• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan+incir kürü+ovulasyon testi=hamileyim

ben siteye yeni üye oldum. 1,5 yıldır evliyim ve 7 ekim 2009 da çikolata kisti ameliyatı oldum.
ben de soğan ve incir kürü kullanmak istiyorum ama hangi tarihlerde ve ikisini aynı andamı yoksa ayrı mı kullanacağımı iyice karıştırdım.Tarihler konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

gözün aydın canım allah sağ salim bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin...seni okuduktan sonra bendeheveslendim, önümüzdeki ay soğan kürü ve incir kürüne başlamalıyım...ve ovulasyon testi:) tekrar gözünüz aydın darısı biz bebek bekleyenlarin başına...rabbim bebeklerimizi tez zamanda kucağımıza almamızı nasip etsin

slm arkadaşlr....şimdi bende bu kürü yapmak istiyrum...sorun benim eşimde....onada keçiboynozu yapıyorum.....ben geçen ay tüpbebek yaptırdım....sonuç negatif...henüz adet olmadım ama....adetim normalde geçti bu kürleri incir,soğan kürünü tam olarak nezaman başlayacağım...vede nasıl yapacağım aydınlatırsanız tam olarak arkadaşlar sevinirim......teşekkür ederim....allah emeklerimizi boşa salmaz inşllh....opuyorumnanaktan

kıslar bende yapacam bu kürleri ne zaman başlıcamızı nasıl yapacağımızı yazar mısınız lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

saraçoğlunun sitesinde var arkadaşlar doğrusu orada bakın net bir şeilde yazıyor..allah gönlümüze göre versin inşallah

bende başladım soğan kürüne :) allah emeklerimi ve emeklerinizi boş çıkarmasın kızlar...yanlız sabah kahvaltıdan önce soğan suyunu içiyorum akşamda yatarken içiyorum yani akşam yemekten önce olmuyor, bunun bir sakıncası var mıdır? ayyyyyyy allahım kısmet et nolur bebeklerimizi bize, kolay değilmiş...incir kürünede soğan kürü bittikten hemen ertesi gün mü başlamamız gerekiyor??? umarım sorularım size saçma gelmiyordur kızlar inanın ben bile bazen ne yaptığımı şaşırır oldum şu bebiş yüzünden ve sanki kimse beni anlamıyormuş gibi hissediyorum bazensenağlama

Arkadaslar ben bisey soracam ben bu ay sogan kurunu iciyom incir kurunu ne zaman yapmaliyim
birde ben adetim gecikmeli olunca dedim bi ovulasyon testi aliyim eczaneye gittim dediki ilk defa duyuyom ben yanlis yeremi gittim

Ya hiç bir sorunu olmayanlar onlar ne yapsın. Sebepsiz infertilite yani... Hadi sizin sebebi belli çare bulunuyor. Biz ne yapalım??? Ne kür ne doktor ne aşılama yok yok yok... Sonuç ; herşey normal bekleyin.......beklemektende sebepsizliktende bıktım artık... Olmayacak işte sebepsiz hemde....

arkadaşlar acil bişey soracam.....bu ovulasyon testi alırken eczaneden ne diye alıcaz.....özel bir ismi varmı......

sordugun sorunun ıcınde cevbıda var ovulasyon testı dıe alacaksın canm baska adı yok dıe bılıorum

inşallah sag salim bebeginize kavuşursunuz bu kürler nasıl oluyo kısaca açıklarmısınız?

bende incir kürünü denedim 21 gün içip 3 gün ara verip tekrar denedim ama olmadı soğan kürünü ise kokundan dolayı içemedim

bende diyet yapiyordum ve yuruyus cayida sekersiz icemiyordum bende her cay ictigimde karanfil attim icine ve o ay hamile kaldim gerci 2ay olmustu korunmayi birkalai ama sonra baktim karanfil hamile kalmayi kolaylatiriyormus ama benim bebegimin kalbi durdu kurtaj olmak zorunda kaldim bence karanfil faydasi var

Iyi akşamlar...incir kürüyle geçen yıl ben de gebe kalmıştım ama 10 haftalıkken kürtaj oldum.bebek gelişmedi.daha sonra soğan ve incir klürü denedim olmadı.şimdi tedavi görüyorum bugün aşılama yapıldı.aşılamayla gebe kalan var mı?lütfen yardım...

Back