• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan+incir kürü+ovulasyon testi=hamileyim

merhaba bende soğan kürü takipçilerindenim. araştırmalarıma göre incir kürüne adetin ilk günü başlanıyor ve 21 uyguluyosun. ikinci kez uygulamak istersen de 7 gün ara verip terar 21 gün uyguluyorsun., Allahım inşallah uğraşlarımızı geri çevirmez, dualaşalım, sevgiler...

Arkadaşlar benimde 6 yaşında bi oğlum var ikinci çocuk için uğraşıyoruz yumurtlama testi verdi doktor düşük çıktı bu sağon ve incir kürleri nasıl yapılıyor bende yapsam faydasını görürmüyüm yardımcı olurmusunuz lütfen arkadaşlar

sevgili yasmin , bende soğan kürüne yeni başladım. ibrahim saraçoğlunun ve diğer sitelerden yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgilere göre kür şu şekilde oluyor:
2 su bardağı klorsuz kaynayan suya,yemeklik beyaz soğanı (üstü kahverengi kabuklu olan içi sarı olacak mor yada kırmızı olmayacak ) 4 veya 6 ya bölüp atıyorsun. 5 dak. kaynatıp ocaktan alıp, ılımaya bırakıyorsun. öğle ve akşam yemeklerinden 10 dak önce içiyorsun. her defasında taze olarak yapman gerek. bu küre beklenen adet tarihine 15 gün kala başlaman gerekli. olurda adetin başlarsa bile, bırakmak yok 15 e tamamlıcan.
gelelim incir kürüne;
oda soğan gibi, ama 3-4 kuru incirle 2 bardak klorsuz kayanayan suya atıp kürü hazırlıyorsun.
21 gün uygulayıp 7 gün ara veriyorsun. istersen bu aradan sonra bir 21 gün daha uygulayabilirsin.
Allahım inşallah gönüllerimizdekini nasip eder...
Dualaşalım olur mu...

sizin adınıza çok sevindim ama bende işe yaramadı maalesef...

sevgili estamp;
bence ümidini hemen kaybetme, yalnızca nette duyduklarımla olsa belki bende bu kadar emin olmazdım, ama gerçek hayatta yaşananlara tanıklık ettiğim için başladım bu kürlere. yakın tarihlerde örnekleri var. Daha dün, soğan kürü kullanan ablanın 2. ayında hamile olduğu haberini aldım. Yine de Takdir Allah'ındır. İnşallah bizleride sevindirir. Dua ve inancımızı kaybetmeden Ondan istemek gerek. Elbette kür bir araçtır, fakat vesileyi kılan da Rab'tır. Dualarda buluşalım...

sizin adınıza çok sevindim ama bende işe yaramadı maalesef...

ben de uyguladım ve sonuç alamadım..
umutsuz olmamak lazım..ha diyince de olmuyor demek ki...hani "öpüşünce hamile kalınıyor mu?" diye sorarlar ya :roflol: onun gibi içer içmez de hamile kalınmaz heralde diye düşünerek kürlerime devam etme kararı aldım..ilk aydan pes etmek bize göre değil tabiki de :olmaz:

mrb arkadaşlar ovulasyon testi aldım kaçıncı gün başlıycam ve nasıl yapılıyor yazarsanız sevinirim

siklusunun yani adet döngünün kaç günde bir olduğuna bağlı olarak testi yapacaksın. içinde yazıyordu benim aldığım testin. mesela benimki 28 günlük periyot o yüzden adetin ilk gününü (1. gün olarak sayıyorsun daima) yani 12 günde yapmam gerekli olduğu yazılı testte. akşam 6 gibi yaptım ben ilk başta tek çizgi çıktı. ertesi gün iki çizgi çıktı yani 24-48 saat arasında yumurtlama oalcak demek ve o günlerde ilişkiye girmen lazım. kolay gelsin ...

ben de merak ediyorum..kisti olmayan soğan kürünü yapmalı mı?
du bakalım birileri açıklar elbet

saraçoğlu diyorki önce soğan kürünü ardından incir kürünü yapın hamilelik için bir nevi doktorların tedaviden önce 1ay doğum kontrol hapı verip rahimi temizleyip tedaviye hazır hale getirmesi gibi..umarım anlatabilmişimdir

sevgili yasmin , bende soğan kürüne yeni başladım. ibrahim saraçoğlunun ve diğer sitelerden yaptığım araştırmalar sonucu edindiğim bilgilere göre kür şu şekilde oluyor:
2 su bardağı klorsuz kaynayan suya,yemeklik beyaz soğanı (üstü kahverengi kabuklu olan içi sarı olacak mor yada kırmızı olmayacak ) 4 veya 6 ya bölüp atıyorsun. 5 dak. kaynatıp ocaktan alıp, ılımaya bırakıyorsun. öğle ve akşam yemeklerinden 10 dak önce içiyorsun. her defasında taze olarak yapman gerek. bu küre beklenen adet tarihine 15 gün kala başlaman gerekli. olurda adetin başlarsa bile, bırakmak yok 15 e tamamlıcan.
gelelim incir kürüne;
oda soğan gibi, ama 3-4 kuru incirle 2 bardak klorsuz kayanayan suya atıp kürü hazırlıyorsun.
21 gün uygulayıp 7 gün ara veriyorsun. istersen bu aradan sonra bir 21 gün daha uygulayabilirsin.
Allahım inşallah gönüllerimizdekini nasip eder...
Dualaşalım olur mu...

arkadaşım 4tane incir değil 14 yada 16 adet olucak incir ve yumurtaların çatlama problemi varsa havuçla birlikte yaplıyor incir kürü onun dksı farklı ve ayrı ayrı kaynatılıyor ikiside...

arkadaşım 4tane incir değil 14 yada 16 adet olucak incir ve yumurtaların çatlama problemi varsa havuçla birlikte yaplıyor incir kürü onun dksı farklı ve ayrı ayrı kaynatılıyor ikiside...

arkdaşım uyarın için teşekkür ederim.bunun üzerine tekrar araştırdım ve senin dediğin gibi olduğunu gördüm. saraçoğlunun sitesinde aynen şöyle yazıyordu:)
Yumurta çatlatıcı ve kolay hamile kalma:
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x21U+7A

U; 21 gün uygulanır
A; 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

slm ve dua ile Allaha emanet...

arkadaasim bu kurlere nezaman baslaiycan yani ben yapmak istiyorumda ne zman baslamam gerek adetimden kac gun sonra veya once

Slm arkadaŞlar ben ıkısınıde yaptım hıÇ bı faydasınıda gÖrmedım sadece soĞanı ıÇerken mıdem aĞzıma gelıyodu zorluk ÇektıĞıme ÜzÜlÜyorum boŞuna ıÇmıŞım...

bende de polikistik over vardı bekarken 1.5 sene tedavi gördüm evlendim çocuk sahibi olamadım kist vardı sonra sadece 1 ay yaptım 1 ay sonra gittiğimde kist yoktu yumurtalıklarım gayet iyidi adetlerimde düzene girdi gebe kalamadım ama çok faydasını gördüm şimdi tekrar başlayacağım incir kürü ile beraber inş bu defa hamiş olurum

Back