan düşünmeyin.İnşallah sizler de bebeklerinizi kucağınıza alınca anlayacaksınız. Hem bu sefer bir de çocuğun başlıyor 'Benim niye kardeşim yok 'demeye onun ne kadar yalnız olduğunu görüyorsun kahroluyorsun bir de sen de çok istiyorsan çarpı 2.Of yarabbim sen hayırlısı ise cümlemizi 2010 da anne yap.1 çocuğum var diye beni dışlamayın ne olur.

yanlış anladın biz seni dışlamıyoruz.sadece bizden daha şanslı olduğunu hatırlıyoruz sana rabbim ikinci yavrunuda kucağına almayı nasip etsin...

Hepinize teşekkür ederim.Hayatta hiçbir şeye ben onu isterken sahip olamadım hani o secret filan var ya hikaye.Şimdi bu bebişi de istemesem olacakmış gibi geliyor .Bir arkadaşım artık tamamen vazgeçmiş.ılk çocuğunun ne kadar sakladığı şeyi varsa bebek arabası dahil vermiş,o ay hamile kalmış.Bir boşverebilsem.Ama algıda seçicilik mi bilmem de ne kadar hamile haberi alıyorum çevremde,gazeteyi açıyorum hamilelikle ilgili haberler vs vs hatta bir arkadaşım tek tüp ile ilk ay hamile kaldı.Ne dersiniz rabbim bize de verecek mi...?

merhaba arkadaslar allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah rabbım su emeklerımızı bosa cıkarmasın bende sızınle kader ortagıyım esımde morfolojı ve hareketlılık problemı var 2bucuk yıldır ıstıyoruz bebegımızı ama cok bekletıyor bızı klomen yumrt takıbı falan fılan hıcbırınden sonuc alamadık bende de yumurtlama azlıgı var ıncır ve sogan suyu ıcıyorum sorum ıncır ıcmeyı bıtırdım kasıklarımda agrı var sızded deoldumu acaba belıme dehafıf sancı gırıyor dıyorum acaba yumurtalarımmı catır catır buyuyor ınsallah oyle olmustur

eeb1975 bende senın gıbıyı dusunuyorum uzulme canım ya sankı dıyorum benım ınadıma her hamıle sokakata tvde gozumun onune cıkıyor ya bız gormek ıstıyoruz bende anlamadım bızımde olucak ınsallah bır vaktı vardır elbet rabbım kımseye kaldıramıyacagı yuku vermezmıs hıc bır kulununda kotulugunu ıstemez bu ınanacımızla hersey duzelıcek belkıde hıc ummadıgımız anda bıze merhaba dıycek meleklerımız

Ne mutlu sana ablacim darisi bizlerin basina :(: kizlar

kizlar biraz arastirdim ama
Kür: Polykistik over’e, erken menopoza ve miyomlara karşı
ıki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
Alintidir

Son düzenleme:
nasıl yapıyorsunuz bu kürü kızlar banada söleyin bide ben yapayım ama bnm sorunum fsh yüksekliği işe yararmı dersiniz????

slm.soğan suyu fsh yüksekliğinde de işe yarıyormuş .ayrıca aslanpençesi kürünün de işe yaradığını duymuştum.ibrahim saraçoğlunun sitesinde kürün tarifi var.Allah şifa versin

arkadaşlar ben şuanda soğan kürünü uyguluyorum ve bugün nihayet bitti.şimdide incir kürü uygulamak istiyorum ne zaman başlamalıyım hemenmi.lütfen acil cevap

Back